Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

@Piamelcim demek ki biz kadınların hepsinde boyle bisey varmış. Ben de ameliyattan sonra kaslarimi halledip sacımı boyatmistim. Degisiklik iyidir dimi:)))))))
Ne zamandır kaşlarımı çok inceltmiştim,sürekli dışarıda olduğum içinde kalınlaştıramıyor bir iki tane çıksa bile alıyordum.hazır raporluyum fırsat bu fırsat dedim canım:) esmeray diye birini buldum çarşambaya randevu verdi,muhteşem yüzyıldaki birçok kişininde kaş dizaynırıymış,bakalım nasıl olacak:) buarada şişlerimde iniyor tabii burun iyice kendini gösteriyor.gözümdeki kanlanmada bugün tamamen sıfırlanmış çok mutluyum:)

Canım sen yine sanslisin ben Antep'te bir gittiğime bir daha gıtmıyorum. Hic guzel kas alan bir yer bulamadım yaaaa

Kızlarr merhaba ;
Tevfik beye nasıl ulaşabilirim kendisiyle görüşmek istiyorum.
hangi hastanelerde çalışıyor istanbulda. Liv hospitali bende aradım ayrıldı dediler bilgide vermediler Başka hangi hastanelere geliyor.

tevfık hoca suan hacettepe ankarada calısıyor. tevfiksozen@gmail.com mail atarsan kesın doner benım maılıme hemen cvp vermıstı

kızlar slm ben yenı uye oldum tevfık hocanın yaptıgı burunları gorebılırmıyım.hacettepedemı amelıyat yapıyor ozeldemı fıyatları nasıl ben zuhtu demırı dusunuyorum ama tevfık sozen hk ıyı yorumlar okudum yardımcı olurmusunuz.

Kızlar bantlarım çıktı:) şiş olmasına rağmen çok begendim yeni burnumu,tevfik hocanın ellerine sağlık.bugun resim ekleyeceğim albüme,bakalım sizde beğenecekmisiniz:)

tatlım benıde arkadaş olarak eklermısın eskı ve yenı resımlerını gormek ıstıyorum lutfen

2 gündür gidemiyorum okulda finaller var bende yedim o gazdan müthişti kafası

slm busra senın amelıyat surecını hep okudum hastanedekı resımlerı nı gordum sımdı benıde eklersen yenı resım lerıne bakmak ıstıyorum

bugün 3.günüm tampon olmasına rağmen foşur foşur nefes alabiliyorum boşuna sıkıntı yapmışım .buarada şu 25 mesaj dolsa da albümlerinizi görsem

busra90 ve alıntı aldıgım arkadaslar benıde eklermısınız resımlerınıze bakmak ıstıyorum

slm arkadas olarak eklermısınız resımlerınızı gorebılırmıyım.

slm gecmıs olsun yenı burnusunuz hayırlı olsun arkadas olarak eklermısınız resımlerınıze bakmak ıstıyorum

slım kızlar yenı uyeyım busra90 , efnan ve amelıyat olanlar arkadas olarak eklermısınız resımlerınızı gormek ıstıyorum

doktor arayanlara yazmak ıstedım ankarada zuhtu demıre amelıyat olanlarda cok memnun ben onun kadınlar sıtesınede gırıyorum gordugum resımler gayet gezel fıyat olarakda cok uygun oldugunu soyluyolar tevfık sozene yenı amelıyat olanlar fıyatı nasıl

tam bır rakam vermek ıstemezsenız yaklasık bırsey soylersenız sevınırım.dıger sıtelerde muhammet dılber,emre ılhan dan bahsedılıyo ama fıyatına 7000tl yazmıslar cok fazla buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…