Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

uysaliye kusura bakma canım işteyim yoğunluk var cvp yazamadım.msj atamıyorum.özelden mailini yollarsan ordan konuşabiliriz

canım ya teşekkür ederim. hemen gönderiyorum özelden. Aynı durumda olduğumuz için anlarsın beni. Çok sağolllll. hemen gönderiyorum.

canım ben hacettepede oldm amelıyatımı ve amelıytıma tevfik hoca grdi oyle asıstan vs durumu olmadı kendını tamamen tevfk hocanın ellerıne emanet edyrsun :)

merhaba burada yeniyim teyfik bey e ameliyat olmayı düşünüyorum biraz kararsız kaldım sonuç ya iyi olmassa diye . ameliyat olan arkadaşlardan rica etsem resim görmem mümkün olurmu ?

selam,bana da öncesi ve sonrası fotolarınızı gönderirseniz çok sevinirim,teşekkürler.candanisik@hotmail.com

selam,bana da öncesi ve sonrası fotolarınızı gönderirseniz çok sevinirim,teşekkürler.candanisik@hotmail.com

merhaba:) şuan fotoları atamıyorum kusura bakmayın yurttayım telefonumda int. yok . en kısa zamanda atmaya çalışacağım

canım bende arkdslık ıstegını kabl ettm bakablrsın resımlerıme :) soru varsa aklına takılan cvplarım da :)

kızlar benide ekleyin bende çok merak ettim resimleri emre ilhan mı tevfik sözen mii arada kaldım emre ilhana randevum var görüşmeye gidicem bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…