Cnm bende dr arayışı içindeyim fotoğrafların varsa bakabilirmiyim birde ameliyat ücreti ne kdr ödediniz
öncelikle herkese merhaba benim çok ciddi nefes alma problemim var burun içi damar genişlemesi sanırım ve burun spreyleriyle idare ediyorum hayatı. artık canıma tak deyince araştırdım sizlerin sayesinde tevfik hocayı buldum ama kendisine ulaşamıyorum hiç bir şekilde. hacettepe de görünmüyor şuanda,mail attım cevap gelmedi. şuan kendisi nerede ve cep numarasını bilen var mı acaba?
Cnm arkadas olarak ekledim seni fotolarimi görebilirsin yorumlarını bekliyorum:)
@fiskiye Tevfik hoca şu an hecettepede. Tekrar mail at istersen çünkü çok yogun hoca muhakkak dönüş yapar sana:)
Cnm resimlere baktım sen ztn güzelmişsin bu ameliyatta güzelliğine güzellik katmış darısı başımıza inş :))
Aaaa hacettepedemi şu an aradım tarafım ist. Hastane isimleri cıkıyor fln sonra hacettepe hast. İnt sitesinden baktım dr isimlerinde görünmüyor dedim eyvah onudamı kaçırdım.
Evet hacettepede canım. Akademik kariyer yapmak icin oraya gitti.
O zmn en kısa zmnda görüşmem lazım tevfik hocayla
Senin bu msji yazdiin sirada ben kontroldeydim.hacettepe kbb de.kesin donus yapiyo mrk etme mail at bi daha.
Senin bu msji yazdiin sirada ben kontroldeydim.hacettepe kbb de.kesin donus yapiyo mrk etme mail at bi daha.
Candycim benim de kemik eğriliğim ve sinuzitim vardı. Ayrıca şekil olarak ta kemerliydi burnum. Tevfik hocayla bir görüş muhakkak icine siner ama senin dediğin rakama ameliyat olman imkansız gibi...ben aylardır bu sitedeyim iki buçuk üçten aşağı ameliyat eden duymadım daha. İnşallah hakkında hayırlı bir doktor bulup güzel bir buruna kavuşursun:)[/QUOT
efnan81 merhaba bendede kemik eğriliği var tevfik hocayı düşünüyorum ama kbb yoksa estetik cerrah mı karar veremedim ? birde resimlerine bakabilmem için ekler mi,sin benide
Candycim benim de kemik eğriliğim ve sinuzitim vardı. Ayrıca şekil olarak ta kemerliydi burnum. Tevfik hocayla bir görüş muhakkak icine siner ama senin dediğin rakama ameliyat olman imkansız gibi...ben aylardır bu sitedeyim iki buçuk üçten aşağı ameliyat eden duymadım daha. İnşallah hakkında hayırlı bir doktor bulup güzel bir buruna kavuşursun:)[/QUOT
efnan81 merhaba bendede kemik eğriliği var tevfik hocayı düşünüyorum ama kbb yoksa estetik cerrah mı karar veremedim ? birde resimlerine bakabilmem için ekler mi,sin benide
@efsuncum benim burnumda da kemik eğriliği ve daha birçok sorun vardı. Sekli de kemerliydi. Tevfik hoca bütün bu sorunlardan tek bir ameliyatla kurtardı beni. Darı sana canım. Bir görüş istersen.
slm cnm, lınkte tevfık hoca dıe brınden bahsetmıssınız antepte hangı hastanede acaaba, bnmde yuzum cok kucuk ama burnum kavıstlı vede bıraz uzun,estetık ıstyorum lakın korkuyorum. amelıyat gecırenlerın resımlerını nerden gorebılırım hocanın sayfası varmı acaba, bde ben burada yenıyım pek bsy bılmıyorum yardımcı olursan sevınıırm
Merbaba canım, Tevfik hoca hacettepede artık. Ama istersen Antep'e de gelip ameliyat yapar. Hocanın mail adresini yazıyorum sana oradan iletişime geçebilirsin.
tevfiksozen@gmail.com
Ayrıca bu ameliyat hiç de öyle korkulacak bir ameliyat değil. Eğer ben olduysam herkes olur çünkü canım çok tatlidir benim. Bazen inanamıyorum gercekten ameliyat olduğuma. Zaten uyutuyorlar hicbirsey hissetmiyorsun o konuda rahat ol:)
mrb sitoloji tsk ederim yardımın için ama biraz agresifmiş sanırım yanına giden bir hasta söyledi yani hastanın tam olarak ne istediğini sormuyormus kızı konusturmamıs ben estetik istiyorum cok cok gzl olmasını istiyorum(( tevfik beyyy bana sonrasında burnumun yeni olusacak şekli göstercek mi ne bileiym işte bunun gibi bir sürü soru yani devlet hastanesinde kalıyor kendisi orda mı ameliyet yapıyor yani neler lazım ben mi alacağım ameliyet malzemelrini ne yapmam lazım biraz daha b,lg, verirsen cok cok memnun olacağım bu arada yapmıs olduğu yeni burnunun fotosunu görmeyi cok isterim simdiden cok tsk ederim cnm
valla bende ona ameliyat oldum hiç böyle bir tutumu olmadı yanlış gününe denk gelmişsindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?