Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ayy canım sağol yapmış kadar oldun.Annecim de Bozüyükte şuan .Yoksa sevdiğimi bilir sık sık sarar getirir.Bu arada gerçekten sen mi sardın sarmaları?vallahi çok hamaratsın.Bir cumartesi canım istedi sarmaya karar verdim.sabah eşim işe gitmeden başladım,eşim öğlen yemeğine eve geldi ben hala sarıyorum.Sırtımda bir yastık, belim tutuldu.saat 3'te bitirdim.hani çelik tencerelerin en küçük boyu olurya anca onu doldurdum.zavallı eşimin sarmaları yemeğe içi elvermedi.tadına bakayım yeter,yemeğe kıyamam diye espiri yaptı.bir daha da denemedim zaten.

ay cnm kıyamam ya yemen lazım ama uffffeyvahedigeldismile
o gün annem sardı canım çok hamarattır yarım saatte koca bi tencereyi sarar
ben de 1 saatte fln sarırım ama o gün yoğum oldum için ben uraşmadım bişeyle hepsini annem yaptı
ben sadece süslendim :lepi:

meleğim öyküyü geçemeyiz cnm maşallahı var vallhi
ama devrim gerçekten sessiz geldi banada maşallah antikam hiç fena deme uslanmış senin oğlan
benimki biraz dellendi bu aralar diğer dişte belli oldu bugün galiba akşama veya yarına patlıycak yine uykusuz geceler bizi bekler
senden geldiğimizden beri çok mızmız tuğkanda

vallhi meleğim çok marifetli yemekteyize katılmalıydı o derece
bizi her gittiğimizde çok güsel ağırlıyor

:asigim::asigim:ay sağol canım utandım bak

hamileler çok o fotoları görüpte canı çekmeyen olurmu bilmem.insann hepsini yiyesi geliyor.ama maleseff doğum gününe katılanlar şanslı,bizim ancak ağzımızın suyu aktı:))) bu arada doğum gününz kutlu olsun alllah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..

sağol canım çok teşekkür ederim

oh oh yine muhabbet almış başını gitmiş. ben koşturmacadan anca geliyorum.en baştan başlıyayım
kaderim haklısın ama hatuna laf anlatamadık işte hoş sağlıkla kurtuldular ya önemli olan o ama yinede keşke denetimde olsaydı tabi o anda.
Yeşimcim sen organizasyonu yap bize herşey uyar. ama Jale hanım nasıl büyük bir riske girdiğinin farkında değil tabi ev sonra nasıl savaş alanına dönecek bilmiyor kaydirigubbakcemile3
Leadangel gerçekten Devrim uslanmışmı kız??? bana hep aynı geliyo valla ama doğrusu Tuğkan iyi çıkış yaptı hala gülüyorum aklıma geldikçe iyide oldu bağırma huyunu bıraktı o günden beri. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Naz'cım istediğin sarma olsun canım ne zaman uygunsan söle ben yaparım sana hatta istersen getiririmde.ayy hamiş biri bişey istedimmi dayanamıyorum. çünkü kendimden içinden kaldı benim herifin inatlığı gidip almadıydı bişeyi (adını söylemeyeceğim ) hala kakarım kafasına hoş ben kakmasamda Devrim'im poposunda izi var açtıkça hatırlıyo kaydirigubbakcemile3 çünkü benim işim varsa yada evde yoksam beraberlerse o açıyo altını.
bu arada o resimler çekilirken ben cigara içiyodum galiba gerçekten. olsun önemli olan öyle güzel bir günü bir arada geçirmekti. inş. hepsinin doğumgünlerinde, sünnetlerinde, asker uğurlamalarında hatta düğünlerinde hepberaber oluruz.

günaydın hanımlar biz doğru dürüst uyumadan uyandık durucum hasta gözleri kıpkırmızı sanırım doğum gününde klima çarptı yada üşüttü bilmiyorum acile gittik bu gece doruğa erkek bi dr nöbetteymiş zafer çapar diye doktor demeye bin şahit hiç ama hiç ilgilenmeden gönderdi kızıma bir doktor bulamadım içime sinen duru muayne olurken morarana kadar ağladı boğazında kızarıklık var dedi ateşi yok iştahıda yok bebişler hasta olmasın çok kötü oluyorum yaaaa dua edinde iyileşsin kuzum

günaydın hanımlarrr
antikam devrm bana uslu geldi vallhi bağırmıyor demek süper ozman
sedacım geçmiş olsun cnm ateş olmasın cnm aman ateşten korkuyorum çok inş. boğzıda geçer çabucak onlar hasta oldumu insanuın eli ayağı kesiliyor

