Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Umarim guzel olur hepmz icin :) evet burnun cok tatli olms bence yumusak bir burun istyrm inan insanin yuzundeki o gergin ve yasli ifadeyi aliyo genclestryo burun :) canm sana bisi sorcaktim tevfk bey sanrm senden bahsetti senin burnun konusurken cok hareket ediyomuydu yani agzina dikis atildimi?

tesekkr ederim canim benim :) evet canim ben guldugum zaman ozellikle burnum cok asagi cekiyodu konusurken de hareket ediyodu onu onlicez demisti tevfik doktorum ve agzimda dikis vardi ama hic korkma kendiliginden dusuyo o dikisler :)

canim hatta oncesi sonrasi diye ekledigim bi resim vardi orda dudaklarimla burnumun birlestigi yere bak aradaki fark bariz belli iyiki de orayada mudahale etmis :)

Hih aynindan banada yapicakms :) nasil oluyo acisi bi zorlugu oluyomu agzda dikisin?

ben agzima dikis atcagini blmiyodum bana dediki tevfik doktrm agzina dikis attim dilinle degdir bak anlarsin dedi sok oldum soylemese hissetmedim yani :) o yuzden hic korkma bile o konuda sadece yemek yerken hafif dikkat etmen gerekiyo onun disinda bi rahatsizlik vermiyo sana :) kendiliginden dusuyolar zaten eline geliyolar dikisler :)

Anladimm canm cok saol.baktim o fotografina hakikaten dudagi cekiyrmus burn eski halinde ust dudagn hafif yukarda sonrasnda duzelms o problem benmde oyle o yuzden diks atcak banada olsun cozumu olduktan sonra problem yok :) ayrca gunden gune cok degsms ve guzellesms canm burnun

kesınlıkle canım bıkac gun sıkıntı cekersın dudagın konusunda yemek yerken ama sonrası için değecek bişey guzel yorumların için de cok cok tesekkr ederim canım bu daha kaba sekli dedi tevfik doktorum gün gectkçe değişip oturuyo ilk bant cktıgında meger ne kadar da şiş biçimszmiş smdi farkediyorum

Cunki cok bariz degisimler var burnunda ilk halinden cok farkli gittikce kibarlasiyoo masallah diyelim :)ameliyat sonrasi tamponlarn sana siknti yaptmi? Nefes alamicami dusunyrm surekli.panik atagm var. Ayrica ameliyat bigun oncesi yada saatler kala stresi nasil? Sakinlestrci falan yapyolarmi? Birde hacettepedemi oldn ameliyatini? :)

canım bu sorularına uzun bi şklde cevap vercem umarım sıkılmazsın :)
ben o kadar panik atak o kadar stresli biriyim ki evhamlı adımdan da anlasılıyo durumum zaten
amelıyt öncesinde ruyalar grmeye basladım sacma sapan ya burnumun ortası delik oluyodu ya ıgrenc oluyodu bılıncaltıma öyle işlemiş ki korkularım :) sabah uyanınca telas yapıyodum neyseki amelıyt gnü geldi ben yermde duramıyorum kah oturup kah kalkıyrum falan hacettepede oldm amlıyatı geldk amelıythane kısmında bekleme yerındeyız allahım nası kalbım atıyo
hem korku hem heyecandan :) inan o stres bambaska tatlı bi stres :) keske bidaha yasasaaaaaam ama sadece o anı tabi
neyse snra ben amelıythaneye alındım tevfık doktorum cagrdı grdım hazrlndım vs derken iyice stres olmustum uyuycagım zaman agladım cocuk gibi tam o anda dktorum gelip elmi tutmustu snrası malum hatrlamıyorum :) ama emın ol cok guzel anılar bırıkıyo gerıye bakınca vay bee ne tatlı endıselermıs dıyosun :)
tampon zten benım ıcın ayrı bı strestı nası alacak ya cıkmazsa ya yapısmıssa burnuma dıye kendı kendıme kurup durmustum ben :) ama tereyagndan kıl ceker gibi aldı saniyelik bşeymiş yani :)

bu arada tamponlar silikon ve hortum gbi ortası delik oldugu için nefes alabliyodum canım tıkandıgı zamanlar serumla temızlıyodum acılıyodu o konudada endısen olmasın :) ama ben amelıyt oncesı nefes sorunu yasayan bi insan olarak agzımdan nefes almaya alıstıgım için burnumdan almayı unutyodum bazen

Son düzenleme:
Bende Tevfik hocaya 2 ay önce ameliyat oldum. Büşra ve Efnanın yorumlarını okuyarak Ameliyatı Tevfik hocaya olmaya karar vermiştim . Burada da öncelikle ikisine teşekkür etmek istiyorum :) burda bu paylaşımlar olmasaydı Tevfik hocayı tanıyamazdım. Aslında burada paylaşmayacaktım ama bunun Tevfik hocaya büyük haksızlık olacağını düşündüm, çünkü o eski burnumu bu kadar güzelleştirecek başka doktor bulamazdım heralde. Çok doğal oldu kimse anlamıyor . hatta yakın bşr arkadaşımla bizi kardeş sandılar ağız burun kısmınız benziyor diyerek :) tevfik hoca tek doktor olarak değil insan olarakta müthiş biri . Benim ameliyat sürecim biraz sıkıntılıydı ( burunla ilgili sıkıntılar değil , kişisel &#128513 ve ben hayatınızda görüp görebileceğiniz en takıntılı insanım sanırım :) ama tevfik hoca her zaman çom ilgiliydi. bir doktorun yapması gerekenden çok daha fazlasını yaptı.Ben ameliyat sonrası aklınıza gelebilecek her şeyi sormuşumdur ve sormaya devam ediyorum . Hepsine tek tek cevap veriyor canım doktorum. Tabi arada abartıp sinirlendiriyorum sanırım ama bana yine de yansıtmıyor 😁 annemler bile senin gibi her hastası böyle ararsa işi var doktorun diyor :) iki gün önceden kontrole gittim hala şişlikleri var özellikle ucundaymış 6. Ayda bariz indiklerini göreceksin dedi. Dikişlerimde gayet iyi iyileşmiş . Hiç bir sorunda yok iyi yani :) ameliyat olmayı düşünen herkese yardımcı olmay hazırım . Tevfik hocaya sanırım sormadığım soru kalmadığından her soruya cevap verebilirim 😄

canım senin adına çok sevindim tevfik hocadan herkes memnun zaten :) fotoğrafların varsa görebilir miyim ?

Ben o bekleme aninda kalpten gitmezsem iyidr :) off dusunurken strese girdim bile.tesekkur ederm cok guzel anlattin :)

Ben çok korkuyordum ama ameliyattan değil burnum kötü olursa diye , ama doktoruna güvenincw hic sorun olmuyor. Tevfik hoca zaten ameliyat sabahı istersen vazgeçebilirsin demişti bende hayır hayır olucam asla vazgeçmem güveniyorum size demiştim :) sonra hop bi uyandım her şey bitmiş . Ya zaten oradakiler seninle sohbet ediyor dağıtıyorlar kafanı yani bende öyle olmuştu sonra bi bakıyorsun her şey bitmiş :) hiç korkma yani.

Canim ilgine tesekkr ederm banada atarmsn fotolarini acabaa ozelden aatamyrm msjlrm yetersz sanrm mailim ddmyilmaz@windowslive cok merak edyrm burnunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…