Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Senin adına cok sevindim canım eee ne konustunuz Tevfik hocayla,burnun icin ne dedi? Cok soru sordum dimi

hayır canım sen çok soru sormadın. ben çok soru sordum ve hocayı çıldırttııımmmmm :)
direk telefon ile değil maille görüştük. sağolsun hiç bekletmeden hepsine cevap verdi. Ama tabii beni muayene etmesi gerek.Alanya dan Ankaraya gitmekte sıkıntılı tabii. gerçi ben Ankaralıyım ama ha deyince gidemiyosun. hepsi masraf kızlar. Cimrilikten değil kesinlikle şu ara maddi durum kötü. Bilemedim ben Tevfik bey bir rakam verdi ama liv hospital da mı. Hacettepe de mi o rakam onu çözemedim. tabii o para bana çok maalesef. tabi ki yaptığı işe değer olsa hemen vericem ama yok işte. kredi çekmem gerek. eee zaten şu anda kredim var ödediğim. sıkıntılı yani benim durumum.

Canım hakkında hayirlisi olur inşallah:)Allah ödeme kolaylığı nasip eder de sen de mutlu olursun umarım .

Merhaba Kızlar
Bu başlık altında yazılanları baştan sona kadar okudum.11 Ekimde Tevfik Hocaya ameliyat oluyorum.Heyecanım gittikçe artıyor:18:Bana İstanbul daha yakın ama bayrama denk getirmek istediğimden Hacettepede ameliyat olmak istedim.Genelde Liv Hospital'dan bahsedilmiş burda.Sizce Üniversite hastanesinde olmamın çok dezavantajı olur mu?özeldede üniversitedede ameliyatı yapan Tevfik Hoca ama üniversite hastanelerinde ameliyatı asistanların yaptığınıda duyuyorum.Tevfik hocada böyle bir durumun olduğunu düşünmüyorum ama Hacettepede ameliyat olan arkadaşlar varsa ameliyat sürecinden bahsedebilirlermi acaba?

Son düzenleme:

@hypatiaacim hayırlı olsun kararın canım ,umarım sorunsuz atlatirsin bu süreci. Hic endişelenme canım ameliyatına Tevfik hoca girer seni asistanlara emanet etmez asla.

Hypatiaa merhaba canım,

inan okur okumaz heyecan yaptım. Canım inşallah güzel bir ameliyat olur, sonucu istediğin gibi olur. sana özelden mesaj atsam bana dönüş yaparmısın.

@hypatiaacim hayırlı olsun kararın canım ,umarım sorunsuz atlatirsin bu süreci. Hic endişelenme canım ameliyatına Tevfik hoca girer seni asistanlara emanet etmez asla.

çok sağol canım.sizin olumlu yorumlarınız ve Tevfik hocanın güven veren yaklaşımı çabuk karar vermeme sebep oldu.pişman olmayacağımı umuyorum.ama insan ameliyat yaklaştıkça endişeleniyor haliyle her türlü durum aklına geliyor:44:

bana cevap vermedin. kimse yardım etmeyecek mi? çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…