Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

canım evet baya uzun ve kemerliymiş ama şimdi çok güzel olmuş tevfik hocanın ellerine sağlık

Teşekkürler :) Tevfik hocayla görüşürsen beni söylersen sana ne kadar takıntılı olduğumu söyler 😁😁 anlattığımdan bile fazla olabilrim ama bana bile beğendirdiyse için rahat etsin canım :)

tamm canım tekrar teşekkür ediyorum bende çok takıntılıyımdır :)

Canimm gelms ama internetimi kapattrdm ben telden giriyrm telden fotolar acilmiyo ilk firsatta bakicam bugun cikip cok merak ettm birde eski burnundan bahsetmssin onuda atarmsn cikmisken hepsne birden bakiym merak ediyrm :))

Canimm gelms ama internetimi kapattrdm ben telden giriyrm telden fotolar acilmiyo ilk firsatta bakicam bugun cikip cok merak ettm birde eski burnundan bahsetmssin onuda atarmsn cikmisken hepsne birden bakiym merak ediyrm :))

Olur canım atıyorum girince bakarsın :)

@Hanacim cok guzel Olmus yorumun ellerine saglık. Burnunu cok beğendim zaten ama sen de cok güzelsinnn

geçmiş olsun canım ben de senın gbi burdan bulmustum ve inanılmaz derecede memnunum Allah razı olsun doktorumuzdan her yönden o kadar iyi ki melek gibi tpkı :) bu arada maıl adresmı gnderıyorum canım ozeldeen bana da atarsan sevnırım cok :)

Tamam canım gönderiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…