çok geçmiş olsun, kaç gün oldu? memnun musun?
tesekkürlerr :) Neden pişmanmısın ?fotoğrafın gayet güzel görünüyor bu arada.. ankarada olmamakla kötü bir karar mı verdim diye düşünmedim değil
Ooo baya toparlamışsın, bi sıkıntın yok dimi?
Baya toparlanmış ama hala şişlikler var tabi .. yok :) sanada geçmiş olsun o zman
pişman değilim, daha ameliyat olmadım, umarım da pişman olmammmm :) sadece bi kararsızlık çöktü senin güzel burnunu görünce :)
pişman değilim, daha ameliyat olmadım, umarım da pişman olmammmm :) sadece bi kararsızlık çöktü senin güzel burnunu görünce :)
Fotoğraflarımı paylaştım ..
bende mardinden sırf tevfik bey için antepe gittim orda yaptık baya ilgilendi Teşekkür ederim tekrardan ona :)
kızlarrr nasılsınız bakalımm okudum yorumları ne güzel herkes cok mümkünn ne güzell :))
aydanın fotolarını sabırsızlıkla bekliodum eklmiş oleyy sıra efnandaa :) bende bugün yarın yeni fotolarımı koyayacagımm malum 14 ü itibariyle 6 ayım dolduuu :))
Eski fotoğraflarımıda paylaştım sizin için istemeye istemeye)
kızlarrr nasılsınız bakalımm okudum yorumları ne güzel herkes cok mümkünn ne güzell :))
aydanın fotolarını sabırsızlıkla bekliodum eklmiş oleyy sıra efnandaa :) bende bugün yarın yeni fotolarımı koyayacagımm malum 14 ü itibariyle 6 ayım dolduuu :))
Canım Tevfik hocanin artık değil sehir disından ,yurt disından da gelen bayağı hastası var. Gecen gittiğimde İsviçre den bir hastası gelmişti. Tevfik hocam Yine her zaman ki gibi muhtesem bir is cikarmis, kepçe kulak ve burun ameliyati yapmıştı. Şahsen ben cok beğendim.
efnan 1 hanı fotgoraflarını koyacaktın :)))
Birkaç güne kadar yepyeni fotolar koyacağım canım.
pekicnmm... beklıyorumm cnm.. bende adımı devlette yazdırdım aksılık cıkmazsa olacam kasım cok dolu doktor aralık gıbı ınsallah .. o zmaana kadar aksılık cıkmaz ıns...
Birkaç güne kadar yepyeni fotolar koyacağım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?