- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
aynen diğerlerinin yok
Mrb,burda Tevfik sözenin hastası çok
Efnan
Evhamlı
Asse -xiah
Hypati
Zlm1980
Büşra90
Micky
Hana95 ve daha aklıma gelmeyen birçok hastası var.yanlış bilgilendirilmenizi istemediğim için yazdım
Ayrıca 02gulay27
aydabyg
aysunderya27
baharnevin88
bbsm
aysemin92
Begum21
bkb
brcin
Evhamli
nehirida
svlcigdem
Untimely şu an aklıma gelenler bunlar:)
tevfik hocaya ameliyat olanlar mesaj sayım dolmadığı için mesaj atamıyorum ama fotoğrafınızı görmek istiyorummmm :107: ekler misinizz :)
Tevfik Bey sizin mailinize dönüş yaptı mı?
evet ilk mailime dönüş yapmıştı ama ondan sonrasını hala bekliyorum çok yoğunmuş ondandır belki de :44:
Ben geçen hafta içerisinde mail atmıştım henüz dönüş yapmadı. Siz ne zaman mail atmıştınız?
Kızlar bende et büyümesi,deviasyon,kemikte önden bakınca sola doğru yamukluk var ve burnumun ucu da patates gibi:))) Volkan Tayfur'la görüştüm geçen hafta ama dercos1305 aklıma düşürdü Tevfik Sözen ismini şimdi bu yorumları okuyunca da aklım karıştı. Tevfik beye ameliyat olanlardan fotoğrafı olanlar beni listesine ekleyebilir mi acaba?
tatlım teşekkür ederim gerçekten güzel olmuş burnun, güzelliğin ortaya çıkmış. sanırım tevfik beye muayene olmam şart oldu
Al bendende o kadar.korkudan sırtım su ıcınde kaldı ama acı yok sadece korku:) tampon cıkarkende sadece huylanıyorsun benım mıdem kalktı hatta bıraz ama sadece psıkolojık yanı burnunun taaaa ıcınde bısey var ınsan dusununce huylanıyo:)
vetser benim burnumda sizin anlattığınız doğrultusunda sizinkine benziyor. volkan bey size ne kadar dedi acaba. ben de tevfik beyleı bu hafta görüşmeye gidecem hayırlısı inşKızlar bende et büyümesi,deviasyon,kemikte önden bakınca sola doğru yamukluk var ve burnumun ucu da patates gibi:))) Volkan Tayfur'la görüştüm geçen hafta ama dercos1305 aklıma düşürdü Tevfik Sözen ismini şimdi bu yorumları okuyunca da aklım karıştı. Tevfik beye ameliyat olanlardan fotoğrafı olanlar beni listesine ekleyebilir mi acaba?
Merhaba swimmer albumumden bakabilirsin resimlere. Umarim karar vermende yardimci plur. Dilerim ki istedigin buruna kavusursun sen de. Yardimci olabilirsem ne mutlu bana.
teşekkür ederim ablacım ameliyat olunca mutlaka koyarım fotoları..
teşekkür ederim efnan inşallah güzel olur her şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?