Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

aynen diğerlerinin yok

Mrb,burda Tevfik sözenin hastası çok
Efnan
Evhamlı
Asse -xiah
Hypati
Zlm1980
Büşra90
Micky
Hana95 ve daha aklıma gelmeyen birçok hastası var.yanlış bilgilendirilmenizi istemediğim için yazdım

Mrb,burda Tevfik sözenin hastası çok
Efnan
Evhamlı
Asse -xiah
Hypati
Zlm1980
Büşra90
Micky
Hana95 ve daha aklıma gelmeyen birçok hastası var.yanlış bilgilendirilmenizi istemediğim için yazdım

Ayrıca 02gulay27
aydabyg
aysunderya27
baharnevin88
bbsm
aysemin92
Begum21
bkb
brcin
Evhamli
nehirida
svlcigdem
Untimely şu an aklıma gelenler bunlar:)

Son düzenleme:
Ayrıca 02gulay27
aydabyg
aysunderya27
baharnevin88
bbsm
aysemin92
Begum21
bkb
brcin
Evhamli
nehirida
svlcigdem
Untimely şu an aklıma gelenler bunlar:)

tamam eklemeden goremıyorum şu durumda , ben forumdakilerin eklediklerini soyledım:) senıde ekledım sende kabul etmedın !

tevfik hocaya ameliyat olanlar mesaj sayım dolmadığı için mesaj atamıyorum ama fotoğrafınızı görmek istiyorummmm :107: ekler misinizz :)

Kızlar bende et büyümesi,deviasyon,kemikte önden bakınca sola doğru yamukluk var ve burnumun ucu da patates gibi:))) Volkan Tayfur'la görüştüm geçen hafta ama dercos1305 aklıma düşürdü Tevfik Sözen ismini şimdi bu yorumları okuyunca da aklım karıştı. Tevfik beye ameliyat olanlardan fotoğrafı olanlar beni listesine ekleyebilir mi acaba?

Ekledim canım bakabilirsin:)

tatlım teşekkür ederim gerçekten güzel olmuş burnun, güzelliğin ortaya çıkmış. sanırım tevfik beye muayene olmam şart oldu

piamel beni ekleyebili misin tevfik beye olduzn amlytnı heralde foto grmek istyrm da lütfen

vetser benim burnumda sizin anlattığınız doğrultusunda sizinkine benziyor. volkan bey size ne kadar dedi acaba. ben de tevfik beyleı bu hafta görüşmeye gidecem hayırlısı inş

kızlar ben neden resimlerinizi göremiorum yaa bende tevfik hocayı araştırıyorum ama burunlarınızı göremiorum yardımcı olun lütfen tevfikçiler... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…