çok geçmiş olsun çocuklar hasta olunca sanki hayat duruyor.dr bulamadım demişsiniz eğer eviniz uygunsa ataevlerde pedmer çocuk sağlığı merkezini tavsiye edebilirim.orada timur bey var mükkemmel bir dr kesinlikle gidin aslında oradaki dr hepsi çok mükkemmel ama timur bey bizim dr muz.7/24 açık sgk ile anlaşması var tahlillerde orada oluyor fiyat olarakta uygun..tavsiye ederim.

selam kızlarrr....
sedacım geçmiş olsun canım.aman ateş yoksa iyi.basit bi üşütme demek. eğer içirebilirsen boğaz ağrısına nane limon bir numaradır. yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı nane çeyrekte limon hem sık hem kabuğunuda at içine kaynasın veriyosan şeker vermiyosan pekmezle tatlandırıp içirebilirsin.çok geçmiş olsun güzelim.evet pedmeri bende öneririm bütün işlemlerini yapabiliyorlar kendi bünyelerinde.doktorlarını tanımıyorum hepsini sadece Erol Beyi tanıyorum biz Devrimi götürüyoruz 6 aydır memnunuzda. hoş biraz uçuk kaçık bir adam ama çocukla iletişimi süper. tabi senin için yinede biraz sorun yanlış hatırlamıyorsam Duru erkekdoktorları pek hazzetmiyordu. aaa bak aklıma geldi daha yakın Altıparmak ta çocuk sağlığı merkezi var. orda Nurcan Hanıma gidebilirsin hatta bi dene derim oda çok iyi ve ilgili bir doktor ayrıca Atatuğ'unda doktoru,bak onuda gözüm kapalı tavsiye ederim.

yok canım yok o gün bu gündür bizimki çığlıkatmadı deli deliyi görünce çomağını sakladı anlayacağın kaydirigubbakcemile3 arada bi yeltenir gibi oluyo Tuğkan geliyo bak çağırcam şimdi diyom garip bi yüz ifadesiyle susup kalıyo. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

seda geçmiş olsun dr. tafsiyesine gelince herkez kendi doktorundan memnun olduğu için öneriyor.
bende kusur kalmayım suat pakeri önereyim oda bizim dr.muz biz çok memnunuz.dorukta
senin kafa karışmıştır şimdi.dr.konusunda
bizimkide rahatsızdı 10 gün önce 39 lardaydı ateşi acile gittik kulak iltihabı var demişti ve diş çıkaracak o yüzden ateşi çıkmış olabilir demişti dr.muz
geçen gece yine sabahladık ve yine dokt.. gittik aynı antibiyotiğe devam dedi 12 günü tamamlamak için.
ama diş miş yok ne zaman patlayacak bu dişler anlamadım.
ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam oluyor diyor herkez, ama ben bir an önce çıkmasını istiyorum,çünkü çok huysuzlanıyor.canı acıyor olmalı bir çıkarsa rahatlayacak oğlum inşallah bakalım beklemedeyiz.
demek tuğkan baskın çıktı hee,şimdi iyide 1 yaşından sonra bir araya geldiğimizde işte ozaman kıyametler kopacak biri vuracak biri saçını çekecek,oyuncak kavgası vs.. ooo hepsi olacak,
sağlıklı olsunlarda,gerisi boş
bu arada ledangel, atatuğ nehir,öykü jimerde ortak doğum günü kutlaması olacak dedinya
hemen akılma bizimkiler geldi bizde jimerde ardacıkla tuğkanın doğum günün yapalım benimki 6 seninki 16 kasımdı sanırım,bizde ortak bir tarih verip ev dışındada jimerde kutlama yapalım,
özendimmi ne
daha çok var tabi ama akılma geldi de paylaşmak istedim,

merhaba kızlar.aranıza kabul ederseniz bende burdayım.seda geçmiş olsun.en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah beyaz melek öykünle nice yıllara allah uzun sağlıklı ömürler versin.fotolar süper .jale hanımda gelmiş ne güzel.eminimki çok eğlenmişsinizdir.kendinize iyi bakın .iyi geceler

selam hanım hanımcıklarrrr.....
sürekli der dururdunuz ya başka bi topiğe geçelim çok meşgul ediyoruz burayı diye buyrun yeni topiğimiz hayırlı olsun aşağıda linki veriyorum isteyen herkeste davetlidir.

KK da Tanıştık Dostluğa Adım Attık :))) - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

İlknurcum sende hoşgeldin aramıza tabiki alırız ne demek :)) hatta yeni topiğimizede bekleriz. hatta ordan anlat bakalım sende hamişlerimizdenmisin? :))

sağol canımcım duru ateşlenmez ne dişlerinde ne hastalıkta maşallahhh ama kusması çok üzdü benide onuda bu hastalandığında gece acile gittik geldik sonra eve gelince aklıma geldi keşke nurcan hanıma götürseydik dedim
kayın valdemde seda kızım artık ciddi anlamda durununda benimseyeceği bi doktoru olması lazım böyle olmaz kızım dedi
çok alem kadın yaaaa benimseyemiyor ki duru hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…