Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Marıtsa canım ben de su anda en az peri kadar heyecanlandim. İnşallah peri icin de hayırlısı olur ve icine siner burnu. En kısa zamanda foto ekliycem. Teşekkürler ilgin icin...

Sildim canım :)) çok teşekkür ediyorum bu arada umarım her şey yolunda gider. Senin burnun süper Efnan ,yeni fotoğraflarını koysana siteye herkes görsün hocanın marifetini :)

Pericik sen de benim gibi mukemmeliyetcisin, gercekten burnumu begenmene cok cok sevindim. Daha iyisi senin olur inşallah.

Bende estetik oldum şuan nefes durumumda iyii ve eski burnumdan kurtuldum tekrar teşekkür ederim Tevfik beye :) Fotoğrafta paylaşmak istiyorum .. biri yardımcı olursa :)

Bende estetik oldum şuan nefes durumumda iyii ve eski burnumdan kurtuldum tekrar teşekkür ederim Tevfik beye :) Fotoğrafta paylaşmak istiyorum .. biri yardımcı olursa :)

Gecmis olsun canım. Ne zaman ameliyat oldun? Foto atabilmen icin 25 mesajı tamamlaman gerek.

wayy wayy wayy bi akşam giremedik ameliyt günleri alınmışş şu aralar duydugum en güzel haber :)) süper bir burun olucakk eminim hepimizzz cok kıskancazz :)))

aydacım şukur kavuşturana :)) evet efnanın dedği gibi 25 msj dolacak ve albümlerden yapacaksınn sabırsızlıkla bekliorumm :)

kızlar cok haklı efnannn foto foto fotttoooo :))) herkes paylaşsın daa görülsün bu güzell burunlardaa... dimi ama :)

Yok kiz kiskanmayiz, aynı burundan bizde de var.

Simdi herkes diyecek efnan bir foto da sen ekle de görelim. Haftaya şu kaslarımı halledip koyacağım. Doktorum TEVFİK SOZEN den cok özür diliyorum. Bu şaheseri en kısa zamanda paylaşacağım,( emeğe saygı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…