Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

msj sayıııııııııııııııııısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

mmmmmsj sayıııııııııııııııııısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

msj sayısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

mmsj sayıııııııııııııııııısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

mmmmsj sayıııııııııııııııııısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

msj saaayıııııııııııııııııısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

selam kızlar bende tevfık hocaya amelıyat olmayı karar verdım sayenızde dıyım cok övmussunuz bıde herkez memnun kalmıs ben ılk amelıyat olucvam bne kadara amelıyat yapıyo acaba benım para sıkıntım var ssk var ssk gecmıyomu benım sınızut rahatsızlıgım var kemıgım egrı bıde şeklı bozuk amelıta olmam lazım bın tl vr baskada olmaz bın tl olan varmı acaba cok ıhtıyacım var baska bır dr olup pişman olmak ıstemıyorum bana yardımcı olurmusunuz acaba lütfen bana bır yardım edin

Candycim benim de kemik eğriliğim ve sinuzitim vardı. Ayrıca şekil olarak ta kemerliydi burnum. Tevfik hocayla bir görüş muhakkak icine siner ama senin dediğin rakama ameliyat olman imkansız gibi...ben aylardır bu sitedeyim iki buçuk üçten aşağı ameliyat eden duymadım daha. İnşallah hakkında hayırlı bir doktor bulup güzel bir buruna kavuşursun:)

inş ablacım haa sana bıde bır sey sorucam ıbnı sına hastanesı nasıl acaba hıc bır bılgın varmı efnancım :/ cem meço dıye bır dr varmıs bıde estetıklerı cok guzlemıs dıyolar az da ücret alıyolarmış

Canım inan hiçbir bilgim yok.iyi araştır bence sırf ucuz olacak diye burnuna yazık etme.

Cnm bende dr arayışı içindeyim fotoğrafların varsa bakabilirmiyim birde ameliyat ücreti ne kdr ödediniz

öncelikle herkese merhaba benim çok ciddi nefes alma problemim var burun içi damar genişlemesi sanırım ve burun spreyleriyle idare ediyorum hayatı. artık canıma tak deyince araştırdım sizlerin sayesinde tevfik hocayı buldum ama kendisine ulaşamıyorum hiç bir şekilde. hacettepe de görünmüyor şuanda,mail attım cevap gelmedi. şuan kendisi nerede ve cep numarasını bilen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…