Kızlar beni de arkadaş olarak eklerseniz çok sevinirim. Yazdıklarınız bana da cesaret verdi.
tavsiye eden varmı
Sizin adınız geçtimi hiç denip konu kapatılmış,anlamadım demekki bu site birinin tek elinde istediğini yapıyor istediğini kapatıyor çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası.biz sadece bizi ameliyat eden insanla tanışmamıza vesile olan arkadaşlarımızı korumak istedik,takdir edersinizki doktor seçmek kolay değil.ben kendi adıma bir üye olarak ki sırf burun ameliyatım için üye oldum,kapattığınız konu sayesinde doktorumla tanıştım ve sorunsuz ameliyatımı oldum.olayın iç yüzü tam olarak nedir bilmiyorum ama tevfik sözenin hastaları olarak sahiplendiğimiz bir konuya bukadar agresif yaklaşılıp kestirip atılması bence incelenmesi gereken bir durum.Sayın Kazen, Özelden msj atamadım size öncelikle arkadaş olarak eklemek lazımmış o yüzden buradan yazıyorum.
Administration tarzını lütfen tekrar gözden geçirin, burası kimsenin şahsi mali değil. Unutmayın ki bu forum bu kadar büyüdüyse buraya yorum yapan ve katılan üyeler sayesindedir.
İthamınıza bakın; piasalki mi piamel mi diyecekmişmişsiniz. Piasalki benim kız kardeşimdir ve Muhammed Dilber'e ameliyat olmuştur. Üstelik profillerimizde kendimize ait resimlerde var. Piamel benim, adım da Meltem kız kardeşimde Didem. Özelden isterseniz TCKlarımızıda vereyim GBT çıkartın savcılıktan doğrumu diye. Kadınlarforumuna bir evden bir kişi mi üye olabiliyor, eğer böyle bir durum varsa forum kurallarına ekleyin lütfen.
İlgilendiğim birkaç başlıkta yazım tarzı ve yazdıkları itibariyle fake olduğu düşündüğüm birkaç rumuz ben gördüm. Ben size incelemeniz için bir kaç başlık vereyim: lenslerle ilgili bir başlıkta resmen bu şekilde satış yapılıyor ve üstelik yine forum kurallarında yasak olduğu üzere başka bir siteye insanlar aleni şekilde yönlendiriliyor, yüze doğal bakım ile ilgili bir forumda Doa kozmetiğin reklamı ve satışı bence aynı kişiye ait çoklu üyeliklerle yapılıyor ve yine başka bir siteye yönlendirme var.
Özür bekliyorsunuz ama administrationu bu kadar şahsileştirip, forumu sanki yalnızca size aitmiş gibi kullanıp istediğinizi asar keserseniz olmaz. Örneğin benden piasalkinin kim olduğunu öğrenmek bile istemeden itham ettiniz. Üstelik ip takibiyle kalmayıp, profillere bir girseniz albümlerden anlardınız. Bu ne şiddet derken kendi tavrınızı da lütfen bir değerlendirin isterseniz.
sevgili arkadaslar, bir kac arkadaslara ozelden mesaj atmaya calistim ancak 5 dakikalik engele takilinca burada genel bir cagrida bulunmak istiyorum:
busranin topiginde moderatorle bir tatsizligi burada devam ettirmemiz bana mantikli gelmiyor. sonuc itibariyle artik tevfik hoca hakkindaki dusuncelerimiz degil ortada bir iddianin dogru olup olmadigini tartismaktayiz. o tartismayi ise burada yapmamiz bana gore dogru gelmiyor ve gorunen o ki tartisma uzayacak ve bu topigi de kapatacaklar. baska bir konu acip sikayetlerimzi orada dile getirsek daha iyi olur diye dusunerek ufak bir tavsiyemi paylasmak istedim sizlerle.
Çok haklısın canım burada konuya uygun paylaşımlar yapalım.
kendi adıma kardeşiminde(piasalki) benimde her ortamda gerçekliğimizi kanıtlarım, isteyen özel msj atabilir.
doğru söylüyorsun canım, konu gerçek kişiler olduğumuzun kanıtına döndü. Tevfik beyle ilgili bilgi almak isteyenlerin hakkını ve zamanını çalmamış oluruz.
size mail attım ona dönebilir misiniz ?
..........................
bu arada muhakkak kendi şüphelendiğimiz durumları da aktaralım ki araştırılsın ve önlem alınsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?