Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Arkadaşlar bende uzun uğraşlar sonucu resimlerimi yüklemiş bulunuyorum merak edenler arkadaş olarak ekleyebilir :)

Arkadaşlar bende uzun uğraşlar sonucu resimlerimi yüklemiş bulunuyorum merak edenler arkadaş olarak ekleyebilir :)

Hana95 canım merhaba, resimlerine baktım gerçekten çok doğal olmuş ama bişey sorucam. Resimden dolayı biraz büyük mü çıkmış. şişlik var mı hala.

Hana95 canım merhaba, resimlerine baktım gerçekten çok doğal olmuş ama bişey sorucam. Resimden dolayı biraz büyük mü çıkmış. şişlik var mı hala.

Canım benim eski burnum uzun ve büyüktü . Şuanda da küçücük bir burun değil. Bu benim burnumda alakalı bir şey. Tevfik hoca ameliyattan önce zaten küçücük bir burun olmayacağını söyledi bana . Ama bazı fotografların açısından dolayı da sanırım olduğundan biraz fazla büyük çıkmış onu bende farkettim ama yani normalde de küçücük değil :)

Bu arada hala şişlik var özellikle uç kısmı şiş . 6. Ayda büyük çoğunluğu inecekmiş

evet tahmin etmiştim zaten önceki burnunla alakalı olabilir diye.zaten canım çok abartılı bir büyüklük değil ama bazı resimlerde büyük bazılarında normal çıkmış. zaten küçücük , abartılı bir buruna gerek yok. peki nefes için mi olmuştun yoksa görüntü için mi veya her ikisi. nefes alman nasıl şu an

ya kızlar var ya Tevfik hoca ile ilgili öyle bişey oldu ki. üzüntümden bugün sabah ağladım.

Son düzenleme:
İkisi içinde ama bu kadar çabuk olmamın nedeni nefes almamı çok etkiliyordu içten çok sorunluydu eğrilik çok vardı . Hatta Tevfik hoca burnumun içine bakmak için bir şey soktu burnuma . En ince olanıymış hatta bunu çocuklar için kullanıyoruz demişti . Ben zaten minicik bir burun istemediğimi söylemiştim . Şişlikler inince tam olarak daha küçülecekmiş . Ben çok şiştim burnum çok eğriydi çünkü sanırım ondan dolayı burnuma ellediğimde ödemeleri hissedebiliyorum .

Nefes almamda çok iyi şuan hiç sıkıntı çekmiyorum. Başta alışkanlıktan ötürü ağzım açık yatıyordum şimdi ama hiç sorun yok ağzım hep kapalı tabi bu güzel sonucun yanında Tevfik Sözen gibi mükemmel bir insanı tanımış oluyorsun . Ameliyat sonrası dönemde de hep yanımda olması da çok önemli . Doktor seçerken her şeye dikkat etmeni tavsiye ederim canım :)

Noldu kötü bir şey mi ?

Ben Alanya da yaşıyorum ve Ankaraya kadar Tevfik hoca ya muayene olmaya gidicektim. 2 hafta sonra filan. Dün tam mesai bitiminde hoca dan mesaj geldi, Antalya ya geliyormuş. Eğer 30 Ekimde Antalya ya gelebilirsen seni muayene ederim dedi. Tabii ben havaya uçtum. Ama bugün sabah işyerimden izin alamadım ve gidemiyorum ya. Bugün sabah sinirimden resmen oturdum hüngür hüngür ağladım ya

Ben onları koltukta uzanırken öylesine burnuma bakmak için çekmiştim sonra son hallerim olsun diye yükledim açı önemli beğenmene sevindim canım :)

bence de açı önemli. onu beğendim valla çok. Ama yanlış anlama hepsini beğendim. onu yalnız daha çok beğendim :)

Yapma ya kötü olmuş bir şekilde izin alamaz mısın ankara - Antalya uzak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…