Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

canım onun 2.ameliyatı diğer sayfaya baktım daha önceden oldum revizyon olmak istiyorum demiş zaten:)

Büşracım sağol beni aydınlattın:) çünkü bi ara muhammet dilber in sayfasında bayağı konusmustuk konusunu ordan hatırlıyorum ama bu kadar kısa sürede revizyon oluyormuymus .. ins bu kez memnun kalır sorun yasamaz dıyelım:=)

hatırlıyorum çünkü ben de o ara muhammet beyle görüştüğüm için burayı da takip ediyordum sormuştum bende de aynı sorun olur mu diye ilgilenmiştim ameliyat tarihide aldığım dönemdi
düzelmesine çok sevindim o zaman bayağı kalkıktı çünkü. muhammet bey in şikayet eden hastaları biraz bekleyince çok memnun kalıyorlar:))

aydınlatamamısım öncekı yazılarını okuyunca sasrdım bende sonra ıkı kısı olunca ınsan sasırıyor :)

Yeni ameliyat olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun. Umarım bir sorun yaşamadan sağlıklı sağlıklı yaşarsınız fındık burunlarınızla :):) Taksim'de biber gazı yemekten burayı bile unutmuşum, daha yeni aklıma geldi gireyim bakayım dedim :):)

tevfik hocanın facebook hesabına bi bakayım dedim de live hospitaldeki işinden ayrıldı,hacettepe üniversitesi tıp fakültesinde çalışmaya başladı yazıyor 3 haziran da ayrıldı gözüküyor liv hospitaldan ??? gerçekten gitti mi istanbuldan

Ezgicim Tevfik hoca artık Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde gorev yapıyor.zaten hacettepe mezunu hoca.ama hastalarını mağdur etmez gelir gider istanbula da.Nitekim Antep'ten gittiğinde de öyle oldu.Antep'e her geldiginde Hala bizleri arar kontrole çağırır sagolsun :)

Son düzenleme:
iyi güzel diyorsunuz ama ,ona göre gün tarih falan ayarlamak ne bilim ya üzüldüm gerçekten,kendisiyle irtibata geçmedim tabi ama bir burukluk geldi,görmeden etmeden güven duymuştum kendisine burda olması bana ayrı bir güven katardı,kontroller falan bunlar nasıl olur bilemeyiz yine de durumumu ayarlayıp bi danışacağım bakalım,ama gerçekten moralim bozuldu

Ezgicim ben gorustum Tevfik hocayla üzülmene gerek yok canım. Zamanı tarihi ayarlayip istanbulda da ameliyat yapmaya devam edecek. Hatta bugün istanbuldaymis hoca yarın da Antep'e gelecekmiş. Sen endişelenme Tevfik hoca hastalariyla asla irtibatı kesmiyor. Benim ameliyatımın 1. Yılını dahi kendi mesaj attı kutladı gecen gun,zira ben unutmuştum. Bosuna tasalanma canım:)

canım dert etme ben de ameliyatımı antepte oldum ama doktorum mağdur etmedi beni hiç.sen de meraketme irtibatı kesme yeter :)

Ezgi hakli olarak endişeli ama Tevfik hocayla yuz yüze bir defa görüşse kaygısından eser kalmayacak:)

tamponlar dikişler falan hepsi alındı bugün,oksijen çarptı galiba çok mutluyum :).Ezgicim tevfik hoca ta kalkıp antepe geldi bak bugün bizim için,bikaç saatliğine hem de,geri döndü hemen.efnan büşra hep anlattılar doktorumuz şöle iyi böle iyi, ama tanık olmadan anlamıyosun malesef.az bile demişler :)

efnan bu yorumuda yazarsam albümlerinize bakabilicem en sonunda:) oh bee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…