aa ciddimisinnn unutmamışşşş demek ki ahah süpermiş :)
canım onun 2.ameliyatı diğer sayfaya baktım daha önceden oldum revizyon olmak istiyorum demiş zaten:)
karışıklığa son vermenın zamanı geldi :) benm kardeşim muhammet dilbere oldu ameliyat aynı adresi kullanıp yazdığımız için karşıklık oldu kızlar kardeşimin burnu kötüydü revizyon düşündü ama düzeldi şuan memnun msj atan arkadaşlara duyurulur şuan için herşey yolunda bnde t.sözene oldum inş 2 gune bnde atelimi çıkarıcam bnim içinde herşey yolunda
Büşracım sağol beni aydınlattın:) çünkü bi ara muhammet dilber in sayfasında bayağı konusmustuk konusunu ordan hatırlıyorum ama bu kadar kısa sürede revizyon oluyormuymus .. ins bu kez memnun kalır sorun yasamaz dıyelım:=)
Busra nasıl mutlu oldum anlatamam:)))
2 gündür gidemiyorum okulda finaller var bende yedim o gazdan müthişti kafası
tevfik hocanın facebook hesabına bi bakayım dedim de live hospitaldeki işinden ayrıldı,hacettepe üniversitesi tıp fakültesinde çalışmaya başladı yazıyor 3 haziran da ayrıldı gözüküyor liv hospitaldan ??? gerçekten gitti mi istanbuldan
iyi güzel diyorsunuz ama ,ona göre gün tarih falan ayarlamak ne bilim ya üzüldüm gerçekten,kendisiyle irtibata geçmedim tabi ama bir burukluk geldi,görmeden etmeden güven duymuştum kendisine burda olması bana ayrı bir güven katardı,kontroller falan bunlar nasıl olur bilemeyiz yine de durumumu ayarlayıp bi danışacağım bakalım,ama gerçekten moralim bozuldu
iyi güzel diyorsunuz ama ,ona göre gün tarih falan ayarlamak ne bilim ya üzüldüm gerçekten,kendisiyle irtibata geçmedim tabi ama bir burukluk geldi,görmeden etmeden güven duymuştum kendisine burda olması bana ayrı bir güven katardı,kontroller falan bunlar nasıl olur bilemeyiz yine de durumumu ayarlayıp bi danışacağım bakalım,ama gerçekten moralim bozuldu
canım dert etme ben de ameliyatımı antepte oldum ama doktorum mağdur etmedi beni hiç.sen de meraketme irtibatı kesme yeter :)
büşraa :)) buraya girdiğimde senin fotolarına rastlardım şimdi yoksun nirdesnnn :))
Ezgi hakli olarak endişeli ama Tevfik hocayla yuz yüze bir defa görüşse kaygısından eser kalmayacak:)
tamponlar dikişler falan hepsi alındı bugün,oksijen çarptı galiba çok mutluyum :).Ezgicim tevfik hoca ta kalkıp antepe geldi bak bugün bizim için,bikaç saatliğine hem de,geri döndü hemen.efnan büşra hep anlattılar doktorumuz şöle iyi böle iyi, ama tanık olmadan anlamıyosun malesef.az bile demişler :)
efnan bu yorumuda yazarsam albümlerinize bakabilicem en sonunda:) oh bee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?