Nadasa bıraktım. Saliverdim))))ben görmüştüm görmüştüm gülay catlayacakkk :)))
aynı el farklı burunlar kuzum yaa :)) eminim perinin ki süper ötesi olacak o kadar kafa yordu kii :))
naptın kız kaşlarına bu kadar koyamayacak kadarr ?????
aramıza hoşgeldin geçmiş olsun canım ne zaman ameliyat oldun ??
Biraz merak edin diye öle oldu kusura bakmayınwayy wayy wayy bi akşam giremedik ameliyt günleri alınmışş şu aralar duydugum en güzel haber :)) süper bir burun olucakk eminim hepimizzz cok kıskancazz :)))
aydacım şukur kavuşturana :)) evet efnanın dedği gibi 25 msj dolacak ve albümlerden yapacaksınn sabırsızlıkla bekliorumm :)
kızlar cok haklı efnannn foto foto fotttoooo :))) herkes paylaşsın daa görülsün bu güzell burunlardaa... dimi ama :)
temmuzda canım :) tesekkürlerr .. hoşbuldum :)
Gecmis olsun canım. Ne zaman ameliyat oldun? Foto atabilmen icin 25 mesajı tamamlaman gerek.
wayy wayy wayy bi akşam giremedik ameliyt günleri alınmışş şu aralar duydugum en güzel haber :)) süper bir burun olucakk eminim hepimizzz cok kıskancazz :)))
aydacım şukur kavuşturana :)) evet efnanın dedği gibi 25 msj dolacak ve albümlerden yapacaksınn sabırsızlıkla bekliorumm :)
kızlar cok haklı efnannn foto foto fotttoooo :))) herkes paylaşsın daa görülsün bu güzell burunlardaa... dimi ama :)
pazartesi ameliyatım var 25 mesaja ulaşmam gerek kızlaaar anlayışınıza teşekkürler :)
Burun estetik operasyonu.. denizlide olacağım ve doktoruma ameliyat olan hastaların fotoğraflarını görmek istiyoruma acilen :))
hım tevfik sözende amelyat oldum yalnız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?