Attım bile canım :)yazdım canım bekliyorum :)
Attım bile canım :)
Canim ilgine tesekkr ederm banada atarmsn fotolarini acabaa ozelden aatamyrm msjlrm yetersz sanrm mailim ddmyilmaz@windowslive cok merak edyrm burnunu :)
Attım bile canım :)
canım çok güzel ve doğal olmuş ben çok beğendim :) daha da şiş diyosun bide şişlikler inince daha da güzelleşir :)
Bu arada çok teşekkür ederim canım insanlar beğenince daha bi mutlu oluyorum :)canım çok güzel ve doğal olmuş ben çok beğendim :) daha da şiş diyosun bide şişlikler inince daha da güzelleşir :)
Bu arada çok teşekkür ederim canım insanlar beğenince daha bi mutlu oluyorum :)
Canim ilgine tesekkr ederm banada atarmsn fotolarini acabaa ozelden aatamyrm msjlrm yetersz sanrm mailim ddmyilmaz@windowslive cok merak edyrm burnunu :)
tabiki canım daha iyi olur at bakıyım :)
Attım canım şimdi :)
canım evet baya uzun ve kemerliymiş ama şimdi çok güzel olmuş tevfik hocanın ellerine sağlık
Teşekkürler :) Tevfik hocayla görüşürsen beni söylersen sana ne kadar takıntılı olduğumu söyler  anlattığımdan bile fazla olabilrim ama bana bile beğendirdiyse için rahat etsin canım :)
Canimm gelms ama internetimi kapattrdm ben telden giriyrm telden fotolar acilmiyo ilk firsatta bakicam bugun cikip cok merak ettm birde eski burnundan bahsetmssin onuda atarmsn cikmisken hepsne birden bakiym merak ediyrm :))
Canım ben Tevfik hocaya sormuştum bir yerde duydum normal şişmeyi bilmiyorum da gece burundaki Et'ler şişiyormuş
@Hanacim cok guzel Olmus yorumun ellerine saglık. Burnunu cok beğendim zaten ama sen de cok güzelsinnn
Bende Tevfik hocaya 2 ay önce ameliyat oldum. Büşra ve Efnanın yorumlarını okuyarak Ameliyatı Tevfik hocaya olmaya karar vermiştim . Burada da öncelikle ikisine teşekkür etmek istiyorum :) burda bu paylaşımlar olmasaydı Tevfik hocayı tanıyamazdım. Aslında burada paylaşmayacaktım ama bunun Tevfik hocaya büyük haksızlık olacağını düşündüm, çünkü o eski burnumu bu kadar güzelleştirecek başka doktor bulamazdım heralde. Çok doğal oldu kimse anlamıyor . hatta yakın bşr arkadaşımla bizi kardeş sandılar ağız burun kısmınız benziyor diyerek :) tevfik hoca tek doktor olarak değil insan olarakta müthiş biri . Benim ameliyat sürecim biraz sıkıntılıydı ( burunla ilgili sıkıntılar değil , kişisel ve ben hayatınızda görüp görebileceğiniz en takıntılı insanım sanırım :) ama tevfik hoca her zaman çom ilgiliydi. bir doktorun yapması gerekenden çok daha fazlasını yaptı.Ben ameliyat sonrası aklınıza gelebilecek her şeyi sormuşumdur ve sormaya devam ediyorum . Hepsine tek tek cevap veriyor canım doktorum. Tabi arada abartıp sinirlendiriyorum sanırım ama bana yine de yansıtmıyor  annemler bile senin gibi her hastası böyle ararsa işi var doktorun diyor :) iki gün önceden kontrole gittim hala şişlikleri var özellikle ucundaymış 6. Ayda bariz indiklerini göreceksin dedi. Dikişlerimde gayet iyi iyileşmiş . Hiç bir sorunda yok iyi yani :) ameliyat olmayı düşünen herkese yardımcı olmay hazırım . Tevfik hocaya sanırım sormadığım soru kalmadığından her soruya cevap verebilirim 
geçmiş olsun canım ben de senın gbi burdan bulmustum ve inanılmaz derecede memnunum Allah razı olsun doktorumuzdan her yönden o kadar iyi ki melek gibi tpkı :) bu arada maıl adresmı gnderıyorum canım ozeldeen bana da atarsan sevnırım cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?