Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

anlattığın sıkıntılardan dolayı ben de ameliyat olmayı düşünüyorum üstelik benim burnum çok geniş ve kalın derili daha önce bir tane plastik cerrahla görüştüm burun ucumun etli olduğundan dolayı fazla küçülmeyeceğini söyledi.senin gittiğin volkan bey nasıl bir yorum yaptı?ankarada iyi bir doktor arıyorum.cevabını bekliyorum cnm.

karar verdin mi hocayla görüştün mü?

Hiçbir işe yaramıyyor cep telefonu ve mail adresi.. Nolduysa bi yoğunluk bi felaket bi kapris..

mrb ben de ankarada ameliyat düşünüyorum şu an doktor arayışındayım.tevfik beyi aslında düşünüyorum ama şehir dışından geldiğim için kendisine nasıl ulaşırım nasıl randevu alabilirim bilmiyorum.kafamda birkaç doktor belirledikten sonra haftaya cuma hepsiyle aynı gün görüşmeyi düşünüyorum.yardımcı olursan sevinirim cnm.bir de muayene ücretli mi , ameliyatı ne kadara maloluyor biliyor musun ?

karar verdin mi hocayla görüştün mü?

Canım görüştüm bugün Tevfik hocayla. Aşırı yoğun yalnız bir 5 dk. görüşebildik, ameliyat için beklemem gerektiğini çok sıra olduğuu söyledi ama gayet tatmin edici geldi bana konuşması açıklamaları, ameliyat olacağım sıraya ekleyin beni dedim:))

kızlar tevfik beye mail attım yarım saat sonra bana döndü.foto göndermemi istedi iki tane gönderdim.şimdi cevabı bekliyorum.

Vetsercim ameliyata karar vermişsin umarım hersey istediğin gibi olur:)

cnm merhaba msj sayım yetersiz olduğu için özelden cevap yazamadım.ben de tevfik beyle dün mailleştim resim gönderdim burnum hakkında yorumlarını yazacak.randevu alabilirsem haftaya cuma kendisiyle görüşecem.hayırlısıyla inşallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…