cumartesi bütünlemem hemen gidicem fotografları herşeyi dakkası dakkasına paylaşcam heyecan bastı. :)
Busracim neredesin?cumartesi bütünlemem hemen gidicem fotografları herşeyi dakkası dakkasına paylaşcam heyecan bastı. :)
işte geldim burdayım :) sınavıma son 6 gün kaldı :) hemen gideceğim. zaman sağolsun sen derslerine çalış burnunu takma halletcez dedi. içim rahat o konuda şuan sınavamı heycan yapsam yoksa ameliyatamı bilemedim:)
kızlar bahsetmeyi unuttum. hastaneye gittim ulusta yeri zor değil hastane müthiş ya uzay üssü gibibayıldım yani. içeri girerken bir parfüm kokusu sardı beni :) yatacağım oda çok çok güzelmiş . merakla bekliyorum işte şimdi.
fotograflarını koycam hastanenındeherşeyin :)
fotograflarını koycam hastanenındeherşeyin :)
valla hastanenin fotoğraflarını gördüm hakikaten uzay üssü gibi çoook beğendim kısmet olursa 6. ayımda giderim
Gulaycim burnun ne zaman 6.ayına girecek?
8 martta altıncı aya girecek eğer kısmet olupta gidersem nisanda gidebilirim çünkü mart sonunda sınavım var
İstanbul a mı gideceksin?
fiyat için tevfik hocaya bi uğrayın çok yardımcı oluyor kendisi elinden geleni yapıyor. senin burnuna göre bir fiyat verir. ilgisi alakasından bahsetmiyorum bile yarım saatini ayır ve mutlaka uğra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?