Ben Alanya da yaşıyorum ve Ankaraya kadar Tevfik hoca ya muayene olmaya gidicektim. 2 hafta sonra filan. Dün tam mesai bitiminde hoca dan mesaj geldi, Antalya ya geliyormuş. Eğer 30 Ekimde Antalya ya gelebilirsen seni muayene ederim dedi. Tabii ben havaya uçtum. Ama bugün sabah işyerimden izin alamadım ve gidemiyorum ya. Bugün sabah sinirimden resmen oturdum hüngür hüngür ağladım ya
Uysaliyecim canım sıkma canını eminim Tevfik hocayla konuşursan sana yer ve zaman konusunda muhakkak yardımcı olur.umarım sen de bir an önce ameliyat olup mutlu olursun:)
Evettttttttttt müthiş haber :)
Tevfik hocanın yanına gidiyorummmmmmmmm :)
Fazlasıyla çok beğendim çok yakışmış maşşallah diyorum sevdim bununu :) çok soru sordum ama merak ettim hastanede mi oldun sen ne kadar süreçte geçti morluk ve şişlikler :)
Evettttttttttt müthiş haber :)
Tevfik hocanın yanına gidiyorummmmmmmmm :)
sper canıım ayarlayablmene cok sevndım ne zaman gdıysunnn :) :)
Evet şekerlerim dün Tevfik hoca ile Antalya da görüştüm. Sağolsun benim mesai saatimden sonra ayarladı kendini ve görüşebildik. 45 dakika kadar görüştük. Görüşme sonucu hoca hakkındaki yorum ve düşüncelerim ; Gerçek bir doktor, Adam gibi adam, Çok esprili, Çok gerçekçi, İşi ruhuna işlemiş, karşısındakini para olarak değil hasta olarak görüyor, doğru yönlendiriyor. Ayrıca kardeşim adamda nasıl bir burun var kalemle çizilmiş gibi :).
bakalım bundan sonraki aşamalar benim ameliyata karar vermeme bağlı. çünkü ameliyat olman kesinlikle gerekiyor demedi. Ama burunda ki bütün sorunları söyledi. Güvendim baya. Bakalım hayırlısı.
Evet şekerlerim dün Tevfik hoca ile Antalya da görüştüm. Sağolsun benim mesai saatimden sonra ayarladı kendini ve görüşebildik. 45 dakika kadar görüştük. Görüşme sonucu hoca hakkındaki yorum ve düşüncelerim ; Gerçek bir doktor, Adam gibi adam, Çok esprili, Çok gerçekçi, İşi ruhuna işlemiş, karşısındakini para olarak değil hasta olarak görüyor, doğru yönlendiriyor. Ayrıca kardeşim adamda nasıl bir burun var kalemle çizilmiş gibi :).
bakalım bundan sonraki aşamalar benim ameliyata karar vermeme bağlı. çünkü ameliyat olman kesinlikle gerekiyor demedi. Ama burunda ki bütün sorunları söyledi. Güvendim baya. Bakalım hayırlısı.
çok sevindim canım görüşebilmene :) Tevfik hoca hem insan olarak hem doktor olarak mükemmel biri tanışmış olmana da bu nedenle ayrı bir sevindim . Ve inanılmaz sabırlı biri ameliyat olursan anlıcaksın demek istediğimiEvet şekerlerim dün Tevfik hoca ile Antalya da görüştüm. Sağolsun benim mesai saatimden sonra ayarladı kendini ve görüşebildik. 45 dakika kadar görüştük. Görüşme sonucu hoca hakkındaki yorum ve düşüncelerim ; Gerçek bir doktor, Adam gibi adam, Çok esprili, Çok gerçekçi, İşi ruhuna işlemiş, karşısındakini para olarak değil hasta olarak görüyor, doğru yönlendiriyor. Ayrıca kardeşim adamda nasıl bir burun var kalemle çizilmiş gibi :).
