Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

tüm sayfaları okudum fakat bir arkadaşımız sürekli tevfik hoca süper, mükemmel kesin ona yaptırın, sizin için en iyi seçim şeklinde cümleler kurmuş. Tevfik bey kötü demiyorum fakat bahsettiğim üyenin sayfanın başından sonuna kadar her sayfada bu tarz reklam içerikli sayılabilecek açıklamalar yapması beni kuşkulandırmadı değil. Bir doktorun iyi olduğunu söyleyebilmeniz için yaptığı ameliyatın sonuçlarını görmeniz lazım. Burun ameliyatında 2-3 sene sonra eğer burnunuzda çökme vs. bir sorun yoksa diyebilirsinizki bu doktor gerçekten iyi. Bende 2009 yılında ameliyat olmuştum özel hastanede. Doktorum okadar iyi niyetliydiki melek diyordum içimden. Fakat sonradan burunda ucunda aşağı düşme ve tıkanıklık sorunu ortaya çıktı. Doktora ulaşmaya çalıştığımda cevap alamadım. Bu yüzden doktorlar hakkında olumlu olumsuz yorum yapmak için en az 1 yıl bekleyin. Bu kadar sayfadan toplasanız maksimum 10 kişi ameliyat olmuş Tevfik Bey'e. Bir hasta bir kere doktor hakkında yorum yapsa hem forum kirlenmez hemde benim gibi 92-93 sayfa gereksiz yorumları okumak zorunda kalmaz.

Son düzenleme:
benim burun ucumda inmeye başladı bu arada kızlarrr gerçi 3 buçuk ay oldu zamanı var ama yavaaş yavaş iniyor :)

ozaman bnde yazayım 11 olsun :)bnde yeni ameliyat olanlardanım tevfik sözen e bnde burdaki yorumları okuyup şaşırmıştım hiçmi olumsuz birşey olmaz diye başka sitelerdende olanlarla konuştum ve şuan bnm 3.gunum sonuçları görup bakacağız artk ama formdaki ortak kanıya katılıyoum kendisi çok ilgili,başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum.tamponlar çıktıgında paylaşıp konuşurus tekrar :)))

kafam karştı sen oldun mu kız nasılsın şuan iyi misin :))

Canım cok gecmis olsun. Toparlanınca resim eklemeyi unutmaa!!!

Tevfik beyin ameliyat ücreti son dönem için nedir? tüm dr.lar günlük fiyat değiştiriyolar.. Şaşırdım valla :/

Tevfik Bey forumda hakkında pek de olumsuz yorum duymadığım bir doktor. ben de ameliyata cesaret edebilirsem gidip görüşücem.

Tevfik Bey forumda hakkında pek de olumsuz yorum duymadığım bir doktor. ben de ameliyata cesaret edebilirsem gidip görüşücem.

@smurfee git görüş istersen bir kere zaten hemen karar verirsin. Sagolsun doktor bey cok iyi bir insan hasta psikolojisinden cok iyi anlıyor .benim kadar cesaretsiz, korkak biri yoktur bence.hala inanamıyorum nasil oldu da ameliyat oldum.ilk görüşme ücretsiz istersen git bi görüş. Ya da mail at Tevfik hocaya tasarım da yapıyor:)
tevfiksozen@gmail.com

Arkadaşlar merhaba.

Uzun zamandır doktor araştırıyorum burnum için. Hem kemik eğriliği var burnumda hem kemik sağa kayık, nefes almamı engelliyor, burnum kuruyor rahat temizleyemiyorum. Topluluk içinde konuşurken aniden tıkanıyor, burnumdan konuşmak zorunda kalıyorum. Aslında ben estetik olmayı istemiyordum ama gittiğim bir kaç doktor olmam gerektiğini, yoksa ileride burnumun düşeceğini ve revizyon ameliyatının daha zor olacağını söylediler. Ondan sonra daha dikkatli araştırmaya başladım ama insan yine de çekiniyor. Burnumun eski halini aramaktan korkuyorum açıkçası estetik sonrası. Tevfik beye ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba? Ayrıca eğer karar verirsem ramazan gelmeden olmak istiyorum, tevfik bey yoğun mudur? Şimdiden teşekkürler.

canım bende senin durumundayım tevfik bey de karar kıldım ama insan hala düşünüyor işte,forumda tevfik beyin yaptığı burunlar var büşra,efnan81,bir kişi daha vardı unuttum,ben en çok kendisinin kbb uzmanı olmasından çekiniyorum estetik işi biraz da plastik cerrahiye giriyor ya istediğim gibi olmazsa düşüncesi var ama diğer seçeneklere göre en ağır basan tevfik bey hem maddi olarak hem de hastalarına verdiği güven ( tabi bu güven kısmı tamamnen burada yazılanlar) en sağlıklı karar için yüz yüze görüşmek lazım,benim haziran 20 de sınavlarım bitiyor ramazan gelmeden bende olmak istiyorum,yoğun olup olmadığını anlamak için en azından sekreter ile ya da tevfik bey ile iletişime geçmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…