Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Walla ben hamileliğimin başından beri gidiyorum ve çok memnunum... Jimerden ayrıldığını duyunca çok paniklemiştim.. Ama saolsun bizleride taşıdı acıbademe... muhakkak tavsiye ederim... git bir görün ne demek istediğimi anlayacaksın...

merhaba canım kesinlikle öle. bazıları müptela bazıları holiganda deseler insan dilinden anlayan doktoru bırakmak istemiyor. ayrıca kim nederse desin evet biz ona remen aşığızzzz

Katılıyorum sana canım kesinlikle... o kadar ki jimerden ayrılınca çok paniklemiştim... neyseki yola devam.. :)

ben de hastasıydım jale hanımın ama acıbademe geçmş( ordan devam etsek acadoğum için başka bi hastanye örneğin jimere gelir miki b bilginiz var mı? yoksa acıbdem de mi yaptırır doğumu??

selam ayşe'cim.
canım sanırım bebiş bekliyorsun öncelikle ayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.hastahane değişimi olayına gelince en net ve kesin bilgiyi kendisinden alabilirsin bu sebeple bizlerin herhangi bişey söylemesi doğru olmaz diye düşünüyorum. en iyi direk kendisiyle görüşmen canım.

çok teşşekürlr iyi dileklerin için....:)) doğru söylüyosun en iyi kendiyle konuşmak olurr...daha evvel özel sağlık sigortam vardı, acıbademe gidiyordum iyi de bi hastane ama sigortayı yeniletmeyince şimdi gözüm korktu diyebilirim

merhaba kızlar
doktorumu değiştitip 4 aralıkta acıbademde jale hanıma gittim,daha önce acıbademde başka bir doktora gidiyordum.iyikide değiştirmişim çok ilgili bir doktor,çok memnun kaldım
herkese tavsiye ederim

ayşe'cim fiyatlar konusunda haklısın aslında ama çıkar yol mutlaka bulacaktır Jale Hanım.
melikey sevindim canım memnun kalmana ama asıl memnuniyetin bebişten sonra artıyor.çünkü hiç bir zaman yanlız olmuyorsunuz. yani jale hanım pek çok doktor gibi değil doğum oldu deyip bırakmıyor hastalarını. diğer sohbet topiklerimize uğrarsan görürsün her zaman bizimledir. doğum günlerinde unutmaz fırsat buldukça bize katılır onlarla ilgilenir halen.

merhaba acıbademe gittiniz mi jale hanıma jimerden sonra? doğum için jimer geliyor mu caba bunu merak ettim.((

Kızlar Merhaba,
Ben şuan Acıbademde devam ediyorum Jale Hanımla, başka hastaneye gelir mi bilmiyorum ama gelse bile muhakkak ekstralar olur diye düşünüyorum. Jale Hanım Acıbademde bile yoğun.. büssürü hastası var... Jimerde ki gibi kuyruk oluşturmuş bile... Bizde bakalım bu kuyruğun içerisinde gidiyoruz... :) Başından beri Jale Hanıma gidiyorum. Ve şuan 24.Haftamı tamamladım hala da devam ediyoruz. Ben çok Memnunum, muhakkak Doktorundan memnun olmayanlara tavsiye ederim...

Son düzenleme:

bu konuda doğru söylemişsin canım. dikkate alınması gereken bir konu. sonuçta artık jimerin doktoru değil ve oranın ücretleri artı mesraf olarak çıkacaktır ayşecim.
ayrıca bir şeyi asla göz ardı etmeyin hanımlar; doğum kapalı bir kutu her an herşey olabilir bu sebeple mümkün olduğunca bağlı bulunduğu hastahaneyi seçmenizi tavsiye ederim.bu durum sadece Jale Hanım çin geçerli değil tüm doktorlar için böle. öle bir şey yada öle bi an gelirki saniyesinde müdahale gerektirir. heleki doğum uzun bir süreç bütün bir gün tüm randevularını iptal edip başka bir hastahanede sizin başınızda beklemesini talep edemezsiniz. sürekli gelip gitmesi ne kadar sağlıklı olur ve anlık müdahale gerektiren bir durumda düşününki diğer hastahanede de yine acilde bir hastası var nereye yetişebilir.bunlarıda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
lütfen kimse yanlış anlamasın bu sözlerim tamamen ortaya ve hem sizler hemde bebişleriniz için en doğru kararı verebilmeniz için sadece yaşanmışlıklardan gelen bir uyarı. hepinize sağlıklı doğumlar....

