İlk muayene için randevu sıra almak gerekiyor mu?Salı günü gidiyorum da nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olabilir misiniz
Rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz? Tevfik bey hakkında güzel şeyler yazmışsınız. Ben de ameliyat olmayı planlıyorum ancak kendisiyle nasıl iletişim kurabilirim.Arkadaslar burnumun 40 i çıktı çok mutluyum.Gayet güzel nefes alabilen ve minnak bir burnum oldu.Gören herkes çok beğeniyor ve doğal durduğunu söylüyor. Size tavsiyem gerçekten ameliyat olmak istiyorsanız ve buna karar verdiyseniz çok araştırıp kafanızı karıştırmayın. Sürekli araştırmak bir süre sonra ameliyat fikrinden vazgeçmeye korkmaya neden olabiliyor.Neden daha önce bu kararı almadığım için çok pişmanım. Tevfik Hocam beni çok iyi motive etti ve kendisine gerçekten güvendim ve acaba sorusu aklıma hiç gelmedi.
Darısı başınıza sağlıcakla kalın
Geçmiş olsun:)))Arkadaslar burnumun 40 i çıktı çok mutluyum.Gayet güzel nefes alabilen ve minnak bir burnum oldu.Gören herkes çok beğeniyor ve doğal durduğunu söylüyor. Size tavsiyem gerçekten ameliyat olmak istiyorsanız ve buna karar verdiyseniz çok araştırıp kafanızı karıştırmayın. Sürekli araştırmak bir süre sonra ameliyat fikrinden vazgeçmeye korkmaya neden olabiliyor.Neden daha önce bu kararı almadığım için çok pişmanım. Tevfik Hocam beni çok iyi motive etti ve kendisine gerçekten güvendim ve acaba sorusu aklıma hiç gelmedi.
Darısı başınıza sağlıcakla kalın
Merhaba fotoğraflarınızı görmem mümkün müDr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)
Yaaaaa lütfen bana fotoğraf yollayın olmaz mııııTevfik Hoca Hacettepe de görev yapıyor. Facebook ve ınstagramdan takip edebilir dm atabilirsiniz.
Tabii özelden foto attımMerhaba fotoğraflarınızı görmem mümkün mü
Tabii özelden foto attım
Aynı sıkıntılar bende de var canım lütfen bana şimdiki durumunun nasıl olduğunu ve erğrilik kalıp kalmadığını söyler misinFiyat bilgisinin buradan verilmesi doğru değil sanırım. Hacettepede oldum. Devlet hastanesi olduğu için zaten özel hastanelere göre çok çok uygun oluyor. Muayene için ücret alınmıyor. Burnumda eğrilik vardı, çok olmasa da nefes sıkıntım da vardı. Ucu baya düşüktü. Şuan bandajlı ama bu haliyle bile güzel görünüyor:)
Ben dr la tanıştıktan sonra bir yıl geçti nerdeyse. Bir yıl boyunca hiç bir araştırma yapmadım. O kadar güven verdi ki bana. Ameliyat günü bile çok rahattım. Hala şaşırıyorum kendime. Şuan herşey yolunda gibi. Buradan iki kişi ile de görüştüm. Onların memnuniyeti de çok etkili oldu. Bir yıl olmuş ve memnunlar. Bir gidin tanışın dr la bence. Zaten hemen ameliyat günü verebileciğini sanmıyorum. Bekleyen çok hastası vardır ameliyat için. Düşünmek için zamanınız olur.
