Op.Dr.Tevfik Sozen Ulus Liv Hospital'da

bazı insanlar öyle oluyor.
nur yüzlü hakikaten
zaten o yüzden bence o kadar genç gösteriyor.
kendisine de bakıyor muhtemelen baya fit duruyordu kesin spor yapıyordur...

Oldukça bakımlı canım....ayrıca icinin güzelliği dısına yansımış derler ya bu soz tam Tevfik hoca icin söylenmiş bence

Efnan, Güley ve Bkb size ben de teşekkür ediyorum. Gerek buradan gerekse özel mesajlardan sorduğum her şeye bıkmadan cevap veriyorsunuz:)

canım ya ne demekk bende senin gibydim hala daa görüşüorum insanlarla nası gidio diee bu cidden uzun bir sürecc ...
umarım cnm herşey gönlünce olurrr :))

Arkadaslar fıyatı gorusen var mı Tevfık Beyle bian once duyup ona gore kendımı ayarlamak ıstıyorum.Boyle beklemekte cok can sıkıcı belkı hastane yenı acıldıgı ıcın fıyatlarda bırden cok ucmaz ınsallah

Canım Busra gidip görüşmüş Tevfik hocayla. Sen de git bi yuz yüze görüş sana da yardımcı olacaktır Tevfik hoca. Baksana Busra sevinçten havalara uçuyor. Senin de görüşmende fayda var, sonuçta kaybedeceğin bisey yok.

canım ben gittim konuştum elinden geleni yapıyor tevfik bey fiyat konusunda. bide zaten gidip yüzyüze konuşunca hemen ikna oluyorsun güven veriyor. benim ilk konuştuğum doktor kendisi zaten gidip görüşürsen demek istediğimi anlayacaksın :)

Sagolsun bana da cok yardımcı oldu Tevfik hoca. Kesinlikle Tevfik hocayla görüşmeden ameliyata karar vermeyin derim.

Busra geçmiş olsun. inşallah sonuçtan memnun kalırsın. Tevfik Bey gibi bir doktora rastladığın için çok şanslısın. bende biran önce ameliyat olup kurtulmak istiyorum ama şartlar bir türlü el vermiyor. Bu arada doktor bey kişilik olarak o kadar iyi birisi ki para pul vs. onun için ikinci planda. insana insan olduğu için değer veren bir uzman.

Canım ellerine saglik cok haklisin, bu arada sen ne zaman ameliyat olucaksin ?

@Megline tatlım Tevfik hocanın mail adresini istemiştin tasarım icin yazıyorum tasarımı bizimle de paylaşırsan sevinirim.
tevfiksozen@gmail.com
Bu adresten mail at Canım zaten Tevfik hoca hemen donüyor.

Aynen:))))Gulaycim nasil gidiyor sınava sayılı gun kaldı ne de olsa.

evet canım ya çok az kaldı şu çok fazla stres heyecan sorma uğraşıyorum işte o yüzden pek giremiyorum kulübe ama sen yokluğumuzu pek aratmıyorsun yardımcı oluyorsun herkese :)))

Son düzenleme:
Megline canım Tevfik hocadan mail geldimi?(ben de amma sabirsizim ya bu cümleyi bugün ikinci yazisim)))))

evet canım ya çok az kaldı şu çok fazla stres heyecan sorma uğraşıyorum işte o yüzden pek giremiyorum kulübe ama sen yokluğumuzu pek yardımcı oluyorsun herkese :)))

Sınav daha onemli canım ,gözünüz arkada kalmasın ben buradayım evde boş boş oturacağıma insanlara bu sekilde yardımcı olmaya çalışıyorum:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…