Kızlar bende et büyümesi,deviasyon,kemikte önden bakınca sola doğru yamukluk var ve burnumun ucu da patates gibi:))) Volkan Tayfur'la görüştüm geçen hafta ama dercos1305 aklıma düşürdü Tevfik Sözen ismini şimdi bu yorumları okuyunca da aklım karıştı. Tevfik beye ameliyat olanlardan fotoğrafı olanlar beni listesine ekleyebilir mi acaba?
tevfik hocaya ameliyat olanlar mesaj sayım dolmadığı için mesaj atamıyorum ama fotoğrafınızı görmek istiyorummmm :107: ekler misinizz :)
Kızlar bende et büyümesi,deviasyon,kemikte önden bakınca sola doğru yamukluk var ve burnumun ucu da patates gibi:))) Volkan Tayfur'la görüştüm geçen hafta ama dercos1305 aklıma düşürdü Tevfik Sözen ismini şimdi bu yorumları okuyunca da aklım karıştı. Tevfik beye ameliyat olanlardan fotoğrafı olanlar beni listesine ekleyebilir mi acaba?
hayır daha olmadım.doktor konusunda bende tam karar veremedım.
tevfık hocayla görüştün mü?
Hiçbir işe yaramıyyor cep telefonu ve mail adresi.. Nolduysa bi yoğunluk bi felaket bi kapris..
tevfık hocayla görüştün mü?
Mrb,tam karar veremedıgım için gorüşmedim
resim görmek istiorum
ben olmadım daha önce halletmem gerekenler var gözlüğümden kurtulmam lazım :82: ama sonraa tevfik hocaya olcam kararlıyımm
karar verdin mi hocayla görüştün mü?
kızlar tevfik beye mail attım yarım saat sonra bana döndü.foto göndermemi istedi iki tane gönderdim.şimdi cevabı bekliyorum.
Canım görüştüm bugün Tevfik hocayla. Aşırı yoğun yalnız bir 5 dk. görüşebildik, ameliyat için beklemem gerektiğini çok sıra olduğuu söyledi ama gayet tatmin edici geldi bana konuşması açıklamaları, ameliyat olacağım sıraya ekleyin beni dedim:))
canımmm noldu geldi mi cevap?
Canım görüştüm bugün Tevfik hocayla. Aşırı yoğun yalnız bir 5 dk. görüşebildik, ameliyat için beklemem gerektiğini çok sıra olduğuu söyledi ama gayet tatmin edici geldi bana konuşması açıklamaları, ameliyat olacağım sıraya ekleyin beni dedim:))
Vetsercim ameliyata karar vermişsin umarım hersey istediğin gibi olur:)
tevfik hocanın numarası lazım kızlar efnan büşra siz bilir siniz ???? maılım tu_deli@hotmail.com
Özelden yazdım canım:)
efnan abla yeni fotolarını bekliyoruuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?