Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Sorumu iyi okumadiniz sanirim devlet hastanesinde fiyatlar cok daha asagida olur..doktoru tanimiyorumki iyisi kotüsu icin yirum yapiyim..!
Devlet hastanelerinde fiyat araştırması yapmadım.o yüzden bir fikrim yok
Pahalı mı oldu uygun mu?
Sağlıklıyım ve mutlu
İlgilenmiyorum

Nefes almakta zorluk çekiyordum ve burnumda kemer vardı. Ameliyat olmayı istiyordum ama cesaretim olmadığından, hiçbir doktor ile görüşmeye bile gidememiştim. Hacettepe de olan bir arkadaşımla durumumu paylaşmamdan sonra kesinlikle Tevfik hocayla görüşmem gerektiğini söyledi. Arkadaşımın tavsiyesi ve bu sitedeki yorumlarında verdiği cesaretle görüşmeye gittim. İlk andan itibaren hep bir telefon kadar yakınımda olduğunun verdiği güven duygusu kesinlikle benim için paha biçilemezdi. Ameliyat olalı 2 ay oldu ve şu anda "iyi ki bu ameliyatı Tevfik hoca yapmış kimseyle görüşüp aklımı bulandırmamışım" diyorum.

Arkadaşlar lütden acil yardım!!! prof taşkın yücel e burun estetiği yaptıranlar benimle tecrübenizi paylaşırmısınız.. çok kısa süre içinde karar cermek zorundayım !!

Merhaba herkese,ben de tevfik beye burnumu yaptırmak istiyorum ama iletişim bilgilerine hacettepenin numarasini yazmış,onlarda randevu veremiyoruz dediler.Başka iletişim bilgisine sahip olan varsa söyleyebilir mi?Şimdiden teşekkürler :)

Instagramdan mesaj atabilirsin. Ben o şekilde ulaşıp randevu aldim.

Canım özelden de yazdım size lütfen özelden resim atar mısın ve fiat bilgisi verir misin? Ben de bu ameliyatı düşünüyorum ve bilgi istiyorum. Mesela şişlikler kaç günde geçiyor yani insan içine kaç günde çıkabilirim...

Teşekkür ederim

meerhaba bu doktor nerede acaba?

Herkese merhaba
Tevfik Sözen benim burun revizyon ameliyatımı yaptı. Çok erken bir dönemdeydi (3. Ayında). Ancak yurtdışına yerleşecek olmam nedeniyle yaptı ameliyatımı. 1 haftalık sonuçlarından bile çok memnunum.
3 ay önce rinoplasti oldum ama hem şekilsel hem de nefes alma açısından sıkıntılarım vardı. Kendisi çok ilgilendi. Hem ameliyat öncesinde hem de sonrasında. Bugün silikonları çıkarttı. Artık nefes alabiliyorum. 15 yıl önce travmaya bağlı deviasyonum oluşmuştu. 15 yıldır ilk defa böyle rahat nefes alıyorum.
Bir cerrah olarak hem titizlikle planlayıp ameliyatınızı gerçekleştiriyor, hem de sonrasında takip edip ilgileniyor. Bu son yazdığım çok önemli. Çünkü ilk ameliyatımı yapan hekim her seferinde geçiştirdi ve çözüm üretmedi.
O nedenle Tevfik Sözen'e çok teşekkür ediyorum.

Revizyon öncesi sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum. Fotoğrafta görünmeyen septum deviasyonumu (burun deliklerini birbirinden ayıran kıkırdak yapı-içteki eğrilik) da düzeltti. İlk ameliyatta hiç düzeltimemiş ve nefes alamamamın sebebi olan eğrilik.

Eklentiler

• CDBCB0DA-97E3-4B66-BCFA-F6587E2888A8.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 846
Fiyati nedir acaba ve yeri nerede?

Doktoru tanımam etmem ama anladigim kadariyla devlet hastanesinde çalışıyor. Ve 7 bin tl istiyor burun estetiğine. Bence bir devlet hastanesi için çok fazla. Devlet buna bir limit koymalı bir sınırı olmalı. Burun sorunu artık insanları psikolojik olarak sosyal hayatına etki ediyor gereksinim gibi bir şey oldu. Doktorlar da bunu bildiği için fiyat konusunda uçmuşlar.. hele ki adını duyurmuş olanlar bu doktor gibi devlet hastanesinde olsan dahi 7 bin isteyebiliyor. Gerçekten devlet bunu denetlemeli...

Arkadaşlar merhaba, Tevfik Bey'e instagramdan mesaj attım sitesinden mail de attım ama sanırım ulaşmak uzun sürüyor. Nasıl daha kısa sürede ulaşabiliriz? Bir de deviasyon problemi yaşandığı takdirde yaklaşık ücret ne kadar oluyor acaba? Çizim yaptığı fotoğraflar ile ameliyat sonucu birbirine yakın oluor mu? Tevfik Bey'e ameliyat olanlar bu konuda bilgilendirirlerse çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, 20 gün önce Tevfik Sözen'e ameliyat oldum. Gayet memnunum ve benimki gerçekten zor bir burundu, Tevfik Hoca gerçekten ilgili bir doktor özellikle ilk günlerde bir sıkıntınız olursa ulaşmanız çok kolay oluyor kendisine :) Sorusu olan arkadaşlar olursa özel mesajdan konuşabiliriz belki yardımcı olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…