Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

@king cim istersen mail at Tevfik hocaya ya da git görüş yuz yüze .Ramazandan önce olmak istiyormussun şimdiden görüş ki karar verirsen ameliyat tarihi ayarlasın tevfik hoca:)

@ezgicim doktorun kbb ci olması avantaj bence. Estetik isi plastik cerrahiye giriyor olabilir ama burnun dısı duzeltilirken nefes sorunu yasamayı kimse istemez. Ben kendi ameliyatim icin özellikle kbb doktorlarini düşündüm. Çünkü aynı zamanda nefes sorunumda vardı. Bence bir an önce Tevfik hocayla iletişime geç. Bizler burada memnuniyetimizi dile getiriyoruz ama en önemlisi senin icine sinmesi.istersen mail at güven duyarsan ameliyat ol ki zaten hocayla bir kere görüşsen kesin karar verirsin:)))))))))

Kbb ci olması daha iyi aslında. O sağlık sorunlarını daha iyi görüyor da yani kbb ci olsun plastik cerrahi olsun bu adamların yaptığı aynı :) :) ben ikisine de güvenirim şahsen öyle bir durumda ama denildiği gibi gidip yüz yüze görüşmek gerek çünkü her hastanın isteği farklı oluyor doktor da ona göre hareket ediyor. :)

@king cim istersen mail at Tevfik hocaya ya da git görüş yuz yüze .Ramazandan önce olmak istiyormussun şimdiden görüş ki karar verirsen ameliyat tarihi ayarlasın tevfik hoca:)

Teşekkür ederim canım sağ ol. Mesaj sayım yeterli kotaya ulaştığında mümkünse fotoğrafta görmek istiyorum zaten :)

canım benım kemık egrılıgı ıcten dıstan vardı nefes alamıyodum cok kotu bır durum hem estetık hem saglık sorunlarım duzeldı ınsallah ıstedıgın burna kavusursun ... yogun dıye bılıyorum ama maıl atarsan sana uygun bır zaman verecektır:)

Arkadaşlar ayrıca fiyat konusunda bir bilgi verebilir misiniz? Tek bir hastanede mi yapıyor yoksa anlaşmalı hastaneleri var mı?

canım benımde o kadar saat sürdü :) ayılma süresiyle birlikte...

büşra evet tevfik bey çok yoğun benim tasarımlara bile yetişemiyor.yarın sabah konuşucaz tekrar eğer ok derse perşembe olabilirim ameliyatı.yoksa da diğer haftalara ancak:).pöööfff stres stressss bide ne acele ediyosun gibi olumsuz şeyler duyunca moralim bozuluyor.sanırım sonuca odaklanmalıyım herşey güzel olsun :)

Arkadaslar amelıyatınız kac saat surdu 4-5saatı buldumu odaya gelmenız

Canım Tevfik hoca cok titiz çalışıyor oldu bittiye getirmiyor dolayısıyla ameliyatlar ancak 4-5 saat sürüyor. Dikişlerimi alırken bile o kadar hassas davranıyor ki canım acımasın diye yok boyle bir insan daha. Allah yolunu hep açık etsin inşallah:)))

Seni cok iyi anlıyorum canım bana da bir hafta sonrasına gun vermişti. O bir hafta gecmek bilmedi yaa. Hatta o kadar korkuyordum ki bazen vazgeçmek bile aklıma geliyordu. Cok şükür bitti kurtuldum canım darısı sana inşallah. Hic korkulacak gibi degil sadece anesteziyi vurduklarını hatırlıyorum ondan sonra bir ayildim ki olmus bitmişte...Tevfik hocanın da söylediği gibi 5 dakikalık birsey.(ameliyathanede sormuştum hocam kac saat sürecek diye senin icin 5 dakika demişti:))))))

efnan hani bende panik atak var ya,sordum ameliyta girmeden önce sakinleştirici yapacakmısınız diye,hem de babasını hiçbişey hatırlamıcaksın dedi :)) ben o adamla karşılaşmasam biraz zor olurdum ameliyatı :)

gerçi daha olmadım amaa buraya kadar gelmek bile benim için bayaaa bişey :)) inş inş hoopp hemencecik biten kolay bi süreç olur

Aynen ya başka bir doktora kesinlikle olamazdim ben.benim canim cok tatlidir ve cok korkagimdir Tevfik hoca sagolsun hep destek oldu bana.
Ben bu adamın espirilerine bayılıyorum ya :))))hic endişelenme canım emin ellerdesin Allah'ın izniyle olup bitecek, gözünü açtığında yeni bir burun seni bekliyor olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…