antika ay canım ya valla ne büğük macera olmuş hoş bi durum değil ama neyse sağlıkla kurtulmuşlar ya önemli olan o
kaderim çok ta uzak değiliz aslında ama kısmet değilmiş heralde
başka sefere inşallah
teşekkürler yorumuna
nazcım ayyy kıyamam ben sana sarma mı canın çekti tüh ya valla unuttum bende pastaları börekleri koydum buraya
sen gel ben yaparım sana yada yapıp getiririm bitanem
ayy canım sağol yapmış kadar oldun.Annecim de Bozüyükte şuan .Yoksa sevdiğimi bilir sık sık sarar getirir.Bu arada gerçekten sen mi sardın sarmaları?vallahi çok hamaratsın.Bir cumartesi canım istedi sarmaya karar verdim.sabah eşim işe gitmeden başladım,eşim öğlen yemeğine eve geldi ben hala sarıyorum.Sırtımda bir yastık, belim tutuldu.saat 3'te bitirdim.hani çelik tencerelerin en küçük boyu olurya anca onu doldurdum.zavallı eşimin sarmaları yemeğe içi elvermedi.tadına bakayım yeter,yemeğe kıyamam diye espiri yaptı.bir daha da denemedim zaten.
meleğim öyküyü geçemeyiz cnm maşallahı var vallhi
ama devrim gerçekten sessiz geldi banada maşallah antikam hiç fena deme uslanmış senin oğlan
benimki biraz dellendi bu aralar diğer dişte belli oldu bugün galiba akşama veya yarına patlıycak yine uykusuz geceler bizi bekler
senden geldiğimizden beri çok mızmız tuğkanda
vallhi meleğim çok marifetli yemekteyize katılmalıydı o derece
bizi her gittiğimizde çok güsel ağırlıyor
ay cnm kıyamam ya yemen lazım ama uffffeyvahedigeldismile
o gün annem sardı canım çok hamarattır yarım saatte koca bi tencereyi sarar
ben de 1 saatte fln sarırım ama o gün yoğum oldum için ben uraşmadım bişeyle hepsini annem yaptı
ben sadece süslendim :lepi:
hamileler çok o fotoları görüpte canı çekmeyen olurmu bilmem.insann hepsini yiyesi geliyor.ama maleseff doğum gününe katılanlar şanslı,bizim ancak ağzımızın suyu aktı:))) bu arada doğum gününz kutlu olsun alllah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..
günaydın hanımlar biz doğru dürüst uyumadan uyandık durucum hasta gözleri kıpkırmızı sanırım doğum gününde klima çarptı yada üşüttü bilmiyorum acile gittik bu gece doruğa erkek bi dr nöbetteymiş zafer çapar diye doktor demeye bin şahit hiç ama hiç ilgilenmeden gönderdi kızıma bir doktor bulamadım içime sinen duru muayne olurken morarana kadar ağladı boğazında kızarıklık var dedi ateşi yok iştahıda yok bebişler hasta olmasın çok kötü oluyorum yaaaa dua edinde iyileşsin kuzum
günaydın hanımlarrr
antikam devrm bana uslu geldi vallhi bağırmıyor demek süper ozman
sedacım geçmiş olsun cnm ateş olmasın cnm aman ateşten korkuyorum çok inş. boğzıda geçer çabucak onlar hasta oldumu insanuın eli ayağı kesiliyor
seda geçmiş olsun dr. tafsiyesine gelince herkez kendi doktorundan memnun olduğu için öneriyor.
bende kusur kalmayım suat pakeri önereyim oda bizim dr.muz biz çok memnunuz.dorukta
senin kafa karışmıştır şimdi.dr.konusunda
bizimkide rahatsızdı 10 gün önce 39 lardaydı ateşi acile gittik kulak iltihabı var demişti ve diş çıkaracak o yüzden ateşi çıkmış olabilir demişti dr.muz
geçen gece yine sabahladık ve yine dokt.. gittik aynı antibiyotiğe devam dedi 12 günü tamamlamak için.
ama diş miş yok ne zaman patlayacak bu dişler anlamadım
sağol canım ama korkuyoruz ki erkeklerden
selam kızlarrr....
sedacım geçmiş olsun canım.aman ateş yoksa iyi.basit bi üşütme demek. eğer içirebilirsen boğaz ağrısına nane limon bir numaradır. yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı nane çeyrekte limon hem sık hem kabuğunuda at içine kaynasın veriyosan şeker vermiyosan pekmezle tatlandırıp içirebilirsin.çok geçmiş olsun güzelim.evet pedmeri bende öneririm bütün işlemlerini yapabiliyorlar kendi bünyelerinde.doktorlarını tanımıyorum hepsini sadece Erol Beyi tanıyorum biz Devrimi götürüyoruz 6 aydır memnunuzda. hoş biraz uçuk kaçık bir adam ama çocukla iletişimi süper. tabi senin için yinede biraz sorun yanlış hatırlamıyorsam Duru erkekdoktorları pek hazzetmiyordu. aaa bak aklıma geldi daha yakın Altıparmak ta çocuk sağlığı merkezi var. orda Nurcan Hanıma gidebilirsin hatta bi dene derim oda çok iyi ve ilgili bir doktor ayrıca Atatuğ'unda doktoru,bak onuda gözüm kapalı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?