Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Slm arkadaşlar benim gibi tevfik hocaya onbin kez ulaşmaya çalışan fakat ulaşamayan var mı aranızda..?? Ulaşma şeklim iki farklı adrese mail, cep telefonunu iki farklı nodan aramak, hacettepenin 444 4 444 numarasıyla ulaşmak, direk dr un oraya bağlanan birim numarası sonu 24 olan o numarayı aramak, cebine mesaj atmak ki cebini aradığımda yüzüme kapatmalarını saymayayım.. Yani bu kadar da olmaz ben anlamadım bu işten bişey. Müsait olunmaz da bi çözüm bulunur yahu... :Z

mrb,tevfiksozen@gmail.com bu adrese yazanlar hemen cevap verdıgını soyledıler.

Evet görüşmek istiyorum. Mail attım cevap bekliyorum.
Siz görüşmüşsünüz sanırım nasıl geçti

mrb,klavyem arızalı oldugu ıcın gec cevp verdım kusura bakmayın.ben daha gorusme yapamadım.kafamda bırkac doktor daha var netleştırınce gorusmek ıstıyorum.
sız gorusebıldınızmı

Merhaba, ben de mail ile ulaşamıyorum kendisine, başka nasıl ulaşabilirim, yardımcı olursanız sevinirim : )

Maalesef istanbuldayım ve çalışıyorum : ( bu sebeple önce kendisine ulaşıp, işimi şansa bırakmamam gerekli : (

sehır dısında olmanız sıkıntı ozaman burda eskı hastalarında cep numarasından ulasanlar vardı.onların yardımını bekleyın.

Hiçbir işe yaramıyyor cep telefonu ve mail adresi.. Nolduysa bi yoğunluk bi felaket bi kapris..

Bilmiyorum ki mail attigimda hemen geri dönmüstü hatta tasarim bile yapmisti gecenin 1de. Benimde simdi 1 ayim doldu bazi sorularim vardi. Kisa kisa yazdi. Ondan sonraki sorularimi cevaplamadi bile. Bende cok sasirmistim cünkü herkes sabirla cevapliyor diye yaziyodu önceden banada öyleydi ama simdi cok farkli. Bende cok üzgünüm bu konuda

Kızlar Tevfik hocanın babası yogun bakimdaymis ondan dolayı şu aralar maillere cevap yazmaya Pek fırsat bulamıyor. Lütfen bu durumu anlayışla karşılayalım, sonuçta onlar da insan onların da Bir takim sorumlulukları var.

Son düzenleme:

evet benim dikislerimin alinmadan bi kac gün önceydi tamamen unutmusum onu babasi uyanmiyorken bile hala arayip resim görmek istemisti ama doktorun özel hayatini buraya yazmak ne kadar dogru bilemem. Hepimiz dua edelim ve anlayisla karsilayalim. Eminim ki durumu düzelirse hepimize geri dönüs yapacaktir.

sizin resimlerinizi görebilir miyiz sakıncası yoksa,isterseniz mail adresimi vereyim özelden yollayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…