uysaliye kusura bakma canım işteyim yoğunluk var cvp yazamadım.msj atamıyorum.özelden mailini yollarsan ordan konuşabiliriz
Merhaba Kızlar
Bu başlık altında yazılanları baştan sona kadar okudum.11 Ekimde Tevfik Hocaya ameliyat oluyorum.Heyecanım gittikçe artıyor:18:Bana İstanbul daha yakın ama bayrama denk getirmek istediğimden Hacettepede ameliyat olmak istedim.Genelde Liv Hospital'dan bahsedilmiş burda.Sizce Üniversite hastanesinde olmamın çok dezavantajı olur mu?özeldede üniversitedede ameliyatı yapan Tevfik Hoca ama üniversite hastanelerinde ameliyatı asistanların yaptığınıda duyuyorum.Tevfik hocada böyle bir durumun olduğunu düşünmüyorum ama Hacettepede ameliyat olan arkadaşlar varsa ameliyat sürecinden bahsedebilirlermi acaba?
canım ben hacettepede oldm amelıyatımı ve amelıytıma tevfik hoca grdi oyle asıstan vs durumu olmadı kendını tamamen tevfk hocanın ellerıne emanet edyrsun :)
Bende Tevfik hocaya 2 ay önce ameliyat oldum. Büşra ve Efnanın yorumlarını okuyarak Ameliyatı Tevfik hocaya olmaya karar vermiştim . Burada da öncelikle ikisine teşekkür etmek istiyorum :) burda bu paylaşımlar olmasaydı Tevfik hocayı tanıyamazdım. Aslında burada paylaşmayacaktım ama bunun Tevfik hocaya büyük haksızlık olacağını düşündüm, çünkü o eski burnumu bu kadar güzelleştirecek başka doktor bulamazdım heralde. Çok doğal oldu kimse anlamıyor . hatta yakın bşr arkadaşımla bizi kardeş sandılar ağız burun kısmınız benziyor diyerek :) tevfik hoca tek doktor olarak değil insan olarakta müthiş biri . Benim ameliyat sürecim biraz sıkıntılıydı ( burunla ilgili sıkıntılar değil , kişisel 😁ve ben hayatınızda görüp görebileceğiniz en takıntılı insanım sanırım :) ama tevfik hoca her zaman çom ilgiliydi. bir doktorun yapması gerekenden çok daha fazlasını yaptı.Ben ameliyat sonrası aklınıza gelebilecek her şeyi sormuşumdur ve sormaya devam ediyorum . Hepsine tek tek cevap veriyor canım doktorum. Tabi arada abartıp sinirlendiriyorum sanırım ama bana yine de yansıtmıyor 😁 annemler bile senin gibi her hastası böyle ararsa işi var doktorun diyor :) iki gün önceden kontrole gittim hala şişlikleri var özellikle ucundaymış 6. Ayda bariz indiklerini göreceksin dedi. Dikişlerimde gayet iyi iyileşmiş . Hiç bir sorunda yok iyi yani :) ameliyat olmayı düşünen herkese yardımcı olmay hazırım . Tevfik hocaya sanırım sormadığım soru kalmadığından her soruya cevap verebilirim 😄
selam,bana da öncesi ve sonrası fotolarınızı gönderirseniz çok sevinirim,teşekkürler.candanisik@hotmail.com
Canım arkadas olarak ekledim seni fotoları görebilirsin:)
hypatiaa amelyiyat oldu mu acaba. Ayrıca tevfik hoca mesajıma cevap vermedi
Hocadan mesaj geldi arkadaslar.pazartesi aricam insallah
selam,bana da öncesi ve sonrası fotolarınızı gönderirseniz çok sevinirim,teşekkürler.candanisik@hotmail.com
Çok teşekkür ederim canım benim çok sevindim beğenmene :) atarım tabi
Merhaba Hana95,msjına cvp veremedim.çünkü kotayı henüz dolduramadım.mailini gönderebilirsen ordan konuşabiliriz
canım bende arkdslık ıstegını kabl ettm bakablrsın resımlerıme :) soru varsa aklına takılan cvplarım da :)
Canım arkadas olarak ekledim seni fotoları görebilirsin:)
fiyatı ne kadar kızlar bu konuda bilgi verir misiniz ? :44:
canım ozel msj attm
canım ozel msj attm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?