canım kesınlikle aynı düsünüyoruz bz de o cok ama cok değerli bi insan bunu göreblmene cok sevindim :) doktorluktan önce cok iyi yürekli içten ve canayakın biri doktorluguna zaten tek bi lafmz yok bazen dsünüyorum hem bu kadar iyi yrekli hem de bu kadar cok işine önem veren esprili tatlı gleryüzlü ilgili ve fedakar nasıl olunur ya :) melek gibi :) ve tabi cok sabırlı aynı zamanda bana bile katlanıyor doktorum :) burnu konusunda da aynı fkirdeyizmasallah kusursuz bi yüz ifadesi var içindeki tm gzelliği dısına yansıyo onunla grüşebilmene konusabilmene cok ama cok sevindm canım benım :) ne düşünysun peki amlyt olucak msn :)
herkese merhaba,
bir kaç gündür giremiyordum. özlemişim valla sizi. Evet canlarım tabiki de Tevfik Hoca'ya kesinlikle ameliyat olmak istiyorum ama ayarlamam gereken bir kaç durum var. İşyerimi filan da ayarlamam gerek. Hoca'ya resim gönderice tasarım yapacak vs. vs.
Şimdi yıl sonu 1 hafta kadar izin almam gerekecek. bakalım ne diyecekler. Gönül hemen olsun istiyor ama biraz daha zamanım var galiba. Ama bu saatten sonra Tevfik hoca dan başkası olmazzzzzzzzzzzzzzz.
kayboldun sandm senı :) için rahat olsun canım doktorumuzdan yana sphe etme :) aceleye getrmemıssın benm gbı ben bkac gun ıcınde amelytta buldum kendımıgeç olsn ama güç olmasn canm gelsmelerı syle mutlaka tasarımı falan :) anlattn mı sen nasıl bı burun ıstedıgını tevfık doktrumuza :)
kayboldun sandm senı :) için rahat olsun canım doktorumuzdan yana sphe etme :) aceleye getrmemıssın benm gbı ben bkac gun ıcınde amelytta buldum kendımıgeç olsn ama güç olmasn canm gelsmelerı syle mutlaka tasarımı falan :) anlattn mı sen nasıl bı burun ıstedıgını tevfık doktrumuza :)
Ayrıca şekerim Tevfik hoca ile konuştuktan sonra hemen ertesi gün ameliyat masasına yatmak istedim ama olmadı işte :)
Seninki anormal değil anlayacağın.
Selam canım. ya aslında hep aklımdasınız ama Tevfik hoca ya gideceğim zaman müdür bey izin vermeyince bir tartışmamız oldu . Olay baya büyüdü gereksiz yere ve hala devam ediyor. O nedenle keyfim de yok. hiç bişey yapmıyorum. Baya moralim bozuk anlayacağın. Aslında hemen olmak istiyorum ama bu tatsızlık yaşanırken üzerine bir de izin almam sıkıntı olacağı için bekliyorum. yoksa ameliyat olup 2 gün sonra işe başlamam gerek o da işime gelmez. Tasarım için hoca bana örnek mesaj atacaktı atmadı. Bugün isticem. Bir de kuzenimi yönlendirdim o da gidip görüşecek. Sen nasılsın? Burnun nasıl?
Selam canım. ya aslında hep aklımdasınız ama Tevfik hoca ya gideceğim zaman müdür bey izin vermeyince bir tartışmamız oldu . Olay baya büyüdü gereksiz yere ve hala devam ediyor. O nedenle keyfim de yok. hiç bişey yapmıyorum. Baya moralim bozuk anlayacağın. Aslında hemen olmak istiyorum ama bu tatsızlık yaşanırken üzerine bir de izin almam sıkıntı olacağı için bekliyorum. yoksa ameliyat olup 2 gün sonra işe başlamam gerek o da işime gelmez. Tasarım için hoca bana örnek mesaj atacaktı atmadı. Bugün isticem. Bir de kuzenimi yönlendirdim o da gidip görüşecek. Sen nasılsın? Burnun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?