Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

brctr canım nasıldı ameliyat aşamasını yazar mısın? benim tek sorunum estetik sağlık problemim yok,tevfik bey güvenebilir miyim gözüm kapalı acaba,şekil itibariyle istediğimi verebilir mi acaba,yoksa kendisini görmeden kanım ısındı resimlerinden dolayı çok şirin,cana yakın birine benziyor,ama bu işi yapan çoğu doktorun estetik olarak tasarımlar yapması şekiller çizmesi falan sadece estetik olarak nasıl olur acaba çok kararsızım kızlar

Ezgicim sorularının en doğru cevabını Tevfik hocadan alabilirsin. Mail at istersen hocaya seni bilgilendirir. Aklindaki tum soruları sor icine siniyorsa ol derim. Karar senin canım :)
tevfiksozen@gmail.com

canım çok geçmiş olsun fotoları beklıyorum bende ! :) buz koy evet efnanın dediği gibi iyi geliyor :)

kesinlikle gözünü kapat ve güven herşeyinle o ilgilenecek senin yerine o
düşünecek meraketme :))

Canim dr tevfik bey verebilecegin en dogru karar olacak bence :) Muthis basarili ve dogal bir tarzi var burun estetigi konusunda. Fonksiyonel anlamda da uzman eger rahatsizligin varsa ayni anda olursun. Gozun kapali guvenebilirsin ona. Cok sicak kanli bir insan ve meslegini severek yapiyor. Hocamiz bir tanedir gercekten. Ilk gorusmede tum soru isaretlerini gidereceginden eminim. Buradan sevgilerimi yolluyorum hocamiza :)

kızlar son sorumu soruyorum :) tevfik bey muayene ücreti alıyor mu,büyük ihtimale kendisine estetik olacağım yine de alır mı muayene ücreti

Arkadaslar salı gunu amelıyatım oldu bugunde tampon ve alcılardan kurtuldum. Burnumun ıcınde bırcok problem olmasına ragmen sıslıklerım yalnızca 1 gun surdu.tevfık bey dunya tatlısı dunya ıyısı bır doktor her zaman yanıbasımda hıssettım kendısını.hala şiş burnum ama şimdiden guzel oldugu farkedılıyor.emınımkı baska bır doktor bu kadar ozenle çalışmazdı.bandajlar acılınca fotograf paylaşıyor olacagım.gozu kapalı hıc sorun cıkmadan bır amelıyat gecırmek ıcın doktora guvenmenız sart.allahtan dogru bır tercıh yapmışım ve dılerım herkes en azından kendısıyle bır kez gorustukten sonra karar verır.

çok geçmiş olsun,inşallah herşey istediğin gibi olur fotoları en kısa sürede bekliyoruz :)

bu arada özel mesaj attmışsın zeynep abla sana da çok teşekkürler

Cok gecmis olsun canim cok guzel oldugundan ve olacagindan eminim en kisa zamanda resimlerini bekliyoruz :)

@piamel canım cok gecmis olsun.eminim burnun cok guzel olmuştur. Tevfik hoca her zaman olduğu gibi dokturmustur yine. Hocamızın ellerine saglık .en kısa zamanda foto istiyoruz canım:)

Sinus rinse kullanmayi bir turlu beceremedim.bir kolay yolu varmidir bunun,bir turlu diger delikten akmiyor.

@metu canim ozelden msj hakkim henuz yok.sana tavsiyem muhakkak tevfik beyle bir kez gorus. Digerlerinin yapamam degil ama eh soyle olur boyle olur dedigi burnumu hem sagligini duzeltti hem seklini.kolay burunlari yapayim gecsin reklamim olsun moduunda degil en ince ayrintiya kadar ugrasiyor ve hastasinin mutlu olmasini cok istiyor.ben gittigimde begendigim ve begenmedigim burunlari gosterdim.belki 1 saatten fazla hepsinin detaylarini ve bana uyacak kisimlarini konustuk.yetmedi video ile burnumun uzerinde yapacaklari anlatti.ameliyat sonrasida surekli ilgileniyor yani yaptim bitti gibi bir tarzi yok.doktoruna istedigin her an ulasabilecegini bilmek insani cok rahatlatiyor.benim kardesim baska bir doktora 10 gun evvel ameliyat oldu.ben samimiyeti inanmadigim ve fahis fiyat istedigini dusundugum icin olmadim.suan kardesimde benimkinu daha cok begeniyor,ustelik benim burnum onunkine gore cok cok zordu.ama sonuc harika:)

bencede ameliyat olmak isteyen düşünmemeli fazla en azından gidip görüşmeliler kızlar resim paylaşacağım bakın bakalım nasıl olmuş ama yüklenmiyor resim nasıl yapıyorsunuz :)

10 yorum daha yazarsam fotolarınıza bakabilicem :)) kızlar dikiş tampon alınırken falan acımıyo demi

brctr ben koltuk kenarlarını tuttum korkudan hava gelen bişeyle temizliyo diyokı ses gelecek sadece korkma ben aaaaaaaa diye bagıryorum falan hiç acı yok aksıne cok komık bı anı olarak kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…