Ben sizin fotoğraflarınızı ve yorumlarınızı çok görmek istiyorum mümkünsebu arada arkadaşlar fotoğraf filan görmek isteyen olursa atabilirim. yanlış olduğunu düşündüğüm negatif yorumlar okudum maalesef şaşırabilirsiniz ama ben bu yorumları ameliyat olmadan önce de okumuştum. 200 küsur yorumun 3-5 tanesi negatifti kafam karışmıştı yalan yok. insan beyni negatif düşüncelere daha açıktır hepimiz öyleyiz ancak bunca insan da milyon tane iyi şeyler söylüyor zahmet edip de bir gidin kendi gözlerinizle görün canım. ameliyat olalı 15 gün oldu doktoru tanıyalı 1 ay ve ister istemez abi diye hitap ediyorsunuz kendisine, cana yakın,şen şakrak ,ne istediğinizi anlamaya çalışan, mesleğini severek icra eden bir adamdı benim gördüğüm ve bir tek ben değildim böyle düşünen gördüğüm bu. ameliyatımın nasıl geçtiğini merak ediyorsanız sorun fotoğraf da gönderebilirim dediğim gibi şuana kadar her şey iyi gidiyor. kafama takılan tek şey biraz büyük şuan o da zamanla inecek sanırım 15 gün için çok iyi heralde herkesin tepkisi güzel çünkü
Hangi doktora oldunuz acaba1 yıl kadar önce tevfik bey ile görüştüm, muayene oldum. evet anlatıldığı gibi tatlı dilli, ilgili biriydi. ancak sadece hastanın yüzüne karşı malesef. görüşmemiz sırasında kontrole gelen bir hastası geldi.tam olarak ne üzerine konuştuklarını hatırlamıyorum ama kadın burnundan memnun olduğunu vs dile getirdi.tevfik bey de gayet kibar cevap verdi bir süre görüştüler kadın kapıyı kapadı gitti.
sonra biz tekrar görüşmeye devam ettik. arada kadına hoş olmayan şeyler söyledi arkasından. yaşlanmış bu da botoks da yaptırsaya falan şeklnde dalga geçer bir tarzda. o an söyledikleri hiç hoşuma gtmedi. çünkü takındığı bu bana göre '' ikiyüzlü '' davranış biçimini yarın benim arkamdan yapmayacağı ne malum.
neyse muayene oldum burnumun içinin baya eğri olduğunu ve düzelmesi gerektiğini söyledi. burun ameliyatı dışında dudağıma dolgu, çeneme ayrı bir operasyon daha yapabilirmişiz. yanlış anlaşılmasın gayet normal boyutta dudaklarım var bu arada. sadece o gün üst dudağıma her kadının az çok yaptığı gibi biraz dışından ruj sürmüştüm gayet ölçülüydü yani. neden buna gerek duydunuz dedim.baksana rujunu taşırmışsın belliki dudağın da büyüsün istiyosun dedi. yorum yapmadım. çenemle ilgili sorun nedir dediğimde şimdi hatırlamadığım bazı teknik terimler kullandı biraz büyümeliymiş. ne çevremden çenemle ilgili bir yorum duydum şimdiye dek, ne aynaya bakınca böyle bir sorun görebiliyorum. her neyse buna da cevap vermedim kibarlığımı korumaya devam ederek. gittiğim yer devlet hastanesi değil özel bir güzellik salonuymuş gibi hissettirdi bana sağolsun:) görüşmemiz yarım saat sürdü. en sonunda fiyatı söyledi. çenemi de yaparsa 6000 civarı bir rakam çıkardı. çene ameliyatı olmayacağımı söyledim o zaman 4500 dedi. burun içinde eğrilik olan hastaların masrafının bir kısmını devlet karşılıyor, bu devletin karşıladığı fiyat mı dedim. burunda eğrilik yok ki dedi:) başta söylediniz ya dedim. dur bi daha bakalım dedi. kamerayla baktı. aaa yok ya o kadar büyük bi eğrilik değil bu dedi.
bu tatsız görüşmeden sonra yine hacettepede başka bir doktora ameliyatımı oldum. sonuçtan da çok memnunum. tevfik beyin eğrilik yok dediği burnum 4 saat süren bir operasyonla düzeltildi. üstelik ameliyat masraflarının bir kısmını devlet karşıladı.
yani kızlar tevfik bey alanında iyi bir doktor olabilir. ama adamın asıl amacı para olmuş. sizin yüzünüze sahteden gülmesi ilgilenmesi güzel de bir gerçekliği yok malesef.
