Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Merhabalar burnunuzu bende merak ediyorum fotoğraf paylaşabilirmisiniz sorun olmazsa?

merhabalar, randevu sanırım maille alınıyor,mail adresini bilen var mı?

Arkadaşlar bu yazdıklarımı inanın yalansız samimi duygularımla yazıyorum burdan. Burda yazılan bütün yorumları tek tek okudum. Ve Dr Tevfik Sözen de ameliyat olmaya karar verdim. Burda doktorun hastalarıyla çok ilgili olduğunu vs.. çok yorum yapılmıştı. Ben muayene başlangıcından itibaren böyle bir tutum görmedim. İstediğiniz hiç bir şeyi soramıyorsunuz baştan savma sanki küçük bir sivilce ameliyatı yapacakmış gibi muayene yapıyor. Sanki zoraki ameliyat yapmak istiyor. Bir şey sorsanız azarlıyor. Açıkçası ben bu doktora gidip gitmeyeceğime pişman oldum. Ameliyatımı iptal ettim. Şimdi şükrediyorum eğer ameliyat olsaydım ne olurdu acaba.. Bence önce doktor olmak insan olmaktan geçiyor. Sonucunda gelen hasta kaygılarıyla geliyor. İnsan gibi muamele görmek istiyor.Hasta ayırımı yapmamak gerekir. Kısacası ben insan gibi bir muamele görmedim. Burda yaşadıklarımı anlatmak istemedim anlatsam inanın bana hak verirdiniz. Kısacası Tevfik Sözene ameliyat olmak için 2 kez düşünün derim..

Ya instagramına baktım da çok tatlı bir insan gibi görünüyordu :/

Tatlım bende instagramdan revizyon için iletişime geçmiştim açıkcası sırf o samimiyeti ve ilgisi için bile gidip olmayı düşündüm ama hiç revizyon fotosu filan göremediğimden aklımdan çıkardım. Hatta bir sürü doktora yazmıştım çoğu tenezzül edip dönmemişti bile ama Tevfik hoca gerçekten üşenmeden cevap yazdı fotoğraf istedi moralimi bozmamam için telkin bile etti belki sizin elektriğiniz tutmamıştır. Bu arada kendisine revizyon olan varsa ulaşabilir tabi ki benide çok mutlu etmiş olur :)

Evet çok tatlı bir insan. Ben bizzat gidip görüştüm. Ameliyat sırası bekliyorum.
merhabalar bende ameliyatımı Tevfik Beyden düşünüyorum ameliyat için ne kadar gün sonraya randevu veriyor birde sizden ne kadar ücret istedi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Merhabalar, bugün ameliyat sonrası 11. günümdeyim. Tamponlarım çıktı, alçılarım alındı, bantlarım bile yok artık.. Tevfik Hocam harikalar yarattı diyebilirim!
Ameliyat öncesi soru işaretleriyle dolu en gergin süreç belki de.. Çok araştırma yaptım internetten, instagramdan, her yerden, hatta buradaki 256 sayfanın tamamını üşenmeden okudum! Belki de bu sayede ameliyat günü gelip çattığında hiçbir şey korktuğum gibi olmadı çünkü doktoruma olan güvenim sonsuzdu.. Benim gibi sulugöz bir insan bile ameliyathaneye o rahatlıkta giriyorsa bunun tek sebebi sevgili doktorum Tevfik Hoca'nın bana verdiği samimiyet ve güven oldu diyebilirim!.. Kendisi gerçekten doktordan öte bir abi, bir arkadaş sıcakkanlılığında!..
Uzatmayayım:).. Sizler bilmeseniz de bu başlık altına deneyimlerinizi yazarak bana çok büyük yardımlarda bulundunuz, şimdi sıra bana geldi :) Umarım benim yazdıklarım da ameliyat olmayı düşününlere ufak da olsa yardım eder :) herkese sevgi ve sağlık dolu günler diliyorum..

Öncesi/sonrası fotoğrafı alabilir miyiz?

Geçmiş osun...İşte bir Dr.Tevfik Sözen in şanslı bir hastası daha...eminim herşey çok güzel olacak....acil şifalar dilerim diyeceğim fakat çoktan atlatmışsınız bile ameliyatı..artık bundan sonrası keyif ve mutluluk..kendimden biliyorum..:)

Merhaba. Size ozelden de yazdim dun. Rica etsem fotoğraflarınızı paylaşır mısınız?

Slm çok geçmiş olsun ne güzel böle mutlu son işe le sonuçlanması amliyatnzın rica etsem resim ve fiyat verebilirmisnz bende tefiksözen ve yücel taşkın arasında araştırma yapıyorum hem fiyatlarını merak ediyorum ve birde tevfik beyden ameliyat günü için çokmu bekleniyor onu öğrenmek istiyorum. Lütfen sorularımı yanıtsız bırakmayın bende 1 yıldır buraları okuyorum ve artık çok kısa bi süre içinde karar vermek zorundayım sizde halden anlarsınız :).....:

Arkadaslae merhaba, bende tevfik hocaya ameliyat olmayi dusunuyorum bir tanidigim olmustu cok memnun kaldi. Ancak merak ettigim bir sey var. Benim ozel saglik sigortam var, ucret ne kadar oluyor bileniniz var mi? Emekli sandigi olanlar daha ucuza yaptirabiliyormus sanirim.

Merhaba ben de Dr Tevfik Sözen e yüz ve burun ameliyatı oldum.O nunla karşılaşmış olmayı ve bu süreci Tevfik Hocayla yaşamış olmayı hayatımda ki en büyük şans olarak değerlendiriyorum.Fiyat konusunu doktor ile görüşmenizi öneririm.yapılan işlem yada işlemler çok önemli bende bu da durumu etkiler sanırım.
Benim bir trafik kazası hikayem vardı.belli oranda bir kısmı sigorta tarafından ödendi.net birşey söyleyemiyorum.ama burun ameliyatı 7 bin sanırım.

Slmlar devlet hastanesi icin 7 bin cok fazla degilmi acaba?( birde tevflk bey cok gec donuyormus mslara cevaben ) digrumudur..

Slmlar devlet hastanesi icin 7 bin cok fazla degilmi acaba?( birde tevflk bey cok gec donuyormus mslara cevaben ) digrumudur..
Öyleyse de Hiç fazla değil inanın düzbir burun ameliyatı değildi
Yüz ameliyatıda oldu
En iyi durumu doktor tesbit eder bence...
Herşeyden önce tam 7 ay oldu telefonumun diğer ucunda kendisi
Takibi ilgi alakası değerde artar bile. Sağlık bu kendimi güvende ve emin ellerde hissetmenin bir limiti yok bence fiyat biçilemez.

Net fiyat söyleyemem
Düz bir burun ameliyatı değildi yüz ameliyatı da oldu
Bence en doğru tespiti Dr Tevfik hoca yapar
Ameliyat olalı tam 7 ay oldu hep tlfonumhn ucundaydı hala da öyle bu herşeye değer
Sağlık bu kendini güvende hissetmek önemli ve bir bedeli yok belirlenemez bence...

Sorumu iyi okumadiniz sanirim devlet hastanesinde fiyatlar cok daha asagida olur..doktoru tanimiyorumki iyisi kotüsu icin yirum yapiyim..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…