Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

aynı benim durumum gibi ilk ve son oldu benim doktor görüşmem :) ya feci heyecan bastı. hastanede çok güzel dimi levi :)

ciddenn haklısınızz kızzlarr bi görüşünn bu iş tamamdırr :))) ne güzelll kocaman oluoruzzzz

liv hospital yeni bi hastane ve özel. çok özel hastane gördüm ama böyle görmedim hem yeri itibariyle (ulus) bu kadar özen gösterilmiş birde medical parka bağlıymış esasen

herşeyden önemlisi güleryüz ilgi alaka. doktora güvenmek. tevfik bey benim görüştüğüm ilk doktordu zaten. kadınlar klubünde duydum ismini mail attım antepteydi o zaman buraya gelince yüzyüze görüşmek istediğimi söyledim. bana geldiğinde mail attı hastalarıyla ilgilenmeye başladığını benimde muayene olabileceğimi :)

Böyle özel ve lüks hastaneye de kaliteli doktorlar yakisir tıpkı Dr.Tevfik Sozen gibi

ben randevu alamadan gittim :) o kadarheyecanlıydım ki almayı unutmuşum düşünün artık :) gittim kendisi hasta ile ilgileniyordu hemen geldi benimle ilgilendi tasarımıma kadar ilk randevuda yaptık:) istediğim burunları sordu fikrimi aldı zaten sana olmayan burunu yapmam ama en azından senınde fıkrın olsu benım ıcın onemlı dedı. her sorumu sormak ıcın maıl adresıne ulasabılecegımı ve telefonunuda verdi.

fiyat konusunda hiç sorun yaşamadım çünkü elinden gelen indirimi yapıyor ondan şüpheniz olmasın. ama birebir görüşün çünkü herkesin burnu farklı yapısı olsun işlemi olsun

bir dersten bütünlemem olduğu için sınav sonrası gidip amelıyatı kararlastıracağımızı konuştuk.

Böyle mükemmel bir doktor daha varmi yaa

sınavım için başarılar dileği bile aldım okadar söylüorum :) sağolsun çok iyi bir insan. cumartesi bütünlemem var hemen sonrasında amelıyat ıcın gün belirleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…