Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Merak etme salonlar ayrı ayrı kimsenin diğer doğumu görme gibi bir riski olmaz.Gerçi bir hastanede aynı anda 2 kadının doğurma riski çok az.Olursa da güzel olur... :lepi:

aşkolsun yeşim hemşirem yaaa biz aynı yerde olup birbirimize nispet yapıp daha çok bağırıp hastahaneyi ayağa kaldırmayı planlıyoduk.:roflol::roflol::roflol:
şaka maka az kaldı bir hafta 10 güne geliyom başına.bizim yaramaza bağlı artık herşey ama herşey rüya gibi uyanmaktan korkuyorum.yani odada getiripte al annesi dediğinde bu benimmi dersem sakın şaşırma.sanki tatlı bir rüyadayım ve gözümü açınca kollarım boş kalacak sanki yine :1no2:

Ay annesi üzme kendini böyle Devrimimiz riskli dönemi atlattı.Strese sokma kendini annesi Devrim hisseder bunları.Sen doğum çantanı hazırladın mı bakim

ölede ne bilim o kadar çok badire atlattık ki bide işte daha önceki kayıplar ister istemez insan korkuyo.
hazırlamaz olurmuyum. hatta nolur nolmaz diye bayramda bile arabada gezdi bizimle :)))
sahi bu iş böle olmucak galiba sanada bi topik açalım yeşim heşirem ne dersin baksana bu topiği işgal ettik :)

Evet çok şey atlatmışsın ama bunun sonu çok güzel olacak
Aman ben topic istemem baksana sonra seferoğlu ile tellioğluna döneriz vıcık ne gerek vaaaarrr

benim bebeğim daha cok küçük dün kesesini gördük.15 gün sonra kalp atışlarını duyucaz inşallah:lepi:

hoşgeldin orjinalcim Allah yüzünüde görmeyi nasip eder inş. uzun maraton başlıyo sizin içinde, inş. sağlıklı sorunsuz bir hamilelik dönemi yaşar sonrada sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
yeşim hemşirem hazır seni yakamışken sorayım. sunni sancı doz doz mu veriliyor yoksa birden mi yükleme yapılıyor. ikincisi tahmini ne kadar zaman alıyor sunni sancıdan sonra bir bebişin gelmesi.( sabır taşı çatladı ondan soruyom sakın yakın anlma :) doğumdan ne kadar sonra odamıza çıkabilicez. ufaklığı ne zaman yanımıza getiriceksiniz.ve son iki soru sancı verildikten sonra duş olayına izin veriliyormu.ve doğumdan ne kadar süre sonra banyo yapılabilicez.
ayy ne çok soru sordum

ya bir gün yoktum neler kaynatmışsınız neler :)) yeşim hemşire sen ve jale hnm başımızda olduğu sürece sırtımız yere gelmez bizim içim çok rahat 5 kişi bile girebilirim doğuma :))) ALLAH seni başımızdan eksik etmesin çok yardımcı oldun bizlere :))

Amiiiinnnn canlarım benim süper hamişlerim
Antika kız sen beni öldürcen haaa :teytey:
Sırayla gideyim suni sancı doz doz verilir.Birden yükleme yapılmaz.Tahmini olarak ilk doğum ise ortalama olarak 5-6 saati buluyor bebeği kucağına alman.2. doğumun olsaydı taş çatlasın 4 saat sürerdi.
normal doğum yaparsanız hemen odanıza geçebilirsiniz.Sezeryan olursanda ameliyat bitince hemen geçebilirsiniz.Ufaklık ise siz odanıza geçtikten 10-15 dk sonra yanınıza getiriliyor.Onlara biraz bakım yapılır.Aşıları vurulur.sonrada yanınıza getirilir.Tabi ki ben sizinkileri hemen getirmeyeceğim :teytey:

Genel olarak bütün hastanelerde bu böyledir.Allah yardımcınız olsun kızlar .Annelik gerçekten zor bir durum

Unutmuşum doğumdan hemen sonra banyo yapmayı şöyle anlatayım sezeryan olusan 3 gün sonra normal doğum yaparsan ertesi gün ayaktan ılık su ile kısa süreli bir banyo yapabilirsin

hımmm saolsın bilgilendirmeler için.çok meraklıyım demi kaydirigubbakcemile3 ama 6 saat çok uzun zaten bıktık beklemekten gel şunu 3 e bağlayalım kaydirigubbakcemile3 inş. normal bekliyoruz şu an için başı doğum kanalına girmiş zaten çatı muayenemiz falanda olumlu son anda bi terslik çıkmazsa herşey normali işaret ediyo.hem niye hemen getirmicen :sinifsinif: ben onu nasıl bekliyom biliyonmu olsun ben çıkar bulurum sizi zaten bağlamanız lazım beni o yatakta tutabilmek için henüz kimse başaramadı yatırmayı kaydirigubbakcemile3 çarşamba günü emine hemşireyle şakalaştık ultrasona alıcak tünedin gene yatağa ben senin sırtını yerde görmücemmi diyo jale hanımda bırak yatmaz o kurt var onda zaten ayakta doğurtcam ben onu dedi.kaydirigubbakcemile3 bak bu banyo olayıda hoşuma gitti bende biraz temizlik hastalığı varda suyu görmeden rahat edemiyom.
amin yeşim hemşirem hepimizin biz bi kere doğuruyoz nihayetinde ama sizin işiniz daha zor.kim bilir nelerle uğraşıyonuz hele kendimden pay biçiyorum da sizin yerinizde olsam çıldırırım heralde.kafamçokkarıştı baksana burda bile çenem durmuyo doğumhanede ne çekceniz benimle bilmiyom artık.
şimdiden sölüyom bak ayaklı facia gibiyimdir ben :roflol:

merhaba canlarım ben jale hanıma geçen salı gittim gerçekten çok ilgili bi dr çok hoşuma gitti.ayrıca muaynede ciddi yumurtalık tembelligi var dedi şimdi adet olmayı bekliyorum sonra hormon tahlilleri yapılıcak ve tedaviye başlanıcak ona göre bu arada rahmim kalp şeklindeymiş gerçi jale hanım sorun olmaz dedi ama internette okuduklarım bayagı korkuttu beni bi sonraki gidişimde mutlaka sorucam.yeşim hemşirecim belki beni hatırlamışsındır. sana bişi sormak istiyorum acaba hormon tahlilleri ne kadar tutar jale hanım cüzi rakamlar bunlar dedi ama sekreterede sordum bişi demedi bilgim yok dedi ortalama ne tutar bunlar yardımcı olurmusun.

çok teşekkür ederim antikacım evet baya uzun bir maraton bekliyo hayırlısı inşallah.sen ne güzel maratonun sonuna gelmişsin kısa zaman sonra bebişine kavuşacaksın Allah nazardan korusun sağlıkla kucağına alırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…