Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ilknur hoş geldin hemşerim
sorun var evet canım,bilmiyorumkismile haydi kızlar yazın nasıl yapacağız bunu ya
anlaşılan değişik bir isim bulmak gerekiyor,

kızlarrrr naber bursa dısındayım esimin memeleketne geldk ara ara cepten giriyorum nete söyleyn bakalım buradan devam mı cepten zor oluyr pc gibi değil bağlanmakkaderm cnm nasılsn son gelişmeler nasıl eşinle?leadangel masallah cnm ya tuğkan kocaman olmus bende devrime cok benzetyrdm fotolardan büyüyor kuzucuklar.bende ömerciği artık bırakıyrm halalara babaanneye.bursada cok yabani büyüdü burada topluma ve insanlara alışmaya calışıyor:)ne yapayım bursada bırakacak kimse yoktu ben ve esime cok bağlı ömerck bizden baska hiç kimseye gitmiyordu bakalım burda onu yenmeye calışıyrz inş gecici bir durumdur.antkcm havuzda doğum süpermiş ya:)ya bunların hepside senimi bulur canım ya:)devrim cığlık atmyrmu artık tüh ben hiç duyamadımhepinizi buradan tanıyrm bi tanışmak kısmet olmadı ya.cimicme gene nerelerdeeee.fahrycm calışıyrmsn hala tatil yokmu?kızlar hepinizi öpyrm bu arada durucuğa gecmiş olsun...bursayı cok özledm ühü ühü.......kuzucukları da öptmmm

kızlar merhaba;
bende aranıza katılmak iştiyorummmmmm. çok güzl bi dostluk oluşmuş aranızda gerçekten maşallah diim. yazdıklarınızın büyük çoğunu okumaya çalıştım oku oku bitmio :):):)
sizinde yazdığınız gibi bende jale hanımla ilgili arama yaparken buldum sizleri. jale hanımıda bu sitede yazılanlardan tavsiye alarak gittim. benim henüz bebek yok. aslında 4 ay önce biyokimyasal gebelik yaşadım senağlama . ozamandan beride adet dönemlerinde sıkıntı yaşıyorum. o yüzden gittim jale hanıma. çok kafama taktım hergün başağrısı çekiyorum bi sorunmu var acaba diye. sene sonuna doğru inşallah bebek düşünüyoruz tekrar.
ilk seferde içimdekileri yazıverdim kusura bakmayın artık.....

yeni gelen hanımlar öncelikle aramıza hoş geldiniz yukarıda beyaz meleğin verdiği linkten bizlerin sohbet ortamına dahil olabilirsiniz ve bundan çok mutluluk duyarız.
casa cım burda görüşen yaklaşık 7-8 arkadaşız Jale Hanım'ın hastalarından ve hepimiz çok çok memnunuz kendisinden hepimiz kendi adımıza ayrı zorluklar yaşadık ama mutlu sonlar bulduk sayesinde. sevgili kuzucuklarımızdan Atatuğ kalbi durmuşken kurtuldu. benim minik kuşum yaramazlığından doğum anında kendini boğuyodu ama allah'a şükür ki bak ikiside yakında yaşına girecek ve diğer kuzucuklarımız memnuniyetimizi başka nasıl anlatabilirizki.

hoşgeldin mervecim günlük sohbetlerimizi BEYAZ MELEK'İN VERDİĞİ TOPİKTEN TAKİP EDEBİLİRSİN :)

Merhaba kızlar, ben Jimer e gidiyordum Jale hanıma ama hastanesini değiştirmiş, bu konu hakkında bilginiz varmı acaba?

Arkadaşlar Merhaba,
Bende Jale hanıma gidiyorum. Jimerde devam ediyorduk Acıbademe geçince bizde oraya transfer olduk ve orda devam ediyoruz. geçen hafta Muaynedeydim.. Önümüzdeki Pazartesi de Kontrole gideceğim Acıbademe... Jale hn. nereye biz oraya...

merhaba canım kesinlikle öle. bazıları müptela bazıları holiganda deseler insan dilinden anlayan doktoru bırakmak istemiyor. ayrıca kim nederse desin evet biz ona remen aşığızzzz

merhaba canım kesinlikle öle. bazıları müptela bazıları holiganda deseler insan dilinden anlayan doktoru bırakmak istemiyor. ayrıca kim nederse desin evet biz ona remen aşığızzzz

merhaba kızlar,
ben acıbademde şahin beye gidiyorum,ama doktorumdan çok memnun değilim bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum,acıbademe jimerden jale hanımın geldiğini öğrendim tavsiye ediyormusunuz doktoru ??
yardımcı olursanız çok sevinirim

kendi adımıza tabiki sonuçta kaç yıldık hastalarıyız, memnun olmasak halen peşinde olurmuyduk :))
ama tabi beklentilerde önemli senin aradığın ne beklentilerin ne bilemeyiz bu yüzden istersen en azından bir dene derim pişman olacağını hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…