@Brctr canım keske gorusebilseydik seninle yaAma Tevfik hoca bayağı bi fotolarimi çekti her acıdan burnumu da cok cok beğendi. Bakabilirsin fotolarima.Tevfik hocanın sana Tasarımdan daha guzel bir burun yapacağına eminim:)[/Q
çok iyi olurdu ama belki bigün görüşürüz kısmet :).sizin sayenizde güvendim cesaret aldım ve görüştükten sonra yazdığınız herşeyin nekadar doğru olduğunu inanın anladım.ihtiyacım olan doktor tam da buydu :) bana terimsel, işiymişim gibi soğuk ilgisiz yaklaşacak bi doktordan kaçardım heralde.biliyosunuz bu işin yüzde doksanı psikoloji enazından benim için :))
Ay canım benim inşallah senin icinde en iyisi olur bizler gibi mutlu olursun tatlımm. Ben hastanedeyken iki bayan hasta geldi biri ameliyat olmuştu daha yeniydi. Acaba digeri senmiydin üzerinde nar çiçeği renginde pantolon vardı guzel bir bayandi.Antep'te o kadar cok hastası var ki Tevfik hocanın bayağı bekledik gittiğimizde.
Ben hastane kokusundan bile nefret eden biriyim. Tevfik hoca sayesinde bütün korkumu yenip ameliyat oldum. Bazen kendime inanamıyorum nasil oldu da o masaya yattım. Tevfik hoca acayip motive ediyor insanı. Adam aynı zamanda psikoloji okumuş hastanın ruhundan cok iyi anlıyor. Allahım sana şükürler olsun boyle bir doktoru karşıma çıkardığın icin:)
evet :)) panik atağın biraz düşündürüyo beni dedi,hani ameliyat sonrası sorun çıkarabileceğim kadar ciddi bişey olup olmadığını sordu.nefes alacaksam sorun olmaz heralde dedim..hazırla kendini dedi..allah yardımcım olsun inş herşey güzel olur :)
Canım panik atak sorun olmuyor. Bu sitede birkaç kisi daha var panik atak hastası. Onların da senin gibi endişeleri vardı ama ameliyatlarını oldular burunlari da cok guzel oldu. Darısı sana inşallah canım:)
günü belli olunca haberleşiriz duanızı isticem o zaman :)))
canım dualarımız seninle umarım istediğin burna sahip olursun :)))))))))))
tüm sayfaları okudum fakat bir arkadaşımız sürekli tevfik hoca süper, mükemmel kesin ona yaptırın, sizin için en iyi seçim şeklinde cümleler kurmuş. Tevfik bey kötü demiyorum fakat bahsettiğim üyenin sayfanın başından sonuna kadar her sayfada bu tarz reklam içerikli sayılabilecek açıklamalar yapması beni kuşkulandırmadı değil. Bir doktorun iyi olduğunu söyleyebilmeniz için yaptığı ameliyatın sonuçlarını görmeniz lazım. Burun ameliyatında 2-3 sene sonra eğer burnunuzda çökme vs. bir sorun yoksa diyebilirsinizki bu doktor gerçekten iyi. Bende 2009 yılında ameliyat olmuştum özel hastanede. Doktorum okadar iyi niyetliydiki melek diyordum içimden. Fakat sonradan burunda ucunda aşağı düşme ve tıkanıklık sorunu ortaya çıktı. Doktora ulaşmaya çalıştığımda cevap alamadım. Bu yüzden doktorlar hakkında olumlu olumsuz yorum yapmak için en az 1 yıl bekleyin. Bu kadar sayfadan toplasanız maksimum 10 kişi ameliyat olmuş Tevfik Bey'e. Bir hasta bir kere doktor hakkında yorum yapsa hem forum kirlenmez hemde benim gibi 92-93 sayfa gereksiz yorumları okumak zorunda kalmaz.
ozaman bnde yazayım 11 olsun :)bnde yeni ameliyat olanlardanım tevfik sözen e bnde burdaki yorumları okuyup şaşırmıştım hiçmi olumsuz birşey olmaz diye başka sitelerdende olanlarla konuştum ve şuan bnm 3.gunum sonuçları görup bakacağız artk ama formdaki ortak kanıya katılıyoum kendisi çok ilgili,başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum.tamponlar çıktıgında paylaşıp konuşurus tekrar :)))
ozaman bnde yazayım 11 olsun :)bnde yeni ameliyat olanlardanım tevfik sözen e bnde burdaki yorumları okuyup şaşırmıştım hiçmi olumsuz birşey olmaz diye başka sitelerdende olanlarla konuştum ve şuan bnm 3.gunum sonuçları görup bakacağız artk ama formdaki ortak kanıya katılıyoum kendisi çok ilgili,başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum.tamponlar çıktıgında paylaşıp konuşurus tekrar :)))
Ay canım benim inşallah senin icinde en iyisi olur bizler gibi mutlu olursun tatlımm. Ben hastanedeyken iki bayan hasta geldi biri ameliyat olmuştu daha yeniydi. Acaba digeri senmiydin üzerinde nar çiçeği renginde pantolon vardı guzel bir bayandi.Antep'te o kadar cok hastası var ki Tevfik hocanın bayağı bekledik gittiğimizde.
Ben hastane kokusundan bile nefret eden biriyim. Tevfik hoca sayesinde bütün korkumu yenip ameliyat oldum. Bazen kendime inanamıyorum nasil oldu da o masaya yattım. Tevfik hoca acayip motive ediyor insanı. Adam aynı zamanda psikoloji okumuş hastanın ruhundan cok iyi anlıyor. Allahım sana şükürler olsun boyle bir doktoru karşıma çıkardığın icin:)
o bahsettiğin ben değildim :) yalnız geldim ve saatlerce bekledim çok yoğundu.urfada öğretmenim doktoru bulmuşken kaçırmak olmazdı antep yolunu tuttum :)) zorlu bir gündü ama görüşmeye girince hepsini unuttum.
Tevfik beyin ameliyat ücreti son dönem için nedir? tüm dr.lar günlük fiyat değiştiriyolar.. Şaşırdım valla :/
@nickyazmasam Tevfik hoca Liv Hospital'da 5000 tl ye yapıyor:)
o zaman hemen gidiyimde zam gelmesinTşk ederim bu arada
Tevfik Bey forumda hakkında pek de olumsuz yorum duymadığım bir doktor. ben de ameliyata cesaret edebilirsem gidip görüşücem.
Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandır doktor araştırıyorum burnum için. Hem kemik eğriliği var burnumda hem kemik sağa kayık, nefes almamı engelliyor, burnum kuruyor rahat temizleyemiyorum. Topluluk içinde konuşurken aniden tıkanıyor, burnumdan konuşmak zorunda kalıyorum. Aslında ben estetik olmayı istemiyordum ama gittiğim bir kaç doktor olmam gerektiğini, yoksa ileride burnumun düşeceğini ve revizyon ameliyatının daha zor olacağını söylediler. Ondan sonra daha dikkatli araştırmaya başladım ama insan yine de çekiniyor. Burnumun eski halini aramaktan korkuyorum açıkçası estetik sonrası. Tevfik beye ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba? Ayrıca eğer karar verirsem ramazan gelmeden olmak istiyorum, tevfik bey yoğun mudur? Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?