Harika olmuş burnun lütfen özelden ulaşır mısın bana :)Arkadaşlar ben bir bucuk sene önce tevfik hocama ameliyat oldum ve ben cok titiz bir insanım nasıl olur daha kötü olur mu düşer mi çirkin olur mu diye cok endişelerim vardı ilk görüşmemde beni zaten öyle rahatlattı ki başka hiçbir doktorla görüşmeme gerek kalmadan direk kararımı verdim ve iyi ki de kafamı karıştırmadan tevfik hocama olmuşum hem estetik oldugu belli olmadan hem bu kadar dogal hemde kalkık fındık gibi burun yaptı ellerine emeğine sağlık. İsteyenler için fotograf paylasıcam burda daha fazla isteyenler de olursa instagram hesabımı verebilirim özelden de daha fazla atabilirim ulaşabilirsiniz
Fiyat olarak bilgi verdi mi :)Ben de ikinci görüşmeye gidicem bazı sorularım netleşirse ameliyat tarihini belirleriz gergin ve de heyecanlıyım :)
Tam aradığım şahıs <3 süreçten haberdar eder misiniz :)Herkese merhaba, öncelikle belirteyim ki yeni üye ilk mesaj doktor reklamı diyecek olanlar hemen şöyle kenara ayrılsın gölge etmesin. Fake değilim, doktorun asistanı, yakını, eşi dostu değilim, ikinci üyeliğimi bu konuda bilgi vermek için aldım yönetimin haberi var. Sitede bu konuyu takip edenler bilir ki blue ice üyesi gibi derin plan yüz germe ameliyatı oldum. 33 yaşımdayım, nazolabial çizgiler(yani burundan aşağı inen oluk görüntüsü) den şikayetçiydim. Çok araştırma yaptım çok yeri okudum, ve burda en son blueice kullanıcısının mesajıyla karar verip Hacettepeye Tevfik Sözen hocaya gittim.Tabi öncesinde başkalarıyla da görüşmüştüm.18 martta ameliyat oldum bugün 4. Günüm gayet iyi hissediyorum, sonuçtan memnunum. Yalan söylemeyeceğim buraya gelip yazmaktaki amacımız insanlar faydalansın, yazık sevap olsun falan değil. Ben yıllarca araştırdım, okudum ince eleyip sık dokudum, bir zahmet araştırsın buraları bulsun. Evet yazmaktaki amaç şu,yapılan işi görüyorsunuz, verilen emeği, özveriyi bunun karşılığı para olamaz. Parasıyla nice rezil olanlar gördü bu gözler. O sebeple buraya gelip Tevfik Hocayı övenler kendilerini öncelikle hocaya borçlu hissediyor. Şöyle bir doktor düşünün öncesinde sizinle saatlerce neler yapılabilir konuşuyor, sizin istediklerinizden bazılarında olmaz diyor, gerçekçi,hayal satmıyor. Bu işin eğitimini amerikada almış .Ortak noktada buluşursanız ameliyat yapıyor ve öncesi psikolojik olarak her daim yanınızda, ameliyattan dakikalar önce bile vazgeçersen yemeğe gideriz hepberaber diyor süper rahatsınız. Watsappınızda eşiniz anneniz babanızın yanında sık görüşülenlere eklenmiş. 7 24 telefonun ucunda. Siz derdinizi anlatın asistanlarım size dönecekcilerden değil. Ameliyat bitiyor, herşey 10 numara geçmiş. Ve her daim yaptığının arkasında. Sürekli iletişim halindesiniz, sürecin her saatini takip ediyor neredeyse. Bugün 4 . Günüm burun ameliyatı da oldum yüz germe ile birlikte ve oturdum nette geziyorum. Allah Tevfik Hocadan ve blueice üyesinden razı olsun. Ben çok mutluyum. Böyle de ilim irfan üreten mutluluk dağıtan insanlara da hakkını teslim edelim. Sorusu olan varsa dediğim gibi lindayasor:) özelden burdan girdikçe cevap yazarım. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?