Op.Dr.Tevfik Sozen Ulus Liv Hospital'da

Efnancım sana da özellikle teşekkür etmek istiyorum siz olmasaydınız Tevfik hocanın burada oldugunu kimbilir ne zmaan öğrenirdim.
sagol canım

Rica ederim canım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İnan pisman olmayacaksın. Sen de ameliyat olduktan sonra tecrubelerini burada paylaşırsan kararsız kalan birçok insana yol göstermiş olursun.

Hadi hayırlısı canım
Ben de netten baktım hastaneye böyle birsey yok yani.Ne kadar da şık bir hastane

Rica ederim canım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İnan pisman olmayacaksın. Sen de ameliyat olduktan sonra tecrubelerini burada paylaşırsan kararsız kalan birçok insana yol göstermiş olursun.

evet ben de aynen öyle düşünüyorum
insan kendi başına gelen güzel seyi paşlaşmalı bence
baksana siz olmasanız biz tevfik hocaya ulaşamazdık
hoş henuz ameliyatımı olmadım ama hocaya kanım kaynadı resmen
sizin yazdıklarınızın da etkisi vardır şüphez ama
adamın yüzü nurlu resmen .
ne doktorlar gördüm havalarından yanlarına yanaşamıyorduk
bu adam çok samimi ve candaan karşıladı beni
umarım fiyatta da anlaşırız ve hocayı kaçırmamış olurum...

Son düzenleme:

Cok haklısın canım ya ...samimi,güleryüzlu,espirili,cana yakın aklıma gelmiyor artık onun icin daha ne yazsam diye....guzel olan iltifatların hepsini fazlasıyla hak eden bir cerrah

çok sevindim canım güzel haberlerini bekliyoruz

gülay merhaba senin de hakkını yemeyim canım sen de cok memnuun kalmıstın hocadan senin yazdıkların da cok yardımcı oldu sagolasın canım

merhaba canım rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hayırlı haberlerini bekliyoruz umarım sende istediğin buruna kavuşursun
tevfik beyin hastalarının arasında görmek istiyoruz seni de :)))

bencede paylaşmalı önceden bizler gibi kararsız olan hastalara yardımcı olmuş oluyoruz
doktorumuz öyledir kesinlikle çok samimi ve en önemliside arkadaş gibidir

hmm ilk görüşmeler başladı süper yaa :)) ilgi konusunda cidden süperdirr :))

şubat güzel bi tarih yaa güneş yok hava serinn :)) ya evet bi arkımda görüşcekti haftasonu gecmiş önünden dedi süperr zaten istanbulun her yerinde reklamları varmışş baya yankı uyandırdı hastanenin acılışı anlaşılann :))

ahh ancak okudum hepsiniii :)) yorumalrı okudukcaaa cok hoşuma gidioo herkes ne güzel mutluu :))
yaa maşallahh her hastasıyla diyalogu süperr tevfik hocanın nur yüzlüü tabirini daha öncede yapmışlardıı ne şanslı bir doktor yaa :))

bazı insanlar öyle oluyor.
nur yüzlü hakikaten
zaten o yüzden bence o kadar genç gösteriyor.
kendisine de bakıyor muhtemelen baya fit duruyordu kesin spor yapıyordur...

bazı insanlar öyle oluyor.
nur yüzlü hakikaten
zaten o yüzden bence o kadar genç gösteriyor.
kendisine de bakıyor muhtemelen baya fit duruyordu kesin spor yapıyordur...

kesinlikleee :))) gecen bi yorum vardı o da süperdi hatrlayamadım şimdii ( ya iyi niyetli birisii evett tabi ki onun etkisi vardırr..
kesinlikleee bakıooo ilk karşılaşmamızdan bu yana baya kilo verdiii var albümümdee farkk ortadaa ....evet cnm burda salona gidyor koşuyordu ordaa daa başlar yakındaa belki başlamıştır bilee :))

asıl haberleri ben hocadan bekliyorum
fiyat konusunu konultuktan sonra beni arayacak
bakalım

Merhaba Levi merhaba:) Fiyat konusunu öğrenince bana haber verir misin? Ben de doktor beyle görüşmek istiyorum ama İstanbul'da yaşamadığım için önceden fiyat hakkında bir bilgim olsa daha iyi olacak.
Geçenlerde bir doktorla görüşmek için İstanbul'a gittim. Fiyatı öğrenince içim cız etti:) Boş yere gitmiş oldum. Üstüne bir de kendimi fakir hissettim:)

Efnan, Güley ve Bkb size ben de teşekkür ediyorum. Gerek buradan gerekse özel mesajlardan sorduğum her şeye bıkmadan cevap veriyorsunuz:)

Efnan, Güley ve Bkb size ben de teşekkür ediyorum. Gerek buradan gerekse özel mesajlardan sorduğum her şeye bıkmadan cevap veriyorsunuz:)

ne demek cnm yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize sonuçta bu dönemlerden bizde geçtik hiç problem değil her zaman sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz:)))

ne demek cnm yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize sonuçta bu dönemlerden bizde geçtik hiç problem değil her zaman sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz:)))

Gerçekten çok zor bir şey doktor seçmek. Aman canım yanmasın, sağlıklı olsun, fiyatı uygun olsun, doğal olsun, azıcık da kalkık olsun, şurası şöyle olsun böyle olsun derken kafayı yemek üzereyim:) Neyse Tevfik Bey'den bir fiyat gelsin de ona göre düşüneyim artık.
Ya bir de öyle bir şey ki, karar verdiğin an ameliyatımı olayım da bitsin diyorsun. Ama olamıyorsun...

evet haklısın doğru doktoru bulmak çok zor bende öyleydim doktoru bulduktan sonra bi an önce ameliyat olup kurtulmak istedim çok şükür bulduktan sonrada fazla beklemedim oldum
inş sende fiyat olsun istediğin burun olsun her konuda içini rahat eder etmez ameliyatını olursun da kurtulursun emin ol kararını verdikten sonra zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamadan bi bakı vermişsin ki ameliyat olmuşsun bile
artık fiyat aldıktan sonra kararını bekliyoruz

Haklısın canım ,ben de Tevfik hocayla ilk görüşmeye gittiğimde hemen yarın olayım dedim ama bir hafta sonra sıra bana geldi. canım detaylara takılma onemli olan sonuc

@oblomovkacim kesinlikle aklına takılan seyler olursa çekinmeden sorabilirsin canım. Çünkü biz de bu asamalardan geçtik,ameliyat olmaktan cok daha zordur bu dönemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…