Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

kizlarrr sonunda resim ekledim.henuz sargili ama simdiden minnos oldu burnum.kavisi ve ucu ne kadar duzgun sargidan bile belli .acilincida resim ekleyecegim:)

Bu arada istanbulda ameliyat olmayı düşünenler üzülmesin.doktorumuz akademik kariyerinide ilerletmek için hacettepeye gitti(yardımcı doçentliği kapıda) fakat programını ayarlayıp istanbula her hafta düzenli olarak gelecek.yani burada da ameliyatlara ve hadta takibine devam edebilecek

Bir kac yil sonra Tevfik hocayı Prof.olarak görürseniz şaşırmayın :)

@turkuaz01 canım özel msj hakkım henüz yok.tevfik hocaya tevfiksozen@gmail.com adresine mail atarak ulaşabilirsin.o zaten hemen geri dönüyor

Kızlar bantlarım çıktı:) şiş olmasına rağmen çok begendim yeni burnumu,tevfik hocanın ellerine sağlık.bugun resim ekleyeceğim albüme,bakalım sizde beğenecekmisiniz:)

kızlar bantlarım çıktı:) şiş olmasına rağmen çok begendim yeni burnumu,tevfik hocanın ellerine sağlık.bugun resim ekleyeceğim albüme,bakalım sizde beğenecekmisiniz:)

çok geçmiş olsun canım inşallah şişlerinde inince mükemmel bi burnişin olur =)

Kızlar bantlarım çıktı:) şiş olmasına rağmen çok begendim yeni burnumu,tevfik hocanın ellerine sağlık.bugun resim ekleyeceğim albüme,bakalım sizde beğenecekmisiniz:)

Piamelcim merakla fotolarını bekliyorum:) eminim mükemmel olmuştur burnisin)

bekleniyorsun canımm :) hemen yukleeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…