Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Uysaliyecim canım sıkma canını eminim Tevfik hocayla konuşursan sana yer ve zaman konusunda muhakkak yardımcı olur.umarım sen de bir an önce ameliyat olup mutlu olursun:)

Uysaliyecim canım sıkma canını eminim Tevfik hocayla konuşursan sana yer ve zaman konusunda muhakkak yardımcı olur.umarım sen de bir an önce ameliyat olup mutlu olursun:)

Evettttttttttt müthiş haber :)
Tevfik hocanın yanına gidiyorummmmmmmmm :)

Fazlasıyla çok beğendim çok yakışmış maşşallah diyorum sevdim bununu :) çok soru sordum ama merak ettim hastanede mi oldun sen ne kadar süreçte geçti morluk ve şişlikler :)

canım cok tesekkr ederiiim :) hastanede oldm ve bı gun yattım orda :) :) morluk 4.gune gectı ama sıslıgım bı hafta srdu yuzumdekı canım :)

sper canıım ayarlayablmene cok sevndım ne zaman gdıysunnn :) :)

Evet şekerlerim dün Tevfik hoca ile Antalya da görüştüm. Sağolsun benim mesai saatimden sonra ayarladı kendini ve görüşebildik. 45 dakika kadar görüştük. Görüşme sonucu hoca hakkındaki yorum ve düşüncelerim ; Gerçek bir doktor, Adam gibi adam, Çok esprili, Çok gerçekçi, İşi ruhuna işlemiş, karşısındakini para olarak değil hasta olarak görüyor, doğru yönlendiriyor. Ayrıca kardeşim adamda nasıl bir burun var kalemle çizilmiş gibi :).

bakalım bundan sonraki aşamalar benim ameliyata karar vermeme bağlı. çünkü ameliyat olman kesinlikle gerekiyor demedi. Ama burunda ki bütün sorunları söyledi. Güvendim baya. Bakalım hayırlısı.

Tatlım şükürler olsun gorusebilmissin Tevfik hocayla. Tesbitlerin cok doğru ve yerinde olmus hepimiz seninle aynı kanıdayiz. Şu konuda da seninle hemfikirim hatta ben de sormuştum hocam burnunuz estetik mı diye değilmis valla cogu estetikli burunda kat be kat guzel. Adamın icinin güzelliği dısına yansimis.valla iyiki kendisini tanimisim diyorum hergun senin ameliyat ne zaman inşallah sen de bu süreci sorunsuz atlatirsin:)

canım kesınlikle aynı düsünüyoruz bz de o cok ama cok değerli bi insan bunu göreblmene cok sevindim :) doktorluktan önce cok iyi yürekli içten ve canayakın biri doktorluguna zaten tek bi lafmz yok bazen dsünüyorum hem bu kadar iyi yrekli hem de bu kadar cok işine önem veren esprili tatlı gleryüzlü ilgili ve fedakar nasıl olunur ya :) melek gibi :) ve tabi cok sabırlı aynı zamanda bana bile katlanıyor doktorum :) burnu konusunda da aynı fkirdeyiz masallah kusursuz bi yüz ifadesi var içindeki tm gzelliği dısına yansıyo onunla grüşebilmene konusabilmene cok ama cok sevindm canım benım :) ne düşünysun peki amlyt olucak msn :)

çok sevindim canım görüşebilmene :) Tevfik hoca hem insan olarak hem doktor olarak mükemmel biri tanışmış olmana da bu nedenle ayrı bir sevindim . Ve inanılmaz sabırlı biri ameliyat olursan anlıcaksın demek istediğimi Ve burun konusunda hepinize katılıyorum. ilk görüşmemizde babamda tevfik hocaya demişti sizin burnunuzda çok güzelmiş diye

herkese merhaba,
bir kaç gündür giremiyordum. özlemişim valla sizi. Evet canlarım tabiki de Tevfik Hoca'ya kesinlikle ameliyat olmak istiyorum ama ayarlamam gereken bir kaç durum var. İşyerimi filan da ayarlamam gerek. Hoca'ya resim gönderice tasarım yapacak vs. vs.
Şimdi yıl sonu 1 hafta kadar izin almam gerekecek. bakalım ne diyecekler. Gönül hemen olsun istiyor ama biraz daha zamanım var galiba. Ama bu saatten sonra Tevfik hoca dan başkası olmazzzzzzzzzzzzzzz.

kayboldun sandm senı :) için rahat olsun canım doktorumuzdan yana sphe etme :) aceleye getrmemıssın benm gbı ben bkac gun ıcınde amelytta buldum kendımı geç olsn ama güç olmasn canm gelsmelerı syle mutlaka tasarımı falan :) anlattn mı sen nasıl bı burun ıstedıgını tevfık doktrumuza :)

Selam canım. ya aslında hep aklımdasınız ama Tevfik hoca ya gideceğim zaman müdür bey izin vermeyince bir tartışmamız oldu . Olay baya büyüdü gereksiz yere ve hala devam ediyor. O nedenle keyfim de yok. hiç bişey yapmıyorum. Baya moralim bozuk anlayacağın. Aslında hemen olmak istiyorum ama bu tatsızlık yaşanırken üzerine bir de izin almam sıkıntı olacağı için bekliyorum. yoksa ameliyat olup 2 gün sonra işe başlamam gerek o da işime gelmez. Tasarım için hoca bana örnek mesaj atacaktı atmadı. Bugün isticem. Bir de kuzenimi yönlendirdim o da gidip görüşecek. Sen nasılsın? Burnun nasıl?

Ayrıca şekerim Tevfik hoca ile konuştuktan sonra hemen ertesi gün ameliyat masasına yatmak istedim ama olmadı işte :)
Seninki anormal değil anlayacağın.

Ayrıca şekerim Tevfik hoca ile konuştuktan sonra hemen ertesi gün ameliyat masasına yatmak istedim ama olmadı işte :)
Seninki anormal değil anlayacağın.

Aynı şey bende de oldu canım. Artık Tevfik hoca bize nasıl bir güven veriyorsa hemen ameliyat masasına yatmak istiyoruz

Canım geç olsun da güç olmasın. Sen zor aşamayı atlatmissin doktoruna karar vermissin. Gerisi çok kolay.ayrıca Tasarımı merakla bekliyorum :)

Merhaba kızlar bu bir yarışma duyurusudur. Katılmak isteyenleri bekliyoruz. Hemde ödüllü

anladım canım benm hemen amelyt ıstedn tabı sende ben gıbı ama olsun canım ıslerını yoluna koy tevfık hoca her zaman ayarlar sen uygun olduktan sonra bzma yanı moralını :) bende ıyıyım canım burnuşum da cok iyi :)) geçinip gdiyorz gzel gzel :)) baglantıyı koparma bzle merak edyrm canm :))

kızlar 5 ay once ankarada cemal aytemıze amelıyat oldum fakat memnun değilim.Burnumun ucu onden cok bıcımsız ve buuyk duruyo aynı zmanda ters v deformitesi var revizyon olmayı dusunuyorum tevfık beyın revızyon amelıyatları konsuunda bılgı verebılecek olan varmı lutfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…