Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Çok geçmiş olsun.Tevfik Hocamla tanışan şanslı insanlara biri daha eklendi

3.5 ay daha bekledim, "ödem" inmedi, yamukluk aynı şekilde devam etti. Ama dedim, belki ben objektif değilimdir. Belki burnumun yamuk olduğunu söyleyen ailem veya arkadaşlarım da objektif değildir. İkinci görüş almak için bir estetik uzmanına gittim. Durumumu ayrıntılı olarak anlattım. Aylardır ödemin inmesini beklediğimi ama bir düzelme olmadığını söyledim. Doktor muayene etti ve bunun ödem olmadığını söyledi.

Kısaca anlatmak gerekirse, burnun sağ ve solundaki kemikler aynı açıyla kaynamamış. Bir taraf yüze daha dik, öbür taraf ise daha eğik kaynamış. Bu yüzden burnum bir taraftan bakınca şiş, öbür taraftan bakınca çökük görünyor. Tevfik hoca şişliğin ödem yüzünden olduğunu ve zamanla düzeleceğini söylemişti. Aslında ödem falan yokmuş. Bu kadar güvenip 3 sene bekledikten sonra yakıştıramadım. En azından beni karşısına alıp sorunu açıklayabilirdi. Şimdi ya böyle yamuk olarak devam edicem ya da revizyon.

Birisi sormuş, neden bugüne kadar sessiz kaldın diye. Çünkü ben sabırlı birisiyim. Çünkü hoca sorunun ödem olduğunu söylemişti ve ben buna inanmıştım. Bana bekle dedi, düzelecek dedi, başka birşey yapmana gerek yok sadece bekle dedi, ben de bekledim.

Çok üzüldüm yaaa gerçekten geçmiş olsun ben de tevfik hocadan vazgeçme aşamasındayım size işin aslını söyleyen doktor kimdi peki revizyon için aklınızda biri var mı ?

Doğrudur birşey diyemem, ben yaşadığımı yazdım tabi ki siz de yazabilirsiniz. Revizyon birçok ameliyatta ihtimal dahilinde hiç bir riski göze alamadan estetiğe basvurulmamalı zaten. Benimkinde de sorun çıkabilir revizyona gidilir mühim olan karşınızda muhatap bulmak bence.

Ayrıca inandırıcılığı açısından kimsenin kafasında soru işareti kalmasın ben size fotomu atarım, siz de sorunlu burnunuzun fotosunu atar mısınız bana özelden?

Çok üzüldüm yaaa gerçekten geçmiş olsun ben de tevfik hocadan vazgeçme aşamasındayım size işin aslını söyleyen doktor kimdi peki revizyon için aklınızda biri var mı ?
Bu şahısın erkek olduğunu düşünüyorum, karalama yapmak için geldiği gibi bir düşüncem var. Özellikle tevfik hocanin konularını arayıp buluyor, daha bugün açtım konuyu hemen geldi, kendisiyle şahsi bir sorunu olabilir fakat hastası olduğunu sanıyorum. Ben kendisinden özelden foto istedim ben de yollamaya hazırım. Konuyu buldugu hızı fotoğraf yollamakta göremedim. Eğer ki yanılıyorsam sorunlu burnunun fotosunu yollayabilirse burdan özür de dilerim kendisinden.

Ben daha önce burda insanlara fotoğraf yolladım :) sizin inanmanız da pek umrumda değil de neyse hadi ben erkek değilim Tevfik hocayla görüştüm ona ameliyat olmayı düşünüyodum o yüzden de omunla ilgili her konuya atlarım elbette ama bazı şeylerden dolayı vazgeçtim bu ilk olumsuz yorumum bu arada :)

Ha bi de benden fotoğraf istediğinizi anlamadım ben diğer eski hastasına diyorsunuz sandım ama size yollamam :)

Siz yanlış anladınız erkek dediğim kriste üyesi, ona cevap yazmışsınız o şahıstan bahsettim.

efullim23 e yazdım ama cevap alamadım memnunmu acaba şimdiki halinden

Bugün 10. Günüm Tevfik Hocaya derin plan yüz germe ve burun ameliyatı olalı, gün içerisinde unutuyorum ameliyat olduğumu artık son bir kaç gündür. Sonuçtan da çok memnunum. 10 günde dikişler inanılmaz bir hızla iyileşti ayrıca.Açıkçası yıllarca dolgulara botokslara para yatırmadan 33 yaşımda Tevfik Hocayi bulup sorunu kökünden çözdüğüm için de kendimi takdir ediyorum. Tevfik Hocaya minnettarım. Dileyene özelden foto atarım.

dileyene özel atabilirim demişsiniz bende diliyorum mümküünmü görmem ????

dileyene özel atabilirim demişsiniz bende diliyorum mümküünmü görmem ????
Hanımefendi şahsınızı tanımıyorum ama ctlmbk isimli üye sizi etiketleyerek özel yaşamınızdaki muhabbetlerinizi foruma taşımış, (her ikinizi de şahsen tanımadığımı yinelemek isterim) yani kendisi zaten sizinle vatsap grubundan paylaşmış fotografları.

anlamadım????? benle kim ne paylaşmış ressimlerinizi görmedim bana o arkadaş atmadı sizin resimlerinizi beni ayrıca burada kimse etkileyemez neyse atmak istemiyırsanız ssorun yok bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…