Öperken çek öperken.

daha neler duyacam tobe tobe

İnsan sadece cinsel partnerini mi öper ya? Ne kadar iğrenç ayrıntılara takılır oldu millet. Doğurduğum çocuğu öperimde severimde. Ahtapotmuş, benzetmeye bak. Ahtapot gibi sarılanınız olmadı mı hiç size? Olsada şu açlığınız giderilse.

Doğurup büyüttüğümüz çocuğu öpemeyecek miyiz? Sanki dudağından öpmüş gibi tepkiniz. Erkek karısına sarılıp vantuz gibi öpünce fotoğraf çektirince normal de anne oğluna sarılınca öpünce niye abartılıyor? İnsan evladını öpmeye doyamaz bundan daha doğal bir şey yok

Size ne insan cocgunu ıcınden cıkanı canını verfıgını buyuytugunu oper de yalarda. Ben cocklarıma canımı hayatımı veriyorum operımde severimde sıkarımda mıncıklarımda ifrit oluyorum boyle insanlara. Benimde kaynanam var seviyor oglunu sevsin tabi poposunu silerken de onun evladıyfı simdıde evladı.

Sizi niye çağırıyor siz niye gidiyorsunuz ki

Evli olunca bitişik olunmuyor

Ana oğul fotosu bu benim ne işim var der kahkaha atardım ben

dün akşamüstü ailemin yanına gittim.
akşam da eşimle babam aynı anda geldi.
önce babama sarıldım, hal hatır sordum, kabanını aldım vs...
sonra akşam oturuyorduk,
gittim yanına oturdum, kolunu attı omzuma, göğsüne yaslandım.
benim oğlanlar da biri onun kucağına bir benim kucağıma geldi.
babam da onlara,
siz annenizin çocuğusunuz, o sizi nasıl seviyorsa o da benim çocuğum, ben de onu seviyorum. o beni hiç üzmedi, siz de onu hiç üzmeyin minvalinde bir şeyler söyledi. gıdıkladı çocukları, gülüştük falan...
hiç problem olmadı. çünkü ruh hastası değiliz.

şimdi aynı durumu takıntılı gelin gibi anlatalım;
eşim evdeydi, valide ile ikimiz aynı anda eve girdik, önce ona sarıldı öptü, ben kalakalmış beklerken üstüne kabanını aldı! hayır yani onu sonra da alabilirdi, beni öylece bırakmasına çok kırıldım.

sonra akşam oturduk çay içiyoruz, ana oğul bana nispet yapar gibi yanyana sarılıp oturdular. bir dr benim çocuklarımı da utanmadan yanlarına aldılar. üstelik kayınvalide çocukları severken üzmeyin oğluşumu diye laf soktu.

hayati zorlaştırmayın. kocaman kalplerimiz var, hem anne-babamızı hem eşimizi ve çocuklarımızı sevebiliriz. herkesin yeri ayrı. sevmek ve sevilmek bu kadar öcü degil.

yok anası ahtapot gibi sarılmış-mış...
yok yalamış yutmuş.
ne kadar iğrenç tabirler...

Belkide konu sahibi abartarak abarta yazmış burda ki gibi..Her konunun gerçekliğine inanmıyorum maalesef..
Burda konuyu çok tuhaf bir yere çekmeye çalışarak anlatmış ..
her hafta sonu etkinlikllerine salça olan kayınvalide, hal böyle olunca her hareketi batar olmuş. oturup düşününce benim kayınvalidem de böyle olsa bana da her hareketi batardı.
ben hak verdim kendisine,
Aciklamis konu sahibi annesini kaybetmis olay yazilan konudan ibaret sanip yorumladim evladi opmektemi artik dert oldu diyerek girdim. Isin asli annesini kaybeden bi gelin ve onum yaninda sevgi gosterisi yapan bi kv varmis anladigim kadariyla
söylediğim gibi önceki konularına bir göz atın.

K Kalenderender neden aslında birlikte vakit geçirmek istememene rağmen sürekli kayinvalidenle birliktesin? Anladığım kadarıyla bu olay KV doğum gününde oldu...hadi ona gittin ama sen sürekli "hiçbir ortamdan geri kalmayan ama hicbirseyden de hoşnut olmayan" konumundasin. Senin de eşine dürüst davranmanin ,annesi ile sürekli görüşmenin seni rahatsız ettiğini ve artık KV nin her yaptigindan rahatsızlık duyduğunu itiraf etmenin zamanı gelmedi mi?

e annesi değil mi?
ne var bunda?
sizde satılıp öpseydiniz hatta ortalarına geçip ikisine de sarılsaydınız ne bileyim..
en büyük derdiniz bu olsun.

Aslında diğer zamanlarda da sorun çıkarıyor gibi geldi bana. Tek sorun oğlunu öpmesi değil gibi. Bir de yeni evli misiniz?

Kadin her defasinda bunu yapiyorsa gelini kiskaniyor heralde diye dusunurdum bazi kv ler inadina yapar cunku ama ilk defa yasiyorsam sikinti yapmam annesi yani oglunu operken foto cekilmek istemesinde abes ne var derim benide yanina cagirdilarsa dur anne diger yanagindan da ben opeyim boyle de pozumuz olsun derdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…