Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

arkadaslar yeni resimleri ekledim. yuzum ve burun sirtim halen cok sis;oyleki gozlerim ice gomuldu sanki.bunyem biraz fazla odem yapti ama bu hali bile cok dogal ve kibar oldu.isyerinde sende bir degisiklik var bir guzellik gelmis diyorlar ama burnu kimse anlamiyor:) buarada tevfik bey bugun ameliyat icin istanbuldaydi sonrasinda da bzleri cagirdi saolsun,temmuzun 21inin haftasinda da komple istanbulda olacakmis ameliyatlar icin.istanbulda kendisini gormek isteyenler kacirmasin:)

sevgili arkadaslar albumume yeni resimler ekledim :)) yeni arkadaslara burdan hepsine cok gecmis olsun diliyorum umarim herkes diledigi buruna kavusur :)

Sayın Kazen, Özelden msj atamadım size öncelikle arkadaş olarak eklemek lazımmış o yüzden buradan yazıyorum.

Administration tarzını lütfen tekrar gözden geçirin, burası kimsenin şahsi mali değil. Unutmayın ki bu forum bu kadar büyüdüyse buraya yorum yapan ve katılan üyeler sayesindedir.

İthamınıza bakın; piasalki mi piamel mi diyecekmişmişsiniz. Piasalki benim kız kardeşimdir ve Muhammed Dilber'e ameliyat olmuştur. Üstelik profillerimizde kendimize ait resimlerde var. Piamel benim, adım da Meltem kız kardeşimde Didem. Özelden isterseniz TCKlarımızıda vereyim GBT çıkartın savcılıktan doğrumu diye. Kadınlarforumuna bir evden bir kişi mi üye olabiliyor, eğer böyle bir durum varsa forum kurallarına ekleyin lütfen.

İlgilendiğim birkaç başlıkta yazım tarzı ve yazdıkları itibariyle fake olduğu düşündüğüm birkaç rumuz ben gördüm. Ben size incelemeniz için bir kaç başlık vereyim: lenslerle ilgili bir başlıkta resmen bu şekilde satış yapılıyor ve üstelik yine forum kurallarında yasak olduğu üzere başka bir siteye insanlar aleni şekilde yönlendiriliyor, yüze doğal bakım ile ilgili bir forumda Doa kozmetiğin reklamı ve satışı bence aynı kişiye ait çoklu üyeliklerle yapılıyor ve yine başka bir siteye yönlendirme var.

Özür bekliyorsunuz ama administrationu bu kadar şahsileştirip, forumu sanki yalnızca size aitmiş gibi kullanıp istediğinizi asar keserseniz olmaz. Örneğin benden piasalkinin kim olduğunu öğrenmek bile istemeden itham ettiniz. Üstelik ip takibiyle kalmayıp, profillere bir girseniz albümlerden anlardınız. Bu ne şiddet derken kendi tavrınızı da lütfen bir değerlendirin isterseniz.

Öteki doktorların hastaları neler neler yapıyor bilen var mı??? Ben bile birkaç aydan sonra kimlerin fake kimlerin fake olmadığını anladım, bunu site yöneticileri mi anlamıyor yani? Danışıklı dövüş olmasın bu işler. Bu forumdaki doktor da hastaları da gerçek.Kaldı ki aynı bilgisayardan birbirlerini beğendilerse ne olmus? Biri demis ki insanların umutlarıyla oynamayın..Cok komiksiniz yaa..Esas umutlarla oynayanlar, doktorların kendi sekreterleri ve onların eşi dostu-arkadaşları...Büşra,efnan,piamel...vs. değil!

Sizin adınız geçtimi hiç denip konu kapatılmış,anlamadım demekki bu site birinin tek elinde istediğini yapıyor istediğini kapatıyor çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası.biz sadece bizi ameliyat eden insanla tanışmamıza vesile olan arkadaşlarımızı korumak istedik,takdir edersinizki doktor seçmek kolay değil.ben kendi adıma bir üye olarak ki sırf burun ameliyatım için üye oldum,kapattığınız konu sayesinde doktorumla tanıştım ve sorunsuz ameliyatımı oldum.olayın iç yüzü tam olarak nedir bilmiyorum ama tevfik sözenin hastaları olarak sahiplendiğimiz bir konuya bukadar agresif yaklaşılıp kestirip atılması bence incelenmesi gereken bir durum.

sevgili arkadaslar, bir kac arkadaslara ozelden mesaj atmaya calistim ancak 5 dakikalik engele takilinca burada genel bir cagrida bulunmak istiyorum:

busranin topiginde moderatorle bir tatsizligi burada devam ettirmemiz bana mantikli gelmiyor. sonuc itibariyle artik tevfik hoca hakkindaki dusuncelerimiz degil ortada bir iddianin dogru olup olmadigini tartismaktayiz. o tartismayi ise burada yapmamiz bana gore dogru gelmiyor ve gorunen o ki tartisma uzayacak ve bu topigi de kapatacaklar. baska bir konu acip sikayetlerimzi orada dile getirsek daha iyi olur diye dusunerek ufak bir tavsiyemi paylasmak istedim sizlerle.

Başka bir doktora ameliyat olacaktım resmen direkten döndüm..Şimdi Tevfik Bey'i düşünüyorum ve ameliyat günüme kadar Tevfik hocaya ameliyat olmus arkadaslarin deneyimlerinden yararlanmak istiyorum. Lütfen masum kullanıcıların hakkını yemeyin ve bu forumu da kapatmayın sayın site yöneticileri.

