merhaba kızlar,
ben acıbademde şahin beye gidiyorum,ama doktorumdan çok memnun değilim bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum,acıbademe jimerden jale hanımın geldiğini öğrendim tavsiye ediyormusunuz doktoru ??
yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba canım kesinlikle öle. bazıları müptela bazıları holiganda deseler insan dilinden anlayan doktoru bırakmak istemiyor.ayrıca kim nederse desin evet biz ona remen aşığızzzz
Merhaba kızlar, ben Jimer e gidiyordum Jale hanıma ama hastanesini değiştirmiş, bu konu hakkında bilginiz varmı acaba?
selam ayşe'cim.
canım sanırım bebiş bekliyorsun öncelikle ayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.hastahane değişimi olayına gelince en net ve kesin bilgiyi kendisinden alabilirsin bu sebeple bizlerin herhangi bişey söylemesi doğru olmaz diye düşünüyorum. en iyi direk kendisiyle görüşmen canım.
merhaba acıbademe gittiniz mi jale hanıma jimerden sonra? doğum için jimer geliyor mu caba bunu merak ettim.((
Kızlar Merhaba,
Ben şuan Acıbademde devam ediyorum Jale Hanımla, başka hastaneye gelir mi bilmiyorum ama gelse bile muhakkak ekstralar olur diye düşünüyorum. Jale Hanım Acıbademde bile yoğun.. büssürü hastası var... Jimerde ki gibi kuyruk oluşturmuş bile... Bizde bakalım bu kuyruğun içerisinde gidiyoruz... :) Başından beri Jale Hanıma gidiyorum. Ve şuan 24.Haftamı tamamladım hala da devam ediyoruz. Ben çok Memnunum, muhakkak Doktorundan memnun olmayanlara tavsiye ederim...
bu konuda doğru söylemişsin canım. dikkate alınması gereken bir konu. sonuçta artık jimerin doktoru değil ve oranın ücretleri artı mesraf olarak çıkacaktır ayşecim.
ayrıca bir şeyi asla göz ardı etmeyin hanımlar; doğum kapalı bir kutu her an herşey olabilir bu sebeple mümkün olduğunca bağlı bulunduğu hastahaneyi seçmenizi tavsiye ederim.bu durum sadece Jale Hanım çin geçerli değil tüm doktorlar için böle. öle bir şey yada öle bi an gelirki saniyesinde müdahale gerektirir. heleki doğum uzun bir süreç bütün bir gün tüm randevularını iptal edip başka bir hastahanede sizin başınızda beklemesini talep edemezsiniz. sürekli gelip gitmesi ne kadar sağlıklı olur ve anlık müdahale gerektiren bir durumda düşününki diğer hastahanede de yine acilde bir hastası var nereye yetişebilir.bunlarıda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
lütfen kimse yanlış anlamasın bu sözlerim tamamen ortaya ve hem sizler hemde bebişleriniz için en doğru kararı verebilmeniz için sadece yaşanmışlıklardan gelen bir uyarı. hepinize sağlıklı doğumlar....
haklısın canım benim doğumum normaldi suni sancıyla oldu.saat sekizden 15.45 ekadar sürdü.jale hanım alt kattaydı gerektiğinde müdahale etti.doğumumuda kendisi yaptırdı.başka bir hastanede olsaydı ben doğumumu jimerde yapsaydım uzun bir süreç bütün gün başımda duramazdı.doktorun çalıştığı hastanede doğum yapmak bencede daha mantıklı.jale hanımı çok seviyorum bu arada burdan ona kucak dolusu öpücükler.
ki sen aramızda şanslılardan biriydin canım ya benimki gibi bir doğum olsaydı yada daha büyük kaso yaşayan cimcimem gibi. (yanlış anlaşılmasın burda kullandığım kaos kelimesi çok acil müdahale gerektiren bir durum yaşamıştı arkadaşımız )
Arkadaşlar Merhaba,
Bende Jale hanıma gidiyorum. Jimerde devam ediyorduk Acıbademe geçince bizde oraya transfer olduk ve orda devam ediyoruz. geçen hafta Muaynedeydim.. Önümüzdeki Pazartesi de Kontrole gideceğim Acıbademe... Jale hn. nereye biz oraya...
arkadaşlar aranıza yeni katıldım birşey sorucam dün jale hanıma gittim ultrasonda bir yumurtamın çatlamak üzere olduğunu söyledi o an doktora sormayı unuttum yumurta olgunlaşıp çatlamama gibi bi durum olur mu cevap yazarsanız çok memnum olurum
sağolun kızlar iyi dilekreiniz için çok şükür oğlum şuan iyi ancak biz bu ateşlenmeyi en az ay da bir kere yaşamaya devam edicez. bu en son ki ateşlenmesinde oğlumuzun PFAPA diye bir hastalığı olduğunu öğrendik yani ateş sendromu internetten de okuduğunuzda görüceksiniz ne olduğunu bu rahatsızlığın. çarşamba günü götürdüğümüzde dr bu kadar sık ateşlenmesini buna bağladı bu hastalıkta vucut geniz etini ve bademciklerini yabancı bir unsur olarak görüyor ve süekli onlara saldırıyor dolayısı ile bademciklere saldırıdğında ateş yükseliyor aslında ortada mikrobik bir olay yok şuanda mesela sadece o gün yükseldi ve birdaha çıkmadı. bunu anlamak içinde o gün gttiğimizde bir iğne yaptı bu hastalığın iğnesiymiş eğer 7 saat sonrada ateş yükselirse normal mikrobik bir olay dicez ama 7 saatten sonra ateş birdaha görülmezse bu hastalık üzerine testler yapıcaz dedi ve nitekimde yükselmedi ateşi yarın işte bunun için kontrole gidecez ve bu hastalığın detaylrı ile ilgili görüşücez neler yapmamız konusunda ama araştırdığımıa göre görünen tek çözüm bademcikleride aldırmak ki dr da aynı şeyi söylüyor ama yok aldırmam dersek bu ateşler devam edecek işte böyle bir iğnesi varmış o iğneyi vurunca eteş düşüyor ama en az 3 haftada bir tekraralıyormuş ama zamanla kendiliğinden çocuk 8-9 yaşalrına gelince kayboluyomuş birde hapı varmış ama ben hapını istemiyorum çünkü içerisinde kortizon varmış bakalım kızlar yarın gititğimizde neler dicek dr detayları anlatırım yine sizee
canım doğumdan sonra normaldir saç dökülmesi dert etme zamanla duruyor o dökülmeler
merhaba arkadaşım. konu açılalı çok olmuş ama yinede bir ümit diye yazdım. benim oğlumada bu teşhis için gözetimdeyiz ancak ben hap ı kortizonlu diye vurdurmaktan korkuyorum. bir iğneden bahsetmişsin bana ismini söyleyebilirmisin bu iğnenin. görür ilgilenirsen teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?