Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Senin bu msji yazdiin sirada ben kontroldeydim.hacettepe kbb de.kesin donus yapiyo mrk etme mail at bi daha.

@fiskiye Tevfik hoca şu an hecettepede. Tekrar mail at istersen çünkü çok yogun hoca muhakkak dönüş yapar sana:)

@fiskiye Tevfik hoca şu an hecettepede. Tekrar mail at istersen çünkü çok yogun hoca muhakkak dönüş yapar sana:)

Aaaa hacettepedemi şu an aradım tarafım ist. Hastane isimleri cıkıyor fln sonra hacettepe hast. İnt sitesinden baktım dr isimlerinde görünmüyor dedim eyvah onudamı kaçırdım.

selamun aleykum kızlar bnde burada yenıyım ve brun estetgını arastrrken bu sayfa dıkkatımı cktı, bnıde aranıza alırmısınız cnkı bnde estetık isteyıp korkanlardanım maaleseff

slm cnm, lınkte tevfık hoca dıe brınden bahsetmıssınız antepte hangı hastanede acaaba, bnmde yuzum cok kucuk ama burnum kavıstlı vede bıraz uzun,estetık ıstyorum lakın korkuyorum. amelıyat gecırenlerın resımlerını nerden gorebılırım hocanın sayfası varmı acaba, bde ben burada yenıyım pek bsy bılmıyorum yardımcı olursan sevınıırm

Merbaba canım, Tevfik hoca hacettepede artık. Ama istersen Antep'e de gelip ameliyat yapar. Hocanın mail adresini yazıyorum sana oradan iletişime geçebilirsin.
tevfiksozen@gmail.com
Ayrıca bu ameliyat hiç de öyle korkulacak bir ameliyat değil. Eğer ben olduysam herkes olur çünkü canım çok tatlidir benim. Bazen inanamıyorum gercekten ameliyat olduğuma. Zaten uyutuyorlar hicbirsey hissetmiyorsun o konuda rahat ol:)

hımm kacırdım trenı desene ya bnmde nefes alma problemımde var tam karar veremedım ama burdan okuyunca bıraz cesaretlendım. amelıyat olanları nasıl görebilirim cnm

valla bende ona ameliyat oldum hiç böyle bir tutumu olmadı yanlış gününe denk gelmişsindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…