haklısın canım benim doğumum normaldi suni sancıyla oldu.saat sekizden 15.45 ekadar sürdü.jale hanım alt kattaydı gerektiğinde müdahale etti.doğumumuda kendisi yaptırdı.başka bir hastanede olsaydı ben doğumumu jimerde yapsaydım uzun bir süreç bütün gün başımda duramazdı.doktorun çalıştığı hastanede doğum yapmak bencede daha mantıklı.jale hanımı çok seviyorum bu arada burdan ona kucak dolusu öpücükler.

ki sen aramızda şanslılardan biriydin canım ya benimki gibi bir doğum olsaydı yada daha büyük kaso yaşayan cimcimem gibi. (yanlış anlaşılmasın burda kullandığım kaos kelimesi çok acil müdahale gerektiren bir durum yaşamıştı arkadaşımız )

evet canım allaha şükür sizin yaşadıklarınızı yaşamadım.insanın ölüp ülüp dirildiği anlar.evladını kaybetme korkusu.düşünmesi bile kötü.allah kimseyi o durumlara düşürmesin.sizin saniyelik müdahale edilmesi gereken durumlarınız olmuş.çok şükür bebişler sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş.önce allahın sonrada jale hanımın sayesinde.doğum dediğin gibi kapalı bir kutu.problemsiz başlar anlık durumlar her an her şey olabilir.bebek bekleyenlerin bunu göz önünde bulundurması gerekir

canım sen devamlı jale hanıma gidiorsun galiba sana bi sorum oluck biz bir yıldır cocuk düşünüoruz ama hala olmadı dün jale hanıma gittim yumurtamın çatlamak üzere olduğunu söyledi neyse konuma döneyim beni 10 gün sonra tekrar çağırdı anlaşılan biçok defa gidicem her gidişte muayene parası olıolar mı onu sormak istedim:44::44:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım birşey sorucam dün jale hanıma gittim ultrasonda bir yumurtamın çatlamak üzere olduğunu söyledi o an doktora sormayı unuttum yumurta olgunlaşıp çatlamama gibi bi durum olur mu cevap yazarsanız çok memnum olurum

canım bilgimizin olmadığı bir konu olduğu için cevaplamadık. diğer soruna gelince şu an aramızda hamiş bulunmamakta yani Acı badem hastahanesinin prosedürleri hakkında bilgimiz yok artık anca yıllık konrtoller için gidiyoruz bu sebeple hamiş arkadaşlar uğrayacak olursa topiğe net cevap verebilirler.

Ben de bursaya yeni taşındım. 5 aydır henüz burdayım.

hepinizin ilgili fikirlerinizi, yorumlarınızı okudum. çok güzel dile getirmişsiniz kendinizi. çok güzel anlatmışsınız memnuniyetlerinizi ve şikayetlerinizi.

benim bi sorunum var aslında. birkaç aydır, 2. bebeğime hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadı maalesef.
şimdi 7 aydır hala hamile kalamadım.
endişelenmeye başladım açıkçası. nedir nedendir bilemiyorum.

hem yumurta takibi yaptırmak hem de çatlatma iğnesi olarak, tam yumurtlama zamanımı bilmek istiyorum.

buna da her doktor sıcak bakmıyor. çatlatma iğnesinin sakıncalarından falan dem vuruyorlar hemen... yani ben öyle duyuyorum.

henüz bi doktora gidip, bi baktırmış değilim kendime. bu konudan da hiçbir doktora bahsetmedim. ama istiyorum.

sizce, jale hanım, bu konuda ne düşünüyordur?
daha önce çatlatma iğnesi olup, tam çatlama zamanını öğrenen var mı aranızda?
tam vaktini bilmem lazım benim çünkü..

