Arkadaşlar merhaba.
Uzun zamandır doktor araştırıyorum burnum için. Hem kemik eğriliği var burnumda hem kemik sağa kayık, nefes almamı engelliyor, burnum kuruyor rahat temizleyemiyorum. Topluluk içinde konuşurken aniden tıkanıyor, burnumdan konuşmak zorunda kalıyorum. Aslında ben estetik olmayı istemiyordum ama gittiğim bir kaç doktor olmam gerektiğini, yoksa ileride burnumun düşeceğini ve revizyon ameliyatının daha zor olacağını söylediler. Ondan sonra daha dikkatli araştırmaya başladım ama insan yine de çekiniyor. Burnumun eski halini aramaktan korkuyorum açıkçası estetik sonrası. Tevfik beye ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba? Ayrıca eğer karar verirsem ramazan gelmeden olmak istiyorum, tevfik bey yoğun mudur? Şimdiden teşekkürler.
canım bende senin durumundayım tevfik bey de karar kıldım ama insan hala düşünüyor işte,forumda tevfik beyin yaptığı burunlar var büşra,efnan81,bir kişi daha vardı unuttum,ben en çok kendisinin kbb uzmanı olmasından çekiniyorum estetik işi biraz da plastik cerrahiye giriyor ya istediğim gibi olmazsa düşüncesi var ama diğer seçeneklere göre en ağır basan tevfik bey hem maddi olarak hem de hastalarına verdiği güven ( tabi bu güven kısmı tamamnen burada yazılanlar) en sağlıklı karar için yüz yüze görüşmek lazım,benim haziran 20 de sınavlarım bitiyor ramazan gelmeden bende olmak istiyorum,yoğun olup olmadığını anlamak için en azından sekreter ile ya da tevfik bey ile iletişime geçmek lazım
canım bende senin durumundayım tevfik bey de karar kıldım ama insan hala düşünüyor işte,forumda tevfik beyin yaptığı burunlar var büşra,efnan81,bir kişi daha vardı unuttum,ben en çok kendisinin kbb uzmanı olmasından çekiniyorum estetik işi biraz da plastik cerrahiye giriyor ya istediğim gibi olmazsa düşüncesi var ama diğer seçeneklere göre en ağır basan tevfik bey hem maddi olarak hem de hastalarına verdiği güven ( tabi bu güven kısmı tamamnen burada yazılanlar) en sağlıklı karar için yüz yüze görüşmek lazım,benim haziran 20 de sınavlarım bitiyor ramazan gelmeden bende olmak istiyorum,yoğun olup olmadığını anlamak için en azından sekreter ile ya da tevfik bey ile iletişime geçmek lazım
@king cim istersen mail at Tevfik hocaya ya da git görüş yuz yüze .Ramazandan önce olmak istiyormussun şimdiden görüş ki karar verirsen ameliyat tarihi ayarlasın tevfik hoca:)
Rica ederim canım.Tevfik hoca anlayisli bir doktor ücret konusunda endişelenme elinden gelen yardımı yapıyor. Sen bir an önce git görüş bence:)
Yokmu amelıyat olan bırı??????????????
canım benımde o kadar saat sürdü :) ayılma süresiyle birlikte...
Arkadaslar amelıyatınız kac saat surdu 4-5saatı buldumu odaya gelmenız
büşra evet tevfik bey çok yoğun benim tasarımlara bile yetişemiyor.yarın sabah konuşucaz tekrar eğer ok derse perşembe olabilirim ameliyatı.yoksa da diğer haftalara ancak:).pöööfff stres stressss bide ne acele ediyosun gibi olumsuz şeyler duyunca moralim bozuluyor.sanırım sonuca odaklanmalıyım herşey güzel olsun :)
Seni cok iyi anlıyorum canım bana da bir hafta sonrasına gun vermişti. O bir hafta gecmek bilmedi yaa. Hatta o kadar korkuyordum ki bazen vazgeçmek bile aklıma geliyordu. Cok şükür bitti kurtuldum canım darısı sana inşallah. Hic korkulacak gibi degil sadece anesteziyi vurduklarını hatırlıyorum ondan sonra bir ayildim ki olmus bitmişte...Tevfik hocanın da söylediği gibi 5 dakikalık birsey.(ameliyathanede sormuştum hocam kac saat sürecek diye senin icin 5 dakika demişti:))))))
efnan hani bende panik atak var ya,sordum ameliyta girmeden önce sakinleştirici yapacakmısınız diye,hem de babasını hiçbişey hatırlamıcaksın dedi :)) ben o adamla karşılaşmasam biraz zor olurdum ameliyatı :)
efnan hani bende panik atak var ya,sordum ameliyta girmeden önce sakinleştirici yapacakmısınız diye,hem de babasını hiçbişey hatırlamıcaksın dedi :)) ben o adamla karşılaşmasam biraz zor olurdum ameliyatı :)
gerçi daha olmadım amaa buraya kadar gelmek bile benim için bayaaa bişey :)) inş inş hoopp hemencecik biten kolay bi süreç olur
Canım sen Antep'te mi ameliyat olacaksın ?
evet allahın izniyle.tasaraımlarım geldi haber bekliyoruumm yarın olabbiliiiriimm ay başıma ağrılar girdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?