Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

yaa canım bende cok üzüldüm ama antep'in ortamı malumm eminim İst cok cok daha iyi olacaktır kendisi içinn...
cok şükür biz tanıdık kendisini de olduk ameliyatımızı ....

yaa canım bende cok üzüldüm ama antep'in ortamı malumm eminim İst cok cok daha iyi olacaktır kendisi içinn...
cok şükür biz tanıdık kendisini de olduk ameliyatımızı ....

Evet biz o şanslılar kervanindayiz. Ben Hacettepe ye gidecek biliyordum İstanbul muymuş?

değişmiş dmeek kii planları Tevfik hocanın daa vallahii İstanbuldakiler cok sanslı ya gercekten süper doktorlAR var ve 1 yenisi daha ekleniyorr...

canım tabiki karşılıklıı :)) edelim tabi gelir birazdan kızlarda kesinn saat ilerlioo :)

Haklısın ya, bizde mı taşınsak ne? Tayinci olsak tayin isterdik o da olmazki. Napalim olmazsa esimi istanbuldaki takımlara transfer ederiz. :):):)hocam bizim icin ordaki büyük takımların baskanlariyla görüşsün de bizde gidelim. Sen de tayin istersin. Nasil fikir?????

ayy keşkeeee ben tam İstanbul delisi bi tipim ve cok uzun zaman oldu gitmeyelii :) :)) ayy cok tatlısın yaaa cok güldümm görüşsün belki hasta cıkar dimi ama :)) ekmekin enrdne gelecegi belli olmazz netice de.... Ahh istanbuull Ahhhh :))

Çağır bizi istanbuuuuuuul .....(simdi okuyanlar bunlar deli midir nedir diyecekler)

Çağır bizi istanbuuuuuuul .....(simdi okuyanlar bunlar deli midir nedir diyecekler)

ya ben orda yaşayamam yaa :) ben şöle ara ara gezmeye alışverişe gideyim yeter banaa :)) demezler yaa cogu insan sever ist. u :)

zaten dur bakalım tevfik hoca belki hemen gitmez kısmett ama burdan sonra gidecegi yer İstanbul :)

Son cümleyi anlamadım canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…