Umarim guzel olur hepmz icin :) evet burnun cok tatli olms bence yumusak bir burun istyrm inan insanin yuzundeki o gergin ve yasli ifadeyi aliyo genclestryo burun :) canm sana bisi sorcaktim tevfk bey sanrm senden bahsetti senin burnun konusurken cok hareket ediyomuydu yani agzina dikis atildimi?
Hih aynindan banada yapicakms :) nasil oluyo acisi bi zorlugu oluyomu agzda dikisin?
Anladimm canm cok saol.baktim o fotografina hakikaten dudagi cekiyrmus burn eski halinde ust dudagn hafif yukarda sonrasnda duzelms o problem benmde oyle o yuzden diks atcak banada olsun cozumu olduktan sonra problem yok :) ayrca gunden gune cok degsms ve guzellesms canm burnun
Cunki cok bariz degisimler var burnunda ilk halinden cok farkli gittikce kibarlasiyoo masallah diyelim :)ameliyat sonrasi tamponlarn sana siknti yaptmi? Nefes alamicami dusunyrm surekli.panik atagm var. Ayrica ameliyat bigun oncesi yada saatler kala stresi nasil? Sakinlestrci falan yapyolarmi? Birde hacettepedemi oldn ameliyatini? :)
Ben o bekleme aninda kalpten gitmezsem iyidr :) off dusunurken strese girdim bile.tesekkur ederm cok guzel anlattin :)
Bende Tevfik hocaya 2 ay önce ameliyat oldum. Büşra ve Efnanın yorumlarını okuyarak Ameliyatı Tevfik hocaya olmaya karar vermiştim . Burada da öncelikle ikisine teşekkür etmek istiyorum :) burda bu paylaşımlar olmasaydı Tevfik hocayı tanıyamazdım. Aslında burada paylaşmayacaktım ama bunun Tevfik hocaya büyük haksızlık olacağını düşündüm, çünkü o eski burnumu bu kadar güzelleştirecek başka doktor bulamazdım heralde. Çok doğal oldu kimse anlamıyor . hatta yakın bşr arkadaşımla bizi kardeş sandılar ağız burun kısmınız benziyor diyerek :) tevfik hoca tek doktor olarak değil insan olarakta müthiş biri . Benim ameliyat sürecim biraz sıkıntılıydı ( burunla ilgili sıkıntılar değil , kişisel ve ben hayatınızda görüp görebileceğiniz en takıntılı insanım sanırım :) ama tevfik hoca her zaman çom ilgiliydi. bir doktorun yapması gerekenden çok daha fazlasını yaptı.Ben ameliyat sonrası aklınıza gelebilecek her şeyi sormuşumdur ve sormaya devam ediyorum . Hepsine tek tek cevap veriyor canım doktorum. Tabi arada abartıp sinirlendiriyorum sanırım ama bana yine de yansıtmıyor  annemler bile senin gibi her hastası böyle ararsa işi var doktorun diyor :) iki gün önceden kontrole gittim hala şişlikleri var özellikle ucundaymış 6. Ayda bariz indiklerini göreceksin dedi. Dikişlerimde gayet iyi iyileşmiş . Hiç bir sorunda yok iyi yani :) ameliyat olmayı düşünen herkese yardımcı olmay hazırım . Tevfik hocaya sanırım sormadığım soru kalmadığından her soruya cevap verebilirim 
ameliyat sonrası burun içi eti şişliği yaşayan var mı
normal bir durum mu sonra buna müdahale gerekir mi acaba
Ben o bekleme aninda kalpten gitmezsem iyidr :) off dusunurken strese girdim bile.tesekkur ederm cok guzel anlattin :)
canım senin adına çok sevindim tevfik hocadan herkes memnun zaten :) fotoğrafların varsa görebilir miyim ?[. Ya paylaşmayı bilmiyorum sen özelden mail adresini yaz sana atıyım olur mu
canım senin adına çok sevindim tevfik hocadan herkes memnun zaten :) fotoğrafların varsa görebilir miyim ?[. Ya paylaşmayı bilmiyorum sen özelden mail adresini yaz sana atıyım olur mu
yazdım canım bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?