Op.Dr.Tevfik Sozen Ulus Liv Hospital'da

Tevfik Beyi merak eden arkadaşlar için yazıyorum...
ben çok kısa bir süre önce görüştüm kendisiyle hayatımda gördüğüm en ilgili doktor kendisi. Hatanın ruh halinden çok iyi anlıyor en güzeli ise açıklama yapmaktan hiç sıkılmıyor. hakkında söylenen tüm güzel şeyleri hak ediyor bence.

facebooktan baktım liv hospital olarak değiştirmiş ayy çok heycanlandım burnumamı heycanlanıyım yoksa doktorumu göreceğimemi

svlcigdemcim ellerine saglık canım ne guzel seyler yazmışsın böyle. O herseyin en iyisini fazlasıyla hak eden bir cerrah.

facebooktan baktım liv hospital olarak değiştirmiş ayy çok heycanlandım burnumamı heycanlanıyım yoksa doktorumu göreceğimemi

Evet ya ,ben de Liv hospital olarak değiştirdiğini görünce icim cız etti
Busracim cok ama cok sanslisiniz,mükemmel bir insanla karşılaşacaksınız.

çok doğru söylemişsin hatta az bile söylemişsin doktorum hakkında ilgisi alakası bambaşka hastalarıyla arkadaş gibi her sorunun cevabını sıkılmadan veriyor kesinlikle hak ediyor

aynen bende o kısmı anlayamadım şimdiki hastanedemi 3 bine yapıyormuş

Geldigi hastanede yani Gaziantep'te o fiyata yapıyordu. İstanbulda da bunun az üstünde olur herhalde fiyat tam emin değilim ama...doktor bey fiyat konusunda elimden geleni yaparım demişti.

ayy ne güzel ya tevfik beyin hastaları çoğalıyor çok seviniyorum ya :)))

kızlar kesinlikle tercihiniz tevfik bey olsun eminim pişman olmayacaksınız ben tevfik beyi tercih ettim çok memnunum sizinde memnun olacağınıza eminim

her ikiside olması cok cok normall :))

dimi heyecn vericcii bunu cok ii biliorumm :)

Busracim bugün Tevfik hocayla görüşmeye gidecektin,gorusebildin mi?bizi haberdar edermisin?

bugun liv hospitala gittim
hocanın da ilk günüymüş benimle cok ilgilendi.
çok şeker birisi, ayrıca söylediginiz kadar da ilgili..
bana burnu ameliyatım ile ilgili fiyat verecek
hastane ile görüşmeye devam ediyomuş

Evet 21 Ocak'ta başlayacaktı. Tevfik hocadan memnun kalmana cok sevindim canım.

Levicim peki ameliyat gunünü kararlastirdiniz mı ?Ne zaman olacaksın ?

öyledir doktorumuz ameliyat tarihi belli mi kesin olacakmısın ????

öyledir doktorumuz ameliyat tarihi belli mi kesin olacakmısın ????

ben öğretmen oldugum için şubat ayı gibi müsait olacağım
hoca da tarih açısından uygun oldugunu söyledi.
benim bu iş için ayırdıgım bütceyi aşmazsa burada ameliyat olmak istiyorum
hastane inanılmaz güzel!
resmen uzay üssü gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…