Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

cumartesi bütünlemem hemen gidicem fotografları herşeyi dakkası dakkasına paylaşcam heyecan bastı. :)

işte geldim burdayım :) sınavıma son 6 gün kaldı :) hemen gideceğim. zaman sağolsun sen derslerine çalış burnunu takma halletcez dedi. içim rahat o konuda şuan sınavamı heycan yapsam yoksa ameliyatamı bilemedim:)

kızlar bahsetmeyi unuttum. hastaneye gittim ulusta yeri zor değil hastane müthiş ya uzay üssü gibi bayıldım yani. içeri girerken bir parfüm kokusu sardı beni :) yatacağım oda çok çok güzelmiş . merakla bekliyorum işte şimdi.

Haklı Tevfik hoca, canım sınavların bitsin kafan rahat bir sekilde gidip ameliyatını olursun sonra..

Busracim öyle bi anlattın ki hastaneyi gidip ameliyat olasim geldi walla:))))

yaa baya söz ediliyor liv hospitaldan yaa cidden reklamları da süper gidioo her yerdee insanda bir merak uayndırıoyor ama cdden süpermiş herkes öel dioo :))

ahh şu snwlar ahh hiçbitmioo hayatımızdaa büsracım herkesi heyecanlandırdınn bak şimdii :)

cidden ya fiyatları belli oldu mı hocanın livdeki??

fiyat için tevfik hocaya bi uğrayın çok yardımcı oluyor kendisi elinden geleni yapıyor. senin burnuna göre bir fiyat verir. ilgisi alakasından bahsetmiyorum bile yarım saatini ayır ve mutlaka uğra :)

fiyat için tevfik hocaya bi uğrayın çok yardımcı oluyor kendisi elinden geleni yapıyor. senin burnuna göre bir fiyat verir. ilgisi alakasından bahsetmiyorum bile yarım saatini ayır ve mutlaka uğra :)

Busracim sana kesinlikle katılıyorum. Zaten Tevfik hocayi tanidiktan sonra zannetmiyorum ki daha doktor arayışına girsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…