Devlet hastanelerinde fiyat araştırması yapmadım.o yüzden bir fikrim yokSorumu iyi okumadiniz sanirim devlet hastanesinde fiyatlar cok daha asagida olur..doktoru tanimiyorumki iyisi kotüsu icin yirum yapiyim..!
Instagramdan mesaj atabilirsin. Ben o şekilde ulaşıp randevu aldim.Merhaba herkese,ben de tevfik beye burnumu yaptırmak istiyorum ama iletişim bilgilerine hacettepenin numarasini yazmış,onlarda randevu veremiyoruz dediler.Başka iletişim bilgisine sahip olan varsa söyleyebilir mi?Şimdiden teşekkürler :)
Çok teşekkür ederim :)Instagramdan mesaj atabilirsin. Ben o şekilde ulaşıp randevu aldim.
Rica ederim:)Çok teşekkür ederim :)
Slm çok sevindim sizin adınıza masallah..peki direk bi tlfonu varmı kendisine ulaşabilmek için??ben de tevfik beye 1 ay önce hem burun ameliyatı oldum hem de göz altı, yanak ve dudağa yağ enjeksiyonu yaptırdım. çok çook memnunum. konuyu ayrıntılı olarak şu konu başlığında anlattım. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...un-ameliyati-ve-yuze-yag-enjeksiyonu.1023970/ isteyenler ayrıntılı şekilde okuyabilir.
ben instagram hesabına mesaj atıp ulaşmıştım. email'den de ulaşmaya çalıştım ama instagram daha erken cevap geldi.Slm çok sevindim sizin adınıza masallah..peki direk bi tlfonu varmı kendisine ulaşabilmek için??
Canım özelden de yazdım size lütfen özelden resim atar mısın ve fiat bilgisi verir misin? Ben de bu ameliyatı düşünüyorum ve bilgi istiyorum. Mesela şişlikler kaç günde geçiyor yani insan içine kaç günde çıkabilirim...Bugün 10. Günüm Tevfik Hocaya derin plan yüz germe ve burun ameliyatı olalı, gün içerisinde unutuyorum ameliyat olduğumu artık son bir kaç gündür. Sonuçtan da çok memnunum. 10 günde dikişler inanılmaz bir hızla iyileşti ayrıca.Açıkçası yıllarca dolgulara botokslara para yatırmadan 33 yaşımda Tevfik Hocayi bulup sorunu kökünden çözdüğüm için de kendimi takdir ediyorum. Tevfik Hocaya minnettarım. Dileyene özelden foto atarım.
meerhaba bu doktor nerede acaba?Canım özelden de yazdım size lütfen özelden resim atar mısın ve fiat bilgisi verir misin? Ben de bu ameliyatı düşünüyorum ve bilgi istiyorum. Mesela şişlikler kaç günde geçiyor yani insan içine kaç günde çıkabilirim...
Teşekkür ederim
Ben bilmiyorum bu dr araştırıyorum dahameerhaba bu doktor nerede acaba?
Fiyati nedir acaba ve yeri nerede?Herkese merhaba
Tevfik Sözen benim burun revizyon ameliyatımı yaptı. Çok erken bir dönemdeydi (3. Ayında). Ancak yurtdışına yerleşecek olmam nedeniyle yaptı ameliyatımı. 1 haftalık sonuçlarından bile çok memnunum.
3 ay önce rinoplasti oldum ama hem şekilsel hem de nefes alma açısından sıkıntılarım vardı. Kendisi çok ilgilendi. Hem ameliyat öncesinde hem de sonrasında. Bugün silikonları çıkarttı. Artık nefes alabiliyorum. 15 yıl önce travmaya bağlı deviasyonum oluşmuştu. 15 yıldır ilk defa böyle rahat nefes alıyorum.
Bir cerrah olarak hem titizlikle planlayıp ameliyatınızı gerçekleştiriyor, hem de sonrasında takip edip ilgileniyor. Bu son yazdığım çok önemli. Çünkü ilk ameliyatımı yapan hekim her seferinde geçiştirdi ve çözüm üretmedi.
O nedenle Tevfik Sözen'e çok teşekkür ediyorum.
Revizyon öncesi sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum. Fotoğrafta görünmeyen septum deviasyonumu (burun deliklerini birbirinden ayıran kıkırdak yapı-içteki eğrilik) da düzeltti. İlk ameliyatta hiç düzeltimemiş ve nefes alamamamın sebebi olan eğrilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?