Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

kızlar tevfik bey liv hospitaldan ayrılmış hastaneyi aradım. ankarada hangi hastanede çalıştıgını bilen varmı?

Kizlarr bende sonunda tevfik beyle gorusmeye gidebldm:) guzel bir gorusme oldu icime sindi hersey tasarimini bekliyorum tevfik beyn cok merak ediyrmm

Kizlarr bende sonunda tevfik beyle gorusmeye gidebldm:) guzel bir gorusme oldu icime sindi hersey tasarimini bekliyorum tevfik beyn cok merak ediyrmm

ıyı yapmıssın içine snmesine de cok sevndımm :))) tasarım ıcın begendıgın burunları tarf ettın mı yada resım gsterdın mı bakım :))

Tevfik hocanin yaptgi burunlarn neredeyse hepsine baktik inceledik begendiklerimi gosterdm tasarimlardan bazilari tamda bunu istiyorum dedgm burunlardi bana gore burnum baya problemli ama tevfk bey zor burun olmadgni cok guzel bi sonc alinablcgni soyledi insallah oyle olur :) tasarm gelsn paylasirim tabikiii

inşallah istediğin gibi olur canım :)

Az once yazdm ama sanirim kaydetmemsm cevabmi.tabiki tevfk bey attgnda paylasirim tasarimi:) tevfk bey yaptigi burunlardan bircogunu gosterdi inceledik ve en cok begendiklerimi gosterdim hih iste bundan istiyrm dedm bazi tasarimlara :) bana gore baya problemli bir burnum olmasina ragmen burnumn cok zor bir burun olmadgni iyi sonc alinablcegni soyledi insallah oyle olur :)

ameliyat sonrası burun içi eti şişliği yaşayan var mı
normal bir durum mu sonra buna müdahale gerekir mi acaba

hangi tasarimlari begendigini cok ama cok merak ettim canim beeen :)))

Tevfk bey biraz mesglms yolladgnda paylasicam kizlar :) tasarimlarin bicogunu beegendm ama kendm icin kafamda belirledgm burn sekli vardi birkac arkadasn tasarimlariini benm begendgm seklde yapms tevfk bey.belirttm orda ama insallah oyle yapar benmkinide ama arkadaslrn isimlerni hatrlayamyrm okadar cok fotograf baktikki :)

nasi bisey istiyosun peki kavisli falan mi canim :) merak icindeym :)

tsarim yollayinca ekle mutlaka gormus olalim :) kavisli kalkik mi istyosn sende tarif et azcik ck meraklandm :)

Son düzenleme:
Biraz kavisli biraz kalkik istyrm.cok dogal olsun kimse anlamasn gibi bi tedrginligim yok ama anormal derecede estetik gorunumunude versin istemem :) ama en en DLKY arkadasn burnu :) bars cakira olms sanrm cok begenyrm onun burnunu.senin burnunuda cok begendm evhamli bir ay olmasina ragmen ucu falan cok tatli ama genel anlamda tevfk beyn yaptgi burunlar hos ve zarif bence :))

Ara ara hepnizi takip ettm yorumlari okudum burunlara baktm ama yogun bi donemdeydm iletisime gecemedm kimseyle ama su siralar fazlaca yogunlastm ameliyat olayina :)

ayni ben de senin gibi istemistim biraz kavis birazda kalkik olsn diye tasarimdan daha tatli ve kisa oldu insallah seninde ck guzel olur :) tasarim yapip yollaynca burayada eklersin canim emin ellerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…