Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Arkadaslar burnumun 40 i çıktı çok mutluyum. Gayet güzel nefes alabilen ve minnak bir burnum oldu.Gören herkes çok beğeniyor ve doğal durduğunu söylüyor. Size tavsiyem gerçekten ameliyat olmak istiyorsanız ve buna karar verdiyseniz çok araştırıp kafanızı karıştırmayın. Sürekli araştırmak bir süre sonra ameliyat fikrinden vazgeçmeye korkmaya neden olabiliyor.Neden daha önce bu kararı almadığım için çok pişmanım. Tevfik Hocam beni çok iyi motive etti ve kendisine gerçekten güvendim ve acaba sorusu aklıma hiç gelmedi.
Darısı başınıza sağlıcakla kalın

Rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz? Tevfik bey hakkında güzel şeyler yazmışsınız. Ben de ameliyat olmayı planlıyorum ancak kendisiyle nasıl iletişim kurabilirim.

Tevfik Hoca Hacettepe de görev yapıyor. Facebook ve ınstagramdan takip edebilir dm atabilirsiniz.

Geçmiş olsun:)))

Dr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)
Merhaba fotoğraflarınızı görmem mümkün mü

Tefhik bey tomografi istemiyo mu ameliyat öncesi biri cevap verebilir mi yaa

Tabii özelden foto attım

Merhaba, ben de Tevfik Beye ameliyat olmak istiyorum. Burnum hem kemerli, hem iki tarafta da et var. Ucu öne doğru düşük ve doğal olarak nefes problemim bir hayli mevcut. Rica etsem bana da fotoğraf atabilir misiniz?

Aynı sıkıntılar bende de var canım lütfen bana şimdiki durumunun nasıl olduğunu ve erğrilik kalıp kalmadığını söyler misin

Ben sizin fotoğraflarınızı ve yorumlarınızı çok görmek istiyorum mümkünse

Hangi doktora oldunuz acaba

Bende Tevfik beye muayene olmaya gideceğim.. lütfen bana yardımcı olur musunuz ameliyatla ilgili ameliyat sonrası çok endişelerim var çünkü yardımlarınızı bekliyorum kızlar

Harika olmuş burnun lütfen özelden ulaşır mısın bana :)

Ben de ikinci görüşmeye gidicem bazı sorularım netleşirse ameliyat tarihini belirleriz gergin ve de heyecanlıyım :)

Herkese merhaba, öncelikle belirteyim ki yeni üye ilk mesaj doktor reklamı diyecek olanlar hemen şöyle kenara ayrılsın gölge etmesin. Fake değilim, doktorun asistanı, yakını, eşi dostu değilim, ikinci üyeliğimi bu konuda bilgi vermek için aldım yönetimin haberi var. Sitede bu konuyu takip edenler bilir ki blue ice üyesi gibi derin plan yüz germe ameliyatı oldum. 33 yaşımdayım, nazolabial çizgiler(yani burundan aşağı inen oluk görüntüsü) den şikayetçiydim. Çok araştırma yaptım çok yeri okudum, ve burda en son blueice kullanıcısının mesajıyla karar verip Hacettepeye Tevfik Sözen hocaya gittim.Tabi öncesinde başkalarıyla da görüşmüştüm.18 martta ameliyat oldum bugün 4. Günüm gayet iyi hissediyorum, sonuçtan memnunum. Yalan söylemeyeceğim buraya gelip yazmaktaki amacımız insanlar faydalansın, yazık sevap olsun falan değil. Ben yıllarca araştırdım, okudum ince eleyip sık dokudum, bir zahmet araştırsın buraları bulsun. Evet yazmaktaki amaç şu,yapılan işi görüyorsunuz, verilen emeği, özveriyi bunun karşılığı para olamaz. Parasıyla nice rezil olanlar gördü bu gözler. O sebeple buraya gelip Tevfik Hocayı övenler kendilerini öncelikle hocaya borçlu hissediyor. Şöyle bir doktor düşünün öncesinde sizinle saatlerce neler yapılabilir konuşuyor, sizin istediklerinizden bazılarında olmaz diyor, gerçekçi,hayal satmıyor. Bu işin eğitimini amerikada almış .Ortak noktada buluşursanız ameliyat yapıyor ve öncesi psikolojik olarak her daim yanınızda, ameliyattan dakikalar önce bile vazgeçersen yemeğe gideriz hepberaber diyor süper rahatsınız. Watsappınızda eşiniz anneniz babanızın yanında sık görüşülenlere eklenmiş. 7 24 telefonun ucunda. Siz derdinizi anlatın asistanlarım size dönecekcilerden değil. Ameliyat bitiyor, herşey 10 numara geçmiş. Ve her daim yaptığının arkasında. Sürekli iletişim halindesiniz, sürecin her saatini takip ediyor neredeyse. Bugün 4 . Günüm burun ameliyatı da oldum yüz germe ile birlikte ve oturdum nette geziyorum. Allah Tevfik Hocadan ve blueice üyesinden razı olsun. Ben çok mutluyum. Böyle de ilim irfan üreten mutluluk dağıtan insanlara da hakkını teslim edelim. Sorusu olan varsa dediğim gibi lindayasor:) özelden burdan girdikçe cevap yazarım. Sevgiler.

Tam aradığım şahıs <3 süreçten haberdar eder misiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…