Kızlar ben de tevfik beye olmak istiyorum burun estetiğini,Eskişehirdeyim ve TEvfik beyin Ankarada olması büyük şans benim için ama merak ettiğim konu ben kamuda çalışıyorum ve iznim çok az ne kadarlık bir süre gerekiyor işe dönmek için süreç nasıl işliyor bandajlar alçı silikon falan bi anlatırmısınız ya lütfen
Kızlar ben de tevfik beye olmak istiyorum burun estetiğini,Eskişehirdeyim ve TEvfik beyin Ankarada olması büyük şans benim için ama merak ettiğim konu ben kamuda çalışıyorum ve iznim çok az ne kadarlık bir süre gerekiyor işe dönmek için süreç nasıl işliyor bandajlar alçı silikon falan bi anlatırmısınız ya lütfen
ayy hadi yaaamemnun kaldın sanırım inş bende memnun kalırım yaaa :)
canım ben cok memnun kaldım fotograflarıma bakabılırsın :)
kızlar bende dün tevfik hocaya mail atmıştım bugün cevap verdi saolsun buraya gel detaylı konuşalım dedi :)
canım ne zaman gıtmeyı dusunuyorsun
kızlar bende dün tevfik hocaya mail atmıştım bugün cevap verdi saolsun buraya gel detaylı konuşalım dedi :)
Cok sevindim canım senin adına sonunda mail atabildin ha:))) ee ne zaman gidiyorsun? Bizi merakta koyma bari:)
evet ablacım attım sonunda :) en kısa zamanda gidip görüşüp kararımı vercem
Hakkında hayırlısı olsun canım:)
sonunda atabildin =) yoksa ben hazırlayıp sana gondercektim =)
seni gidi seniiiiiii
sonunda atabildin =) yoksa ben hazırlayıp sana gondercektim =)
amelıyat olanlara bısey sormak ıstıyorum amelıyat ucretı neyse artık 3 5 verılıyor bıde hastane ucretımı verılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?