Ne zamandır kaşlarımı çok inceltmiştim,sürekli dışarıda olduğum içinde kalınlaştıramıyor bir iki tane çıksa bile alıyordum.hazır raporluyum fırsat bu fırsat dedim canım:) esmeray diye birini buldum çarşambaya randevu verdi,muhteşem yüzyıldaki birçok kişininde kaş dizaynırıymış,bakalım nasıl olacak:) buarada şişlerimde iniyor tabii burun iyice kendini gösteriyor.gözümdeki kanlanmada bugün tamamen sıfırlanmış çok mutluyum:)@Piamelcim demek ki biz kadınların hepsinde boyle bisey varmış. Ben de ameliyattan sonra kaslarimi halledip sacımı boyatmistim. Degisiklik iyidir dimi:)))))))
Ne zamandır kaşlarımı çok inceltmiştim,sürekli dışarıda olduğum içinde kalınlaştıramıyor bir iki tane çıksa bile alıyordum.hazır raporluyum fırsat bu fırsat dedim canım:) esmeray diye birini buldum çarşambaya randevu verdi,muhteşem yüzyıldaki birçok kişininde kaş dizaynırıymış,bakalım nasıl olacak:) buarada şişlerimde iniyor tabii burun iyice kendini gösteriyor.gözümdeki kanlanmada bugün tamamen sıfırlanmış çok mutluyum:)
Kızlaaar Tevfik bey suan nerde çalışıyor? Liv Hosp. aradım fakat ayrıldı dediler. bilen var mı?
kızlar burnumu dank diye bir çarptımmmm
Kızlarr merhaba ;
Tevfik beye nasıl ulaşabilirim kendisiyle görüşmek istiyorum.
hangi hastanelerde çalışıyor istanbulda. Liv hospitali bende aradım ayrıldı dediler bilgide vermediler Başka hangi hastanelere geliyor.
kızlar burnumu dank diye bir çarptımmmm
Kızlar bantlarım çıktı:) şiş olmasına rağmen çok begendim yeni burnumu,tevfik hocanın ellerine sağlık.bugun resim ekleyeceğim albüme,bakalım sizde beğenecekmisiniz:)
yüklerim ben de artık :))
Bir kac yil sonra Tevfik hocayı Prof.olarak görürseniz şaşırmayın :)
2 gündür gidemiyorum okulda finaller var bende yedim o gazdan müthişti kafası
bugün 3.günüm tampon olmasına rağmen foşur foşur nefes alabiliyorum boşuna sıkıntı yapmışım .buarada şu 25 mesaj dolsa da albümlerinizi görsem
@metu canim ozelden msj hakkim henuz yok.sana tavsiyem muhakkak tevfik beyle bir kez gorus. Digerlerinin yapamam degil ama eh soyle olur boyle olur dedigi burnumu hem sagligini duzeltti hem seklini.kolay burunlari yapayim gecsin reklamim olsun moduunda degil en ince ayrintiya kadar ugrasiyor ve hastasinin mutlu olmasini cok istiyor.ben gittigimde begendigim ve begenmedigim burunlari gosterdim.belki 1 saatten fazla hepsinin detaylarini ve bana uyacak kisimlarini konustuk.yetmedi video ile burnumun uzerinde yapacaklari anlatti.ameliyat sonrasida surekli ilgileniyor yani yaptim bitti gibi bir tarzi yok.doktoruna istedigin her an ulasabilecegini bilmek insani cok rahatlatiyor.benim kardesim baska bir doktora 10 gun evvel ameliyat oldu.ben samimiyeti inanmadigim ve fahis fiyat istedigini dusundugum icin olmadim.suan kardesimde benimkinu daha cok begeniyor,ustelik benim burnum onunkine gore cok cok zordu.ama sonuc harika:)
Arkadaslar salı gunu amelıyatım oldu bugunde tampon ve alcılardan kurtuldum. Burnumun ıcınde bırcok problem olmasına ragmen sıslıklerım yalnızca 1 gun surdu.tevfık bey dunya tatlısı dunya ıyısı bır doktor her zaman yanıbasımda hıssettım kendısını.hala şiş burnum ama şimdiden guzel oldugu farkedılıyor.emınımkı baska bır doktor bu kadar ozenle çalışmazdı.bandajlar acılınca fotograf paylaşıyor olacagım.gozu kapalı hıc sorun cıkmadan bır amelıyat gecırmek ıcın doktora guvenmenız sart.allahtan dogru bır tercıh yapmışım ve dılerım herkes en azından kendısıyle bır kez gorustukten sonra karar verır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?