Aralık öncesine mı aldın yoksa sonrasına mı perimTasarımdan bile güzel bir burun yapacak inanıyorum buna.En az senin kadar heyecanlıyım vallahi :)
Eftan neden kaldırdın ki fot.nu ? Gerçi önceden eklediğinde görmüştümgörmeyen arkadaşlar için koyabilirsin .herkes gördün doktorun eserini .
Sildim canım :)) çok teşekkür ediyorum bu arada umarım her şey yolunda gider. Senin burnun süper Efnan ,yeni fotoğraflarını koysana siteye herkes görsün hocanın marifetini :)
Tevfik Hocayla bugün kesin ameliyat tarihi aldık.
Çok ama çok heyecanlıyım umarım her şey istediğim gibi olur ,yolunda gider.
Geceleri kabuslar görüyorum durumum vahim :))))
Kızlar nerdesiniz(((((
bende burdayım :))Kızlar nerdesiniz(((((
senin adına çok sevindim eminim hiç pişman olmayacaksın
aynen bende de öyle oldu
ben Tevfik bey e 17 temmuzda ameliyat oldum gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası güleryüzlülüğü süperdi. burnumdan da gayet memnunum .Tevfik beye ameliyat olmak isterseniz öneririm
Bende estetik oldum şuan nefes durumumda iyii ve eski burnumdan kurtuldum tekrar teşekkür ederim Tevfik beye :) Fotoğrafta paylaşmak istiyorum .. biri yardımcı olursa :)
Bende estetik oldum şuan nefes durumumda iyii ve eski burnumdan kurtuldum tekrar teşekkür ederim Tevfik beye :) Fotoğrafta paylaşmak istiyorum .. biri yardımcı olursa :)
wayy wayy wayy bi akşam giremedik ameliyt günleri alınmışş şu aralar duydugum en güzel haber :)) süper bir burun olucakk eminim hepimizzz cok kıskancazz :)))
aydacım şukur kavuşturana :)) evet efnanın dedği gibi 25 msj dolacak ve albümlerden yapacaksınn sabırsızlıkla bekliorumm :)
kızlar cok haklı efnannn foto foto fotttoooo :))) herkes paylaşsın daa görülsün bu güzell burunlardaa... dimi ama :)
Yok kiz kiskanmayiz, aynı burundan bizde de var.
wayy wayy wayy bi akşam giremedik ameliyt günleri alınmışş şu aralar duydugum en güzel haber :)) süper bir burun olucakk eminim hepimizzz cok kıskancazz :)))
aydacım şukur kavuşturana :)) evet efnanın dedği gibi 25 msj dolacak ve albümlerden yapacaksınn sabırsızlıkla bekliorumm :)
kızlar cok haklı efnannn foto foto fotttoooo :))) herkes paylaşsın daa görülsün bu güzell burunlardaa... dimi ama :)
Simdi herkes diyecek efnan bir foto da sen ekle de görelim. Haftaya şu kaslarımı halledip koyacağım. Doktorum TEVFİK SOZEN den cok özür diliyorum. Bu şaheseri en kısa zamanda paylaşacağım,( emeğe saygı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?