- 23 Temmuz 2013
- 534
- 6
- 118
tatlim ben sana msj attim ama msj kutun doldugu icin gtmedi sil de gnderiym bidaha :)
kızlar tevfik bey liv hospitaldan ayrılmış hastaneyi aradım. ankarada hangi hastanede çalıştıgını bilen varmı?
hee o zaman tamam bebeğim haklısın sıcaklardan burnunu brazck koruman gerekıyo yaz olncabu arada resm ekledım ben hc baktıgınız yok
Kizlarr bende sonunda tevfik beyle gorusmeye gidebldm:) guzel bir gorusme oldu icime sindi hersey tasarimini bekliyorum tevfik beyn cok merak ediyrmm
Kizlarr bende sonunda tevfik beyle gorusmeye gidebldm:) guzel bir gorusme oldu icime sindi hersey tasarimini bekliyorum tevfik beyn cok merak ediyrmm
Tevfik hocanin yaptgi burunlarn neredeyse hepsine baktik inceledik begendiklerimi gosterdm tasarimlardan bazilari tamda bunu istiyorum dedgm burunlardi bana gore burnum baya problemli ama tevfk bey zor burun olmadgni cok guzel bi sonc alinablcgni soyledi insallah oyle olur :) tasarm gelsn paylasirim tabikiii
Az once yazdm ama sanirim kaydetmemsm cevabmi.tabiki tevfk bey attgnda paylasirim tasarimi:) tevfk bey yaptigi burunlardan bircogunu gosterdi inceledik ve en cok begendiklerimi gosterdim hih iste bundan istiyrm dedm bazi tasarimlara :) bana gore baya problemli bir burnum olmasina ragmen burnumn cok zor bir burun olmadgni iyi sonc alinablcegni soyledi insallah oyle olur :)
Tevfk bey biraz mesglms yolladgnda paylasicam kizlar :) tasarimlarin bicogunu beegendm ama kendm icin kafamda belirledgm burn sekli vardi birkac arkadasn tasarimlariini benm begendgm seklde yapms tevfk bey.belirttm orda ama insallah oyle yapar benmkinide ama arkadaslrn isimlerni hatrlayamyrm okadar cok fotograf baktikki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?