çok acil!
çünkü regl olmak üzereyim, test yaptım yine negatif. bu ay artık şu yumurta takibi meselesine başlamak istiyorum. daha fazla zaman kaybetmiyim boş yere...
lütfen... bilgi verebilir misiniz?

jale gurluler ile yasadigim olayi anlatayim yorumunu siz yapin.. hamile oldugumu ogrenir ogrenmez arkadas tavsiyesi uzerine jale gurlulerin muayenehanesine gittik. ultrasonla bakti ve 1 Aylik hamile oldugumu soyledi sonra dikkat etmem gerekenleri oyle hizli ve ezbere soyledi ki o heyecanla hicbirsey anlamadik ne ben ne de esim. sonra da herhangi bi ilac vs vermeden yolladi bizi. yani beni folik asite baslatmayi UNUTTU !!!! arkadaslarim basladin mi folik asite diye sorduklarinda doktor bisey vermedi diyordum ama icim icimi yedi acaba unuttu mu diye dayanamadim aradim. Jale hn dedim ben folik asit kullanmayacak miyim ?? verdigi cevap 'senin icin daha erken' oldu. cok sasirdim ama doktordur diye guvendim mecburen. aradan 2 hafta gecti tahlillerimi yaptirmak icin gittigimde tekrar sordum ne Zaman baslayacagimi. verdigi tepki ' aaaa sen niye baslamadin folik asite? ben sana yazdim unutuldu mu 'gibi sacma sapan bisey oldu. esim biz sizi aradik sorduk telefonla diye sorunca aa ben baska bisey anladim dedi ozur bile dilemedi. dahasi da var... tahliller yapildi butun degerlerim dusuk cikmis ve ne kizamikciga ne toksoplazmaya ne hepatitlere bagisikligim yokmus. demirim dusuk, sekerim dusuk. bu arada tahlil sonuclarini ayni binada bulunan burtomda yaptiriyorsunuz onlar sonuclari jaleye gonderiyorlar. neyse jale aradi beni. telefonda taramali tufek gibi su dusuk bu dusuk suna buna bagisikligin yok annen seni cam fanusta buyutmus iyi beslen dikkat et vs dedi 2 hafta sonra gel dedi kapatti. sok oldum resmen. bu kadar kotu sonuclar cikmisken 5 dk muayenehanesine cagirip yuzyuze anlatabilirdi. sonuclar iyi ciksa, telefonda hersey yolunda merak etme dese anlicam. aradiginda is yerimdeydim zaten o yogunlukta bunlari bir anda nasil algilar insan ? herneyse bu ikinci sokun ustune iyice soguduk ve kosa kosa yalcin kimya ya gittik. iyiki de gitmisiz. demir icin ek tahliller, seker yuklemeleri, tum kadin dogum uzmanlarinin ilk muayenede yapmasi gereken fakat jalenin yapmadigi smear testini yapti ,detayli muayene etti , bizi gayet guzel bilgilendirdi, yonlendirdi, risklere karsi uyardi. 4 ay kendimi izole etmemi, kimseyle opusup tokalasmamami, maskesiz toplu alanlara girmememi soyledi. jalenin verdigi folik asidi kesip demir ilaci ve vitamine baslatti. tum bunlar olurken bebegim 2 aylik oldu. neyse ki ben hamile oldugumu erken farkettim diyorum.. en onemli donemde jalenin yuzunden 20 gun folik asitsiz gecirdim. yorum sizlerin.. benim gibi ilk gebeliginiz, ilk heyecaninizsa bu tarz hatalar cok moral bozucu oluyor. neyse ki artik guvenenilecegim bir doktor buldum. yorum sizlerin.. herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…