Çok haklısın canım burada konuya uygun paylaşımlar yapalım.

Çok haklısın canım burada konuya uygun paylaşımlar yapalım.

kendi adıma kardeşiminde(piasalki) benimde her ortamda gerçekliğimizi kanıtlarım, isteyen özel msj atabilir.

doğru söylüyorsun canım, konu gerçek kişiler olduğumuzun kanıtına döndü. Tevfik beyle ilgili bilgi almak isteyenlerin hakkını ve zamanını çalmamış oluruz.

size mail attım ona dönebilir misiniz ?

size mail attım ona dönebilir misiniz ?

Arkadaşlar,

Az önce admin ile telefonda görüştük. Ortada ciddi bir karşılıklı yanlış anlaşılma olmuş. Birçoğumuz burada yazılan yorumlara göre doktorunu seçiyor. Kimisi sadece bu yorumları ciddiye alarak gidip ameliyat oluyor ve sonuçları istenildiği gibi olmayınca mağdur oluyor. Site yönetiminin bu gibi durumları minimize etmeye çalışması hepimizin faydasına. Peki nasıl minimize ediyor, aynı kişinin birden fazla hesap açtığı durumlar sitede cookiler vasıtasıyla takip edilebiliyor. Yani örneğin evde kız kardeşimde bende aynı bilgisayardan kendi hesaplarımıza giriyoruz ve site yöneticileri bunu foruma aynı bilgisayardan iki ayrı kullanıcıyla girilmiş olarak görüyor. Bu iki ayrı hesabın iki farklı kişiye mi ait olduğunu yoksa aynı kişinin birden fazla hesap mı açtığını ise gerek forumda bu hesapların yaptığı yorumlara bakarak gerekse kullanıcıdan açıklama isteyerek çözümlüyor. Bizim diğer konuda da 4 arkadaşımız daha evvel ya bir araya geldiklerinde aynı pcyi kullanmışlar ya da birbirleriyle şifre paylaşımı yapmışlar ki aynı bilgisayardan bu 4 ayrı hesaba girilmiş gözüküyor. Kesinlikle 1 kişi 4 hesap açmış gibi bir itham yok, sadece neden aynı bilgisayardan giriş yapılmış bu sorgulanmış.Ama yazışma diliyle ben dahil birbirimizi anlamayıp biraz celallenmişiz.:)

işin özeti elbetteki adminler tek kişi tarafından farklı hesaplar açılmışsa bunu takip etmelidir. örneğin ben kalksam başka hesap açıp kendi kendime hesaplarımı konuşturarak bir ürünü veya doktoru yok yere övsem, biride bu aslında aynı kişi tarafından yazılmış yorumlara inanıp mağdur olsa hiç hoş olmaz elbette. o nedenle herhangibir geçerli sebeple aynı bilgisayarı kullandığımız(mesela aynı yerde toplandık diyelim) veya vaka bazlı şifre paylaştığımızda(mesela resim yüklemeyi beceremedim bir arkadaşıma rica ettim diyelim) admıne haber verirsek hiçbir sorun yaşanmayacak, çünkü admin bu gibi durumlara bir açıklama ekleyecek. ne yazık ki yazı dilinde bazen tam anlamıyla karşılıklı anlaşılamıyor olabiliyoruz.

buarada muhakkak kendi şüphelendiğimiz durumları da aktaralım ki araştırılsın ve önlem alınsın:)

..........................

bu arada muhakkak kendi şüphelendiğimiz durumları da aktaralım ki araştırılsın ve önlem alınsın:)

bunun özellikle altını çiziyorum. Günde 25.000 mesaj yazılıyor ve sizler bildirmediğiniz müddetçe bizim hiçbir şeyden haberimiz olmuyor ama buraya gelip oooo şuraya baksan bir sürü sahte üyelik var demenizde olmuyor. Mesajların altında bulunan kötü içerik butonu ile bize bildirin gerekli araştırmayı yapıp gerekni yapalım ama bunu yapmadan da ooo site şunlara göz yumuyor denmesi ciddi olarak bizi üzüyor.

bakınız ;
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...izi-burada-paylasabilirmi-4.html#post31085233

Yazmayayım diyorum konu uzamasın diye ama ortadaki kocaman yanlışa da goz yumamiyorum. Bizler hepimiz farklı sehirlerdeyiz aynı bilgisayarı kullanmak gibi bir hata yapmamız mümkün degil.kendi adıma konuşayım şifremi kesinlikle kimseye vermedim zannetmiyorum ki diğer arkadaslar da versin.Bu konu kapansın artık yazık ortada Tevfik hoca bosu bosuna zarar görecek.Adama ameliyat olmayı düşünenlerin kafasında soru işareti kalacak.bu yüzden artık bu konuyu kapatalım kızlar.

Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar tevfik hocaya ameliyat olanlardan resim rica edicem. burun ameliyatı olucam bende ama hala doktoruma karar veremedim yardımlarınızı bekliyorumm :))

Arkadaslar sakin gaza gelip bu kiskirtici mesaja cevap vermeyin tartismani yeri degil burasi. Bu mesaji ayrica sokayet ettim moderatorlere umarim geregi yapilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…