Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Canım cok sevindim memnun kalmana. Dediğimiz kadar varmış degil mi Tevfik hoca?hadi tasarımlarını merakla bekliyoruz. Ameliyat icin gun aldinmi?

finallerim bitti biri bütünlemeye kaldı ona gircem o bitince olcam inşallah dediğiniz kadar varmış :) ilk ve son konuştuğum doktor olarak kalcak :)

Busracim ben ikinci tasarımı beğendim ama emin ol ki Tevfik hoca tasarımdan daha guzel bir burun yapacaktır sana.

finallerim bitti biri bütünlemeye kaldı ona gircem o bitince olcam inşallah dediğiniz kadar varmış :) ilk ve son konuştuğum doktor olarak kalcak :)

Benim de ameliyat icin ilk ve son görüştüğüm doktor Tevfik beydi. Onunla görüşmeye gittiğim gun de ameliyat tarihi aldık. O kadar guven verdi yani...

kızlarrrr bugün gittim tevfik beyin yanına liv hospitale. herşey mükemmeldi :) sağolsun çok ilgilendi. çok memnun oldum. tasarımda yaptı karar veremedim sizle paylaşcam yorumlarınızı bekliyorum

supermişşş :)) wallahi cnm bendee ilk bakışta 2.yi begendimm cok hoş duruo ama tabi daha da geliştirilebilirrr :)) minicik düzeltmelerle bu senin ne istediğine kalmış ne güzel herkess aynı fikirdee :)

evet canım tevfik bey yaptı. benim isteğim doğrultusunda nasıl istersen öyle yapalım dedi hatta. yada bana bırak doğal bişey yapalım dedi ama asla sana yakışmayan bişeyi yapmam dedi :)

evet canım tevfik bey yaptı. benim isteğim doğrultusunda nasıl istersen öyle yapalım dedi hatta. yada bana bırak doğal bişey yapalım dedi ama asla sana yakışmayan bişeyi yapmam dedi :)

Tevfik hoca doğallıktan yana. Yaptigi burunlara bak hepsi dogal ve yuz ile uyumlu burunlar.

supermişşş :)) wallahi cnm bendee ilk bakışta 2.yi begendimm cok hoş duruo ama tabi daha da geliştirilebilirrr :)) minicik düzeltmelerle bu senin ne istediğine kalmış ne güzel herkess aynı fikirdee :)

kesinLikle 2. resim

nasıl değişiklikler :)

canım benimde gtercihim dogallıktır her zmann burnumdan bellii aslındaa tevfik hoca dogallıktan yana burnumdan bellli desemm daha dogruu :))
ben kavisini falan cok begendim ama hafif bi kısaltılsa nasıl olurr benim tercihimm aama bu ben kısa burnu sevdiğimi benimki bittikten sonraa anladım :)) zaten tevfik hocada bunu bilio kızlar biraz daha kısa olsun dediler desen kesin bkb mi der yani o dereceee :)) bidee resimler cok kücükk yaa ama cidden 2.ci cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…