Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

bbsm ben seni muhammet dilber e ameliyat oldun diye hatırlıyordum yanlış mı hatırlıyorum hatta sorun yaşamıştın fln?

Sevgili arkadaslar, diger topice de yazmistim asagidaki yaziyi bir de buraya kopyaliyorum:

"Sevgili arkadaslar, bir bucuk hafta once bende dr. Tevfik beye burnumdan ameliyat oldum. Hem nefes almada sorunum vardi, kemik egriligi ve hafif kemerim vardi. Cok sukur her sey guzel gecti, hastanede bir gece kaldim ve daha sonra evde dinlendim. Bir kere bile agri kesici almadim burnum icin cunku hic agri olmadi :) Sislikler oldu biraz ve goz altinda morarma ama birkac gun icinde hizla azaldi. Alci ve silikonlar alindi, hemde hic agrim olmadan (zaten en cok ondan korkuyordum). Simdi bantlar var o da yakinda cikacak.

Su an cok mutluyum, burnumun bu sis haliyle bile bayiliyorum :) Cok dogal ve yuzume yakisani yapti sagolsun doktorum. Tekrar tekrar ne kadar dogru bir secim oldugunu anladim. Hocamiz pirlanta gibi bir insan, uzmanligi da bir o kadar super. Liv Hospital calisanlari ise bir ayri guzel zaten, herkes guzel yuzlu ve o kadar guzel sevgi dolu yaklasip yardimci oldular ki anlatamam. Ben hayatimda ne boyle bir doktor gordum ne de boyle bir hastane :) Burun ameliyati dusunenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

En kisa zamanda burada resimlerimi paylasacagim. Bantlar ciksin ve biraz sisligi inmesini bekliyorum.

Sevgiler..."

Özel albumume resimlerimi ekledim, dogru yukleyip yuklemedigimden emin degilim ama oradan goz atabilirsiniz....

bbsm ben seni muhammet dilber e ameliyat oldun diye hatırlıyordum yanlış mı hatırlıyorum hatta sorun yaşamıştın fln?

karışıklığa son vermenın zamanı geldi :) benm kardeşim muhammet dilbere oldu ameliyat aynı adresi kullanıp yazdığımız için karşıklık oldu kızlar kardeşimin burnu kötüydü revizyon düşündü ama düzeldi şuan memnun msj atan arkadaşlara duyurulur şuan için herşey yolunda bnde t.sözene oldum inş 2 gune bnde atelimi çıkarıcam bnim içinde herşey yolunda

geçmiş olsun :)

Son düzenleme:
yoncaaa bilet çek, talih kuşu o
Düzeliyor demek tatlım ne demek olsun. Kaşıntı dikişler kendini tamir ederken olur. Çok takıyorsan kafanı ize scarex al. Silikonlu jellerin faydası dokunuyor yara iyileşmesine, aklında bulunsun.

bilet mi ahahah kuzum sağol bırılerı daha dedı ıyılesnce kaşınır dıye..contrtoubeks mı ne onu kullanıyorm o da slıkon gibi:) o kasındırıyo hep:)

Site kurallarına göre üyelik kime aitse o kullanabilir, bir üyeliği birden fazla kişinin kullanması yasaktır...

Büşracım burnun gerçekten çok güzel olmuş. Yüzüne tam oturmuş, hem çok havalı, hem çok doğal duruyor. :):):)

canımmmm çok tesekkur ederım cok mutlu oldumm... herkes istediği burna kavuşsun ve mutlu olsun :)

İnşallah canım. :) Ben de çok kararsızım hala doktor konusunda, ameliyattan da çekiniyorum biraz. Yarın son finalimi de atlatayım tevfik hocaya mail atmayı düşünüyorum. :):)

İnşallah canım. :) Ben de çok kararsızım hala doktor konusunda, ameliyattan da çekiniyorum biraz. Yarın son finalimi de atlatayım tevfik hocaya mail atmayı düşünüyorum. :):)

benımde fınallerım yenı baslıyro haksızlık bu ya gercı son donem :))) canım benımde hıkayem aynen boyle basladı bılıyomsun fınal sonrası dedım bute kaldım bıde ben bu sırada yazıyodum benım butum var oda sınavına bak burunu bana bırak dıyordu vay bee 4 ay oldu neredeyse :)

Aman benim başıma büt belası çıkmaz inşallah. :) Bakalım allah hayırlısı neyse onu nasip etsin ya. :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…