Canım cok sevindim memnun kalmana. Dediğimiz kadar varmış degil mi Tevfik hoca?hadi tasarımlarını merakla bekliyoruz. Ameliyat icin gun aldinmi?
hepsini de çok beğendim ama sanki ikinci çok daha güzel olur bence
finallerim bitti biri bütünlemeye kaldı ona gircem o bitince olcam inşallah dediğiniz kadar varmış :) ilk ve son konuştuğum doktor olarak kalcak :)
bende 1 ve 2 arasında kaldım :))
biri daha kavisli evet ay çok heyecanlı bişeymiş :))))
finallerim bitti biri bütünlemeye kaldı ona gircem o bitince olcam inşallah dediğiniz kadar varmış :) ilk ve son konuştuğum doktor olarak kalcak :)
Busracim ben ikinci tasarımı beğendim ama emin ol ki Tevfik hoca tasarımdan daha guzel bir burun yapacaktır sana.
kızlarrrr bugün gittim tevfik beyin yanına liv hospitale. herşey mükemmeldi :) sağolsun çok ilgilendi. çok memnun oldum. tasarımda yaptı karar veremedim sizle paylaşcam yorumlarınızı bekliyorum
nasıl değişiklikler :)
evet canım tevfik bey yaptı. benim isteğim doğrultusunda nasıl istersen öyle yapalım dedi hatta. yada bana bırak doğal bişey yapalım dedi ama asla sana yakışmayan bişeyi yapmam dedi :)
supermişşş :)) wallahi cnm bendee ilk bakışta 2.yi begendimm cok hoş duruo ama tabi daha da geliştirilebilirrr :)) minicik düzeltmelerle bu senin ne istediğine kalmış ne güzel herkess aynı fikirdee :)
Tevfik hoca doğallıktan yana. Yaptigi burunlara bak hepsi dogal ve yuz ile uyumlu burunlar.
nasıl değişiklikler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?