Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

bende burun ameliyatı olmaya karar verdim tevfik beye ama kendisine ulaşamıyorum fiay ne kadar hacettepede ne kadar yapıyor bilen varmı ???

kızlaar bende yenilerdenim Tevfik Hocanın yaptığı burnuşları görmek istiyorum ama bulamadım hiçbir yerde :44:

kızlaar bende yenilerdenim Tevfik Hocanın yaptığı burnuşları görmek istiyorum ama bulamadım hiçbir yerde :44:

Eki Görüntüle 989020 Eki Görüntüle 989021 Eki Görüntüle 989022 Eki Görüntüle 989023 Eki Görüntüle 989024

sitede teyfık beye amelıEki Görüntüle 989020 Eki Görüntüle 989021 Eki Görüntüle 989022 Eki Görüntüle 989023 Eki Görüntüle 989024 sitede fotosu olan hastaları amelıyat olanlar bunlar teyfık beyın yorum sayfasında fotosu olan hastalar bunlar var

Son düzenleme:
teşekkür ederim tekrar bu arada özelden yazamıyorum sınırlı mesaj vs. :) memnun musunuz siz ayrıntıları istesem :)

sitede arama yerine bakabilirsiniz foto yükleyenleri menmnunum ben para bulsam kalcamıda yag enjseıjyonu yaptırcam suan cok param yok

bişi sorcam mesala 1.kişinin burnu nasıl oldu 2 kişinin burnu nasıl oldu, hep bandajlı merak ettimde

bilmıyorum kı zaten ılk kısı fotosu bandasızı da var ben sıtede yukleyenlerın fotoların hepsını yukledım

anladım canım umarım kısa zamanda paracıkların olur öyleyse :)

insallah kalcaya slıkon cok buyuk oluyor ama sılıkon yerıne yag enj daha az malıyetı paramı ayarlasam yaptırcam Prof dr Zeki CAN olucam ben burnumu ona yaptırdım kalcamıda ona yaptırcame

Son düzenleme:
insallah kalcaya slıkon cok buyuk oluyor ama sılıkon yerıne yag enj daha az malıyetı paramı ayarlasam yaptırcam Prof dr Zeki CAN olucam ben burnumu ona yaptırdım kalcamıda ona yaptırcame

fotoğrafların var mı peki görebilir miyim özelden mesaj atamıyorum burda da konu kirliliği gibi oluyor ama :)

çok ılgınc forumda bınlerce kadın yorum yapıp foto koymamasıda enterasn

hel_in bence enteresan olan senin sürekli Tevfik hocanın hastalariyla uğraşman ve bu sayfada Zeki hocaya hasta çekmeye çalışman bence. Foruma daha dikkatli bakarsan Tevfik hocaya ameliyat olan cogu hastası resim koymakla beraber Konu da acmış. Albümlerimiz özel olduğu icin göremiyor olmayasın....

herhangı bı hasta cekmeye calıstıgımı veya teyfık beyı alakalı yorum yapmadım kı yukarda bayan fotoları sordu eklenıtılerdekı tum fotoları ekledım diğer tarafta baska doktorların yaptıklarını sordu oraya yukledım sanırım yanlıs bı dusunce var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…