Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

canim bi hafttada en gec 10 gunde toparlaniliyo sislik morluk kalmiyo
o konuda icin rahat olsun cok ogretmeni amelyt ettigini sylemsti tevfik hoca ise doneblrsn yani ama tabi bunu bide tevfik hocayla konus mutlaka :)

Canım evhamlinin da dediği gibi bir hafta veya on güne hicbirseycigin kalmaz.Tevfik hocanın eli cok hafif zaten pek bi morarma olmuyor.gönül rahatlığıyla git ol ameliyatını bence:)

kızlar bende dün tevfik hocaya mail atmıştım bugün cevap verdi saolsun buraya gel detaylı konuşalım dedi :)

kızlaaaaaarr ameliyatlarınızı kaça oldunuz yaa fiyat araştırıyorum :)

Son düzenleme:
sonunda atabildin =) yoksa ben hazırlayıp sana gondercektim =)

sen ne yaptın canım epeydırde yazmıyordun tasarımını begenmemıştın tekrar gıdebıldınmı bırde tarıh olarak ne zamanı dusunuyorsun sendemı tevfık beyle hıc fıyat konusmadınız ortalama bısy soylemedımı hıc

amelıyat olanlara bısey sormak ıstıyorum amelıyat ucretı neyse artık 3 5 verılıyor bıde hastane ucretımı verılıyor

amelıyat olanlara bısey sormak ıstıyorum amelıyat ucretı neyse artık 3 5 verılıyor bıde hastane ucretımı verılıyor

sanmıyorum canım öyle olacağını,zaten doktorlar genelde hastane ile anlaşmalı oluyorlar,senin verdiğin parayı aralarında bölüşüyorlar

o yüzden aynı doktor x hastane de 5 bine yaparken y hastane de 7 bine yapıyor,bu fiyatların farklılık göstermesi hastanenin politikası,kimi hastane yüksek fiyat istiyor o zaman doktor da cebine fazla para girmesi için haliyle el işçiliğinin fiyatını da arttırmak zorunda kalıyor

genel durum böyle olması lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…