Öperken çek öperken.

İnsanın oğlunu öperken resim çektirmesinin neresi garip girmeseydin sende resme ama ahtapot gibi sarmış falan onlar nasıl kelime her anne evladına öyledir evlensede çocuktur onun gözünde cidden sacmalamissiniz

Hayatı zorlastırmakla ne alakası var. Ben gorduklerımı yasadıklarımı aktarıyorum emınım basınıza gelmemıs boyle rahat konusuyorsunuz. Herkesın kalbı var kalpten seversen zaten kımseye batmaz ama goze sokmak ıcın yaparsn batar. Ne guzel babanız sevmıs sızı babası olmayan esınızın yanında baban bunı sureklı yapsa esının ıcınde ukte kalır demı. Hala dıyorum abartı seylerı sevmıyorum ve bana yapmacık gelıyor. Ben esımı aılesınım yanında gozune sokarak sevmem evımınde severım kaynanam oglunu sevecekse sevsın otuz kısının ıcınde degıl aksam basbasa otururken sevsın ısterım sızın. Babanız emınım sızı kalabalık bır ortamda boyle sevmez ve bunları soylemez aksam evde aıle ıcı otururken sever.

Kv dem eşimi hiç optugunu görmedim görsem kiskanirmiyim bilmiyorum ama kendi oğlumu öperim bende öpmeye doyamayanlardanim eside bunu kiskanirsa fesat gelin derim

Konu sahibi ısrarla anlamak istemediğiniz bir durum var. Bakın onlarca sayfa yazılmış yine aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. Farz edelim kayınvalideniz size nispet yapıyor. Anneniz yok diye canınızı acıtmak için böyle davranıyor. Hatta sizi ve evliliğinizi kıskanıyor. Kabul ettik bunları, tamam. Şimdi eyleme geri dönüyoruz niyeti bir kenara bırakıp. Eylem ne? Bir anne oğluna sarılıp öpüyor ve öperken çek diyerek fotoğraf çektiriyor. Niyeti her ne olursa olsun, ister iyi ister kötü bu eylem anormal bir eylem değil. Oğluna sapıkça mı yaklaşmış? Karını boşa hep benimle ol mu demiş? Nedir yani.

Ben de diyorum ki size, niyeti ne olursa olsun bir annenin oğluna nasıl yaklaştığı sizi ilgilendirmez. Rahatsız oluyor iseniz güler geçersiniz, görmezden gelirsiniz. Diğer odaya geçersiniz vs.

Başınız sağolsun annenizi kaybetmişsiniz. Benim de yeğenlerimin annesi vefat etti. Benim annem de tıpkı sizin gibi, her harekette bir mana arıyor mesela. Oğluma bir şey diyorum "ama onlar yanlış anlar anneleri yok" diyor vs. Ben en sonunda patladım anneme. "anne biz yakınları olarak dikkat ederiz hareketlerimize. Ama maalesef tüm çevre aman bu çocukların annesi yok evladımıza bakmayalım bile demeyecek. Maalesef gerçek dünya acımasız. İzole şekilde büyütemezsin çocukları. Ne kadar erken kabıllenirlerse bu yokluğu, o kadar az acı verir" dedim. Evet acınız büyük. Ancak üzgünüm, kimse sizin anneniz yok diye bu konuda hassasiyet göstermez. Evladını sever öper. Belki gerçekten nispet yapılmıyor. Sizin anneniz yaşasa idi o halleri nispet olarak algılar mıydınız bunu bir düşünün.

Ahtapot gibi sarılmış ne demek ya. Oğlu sonuçta tabi ki sarılacak. Sizden izin mi almalıydı ? Bence ortada nispet falan da yok büyütüyorsunuz. Hadi nispet olduğunu varsayalım. Bırakın oğlunu öpsün sarsın siz niye bundan rahatsız oluyorsunuz. Kocanızı başkası elinizden almış gibi anlatmışsınız. Annesinden bahsediyorsunuz el insaf.

Ne var bunda, benim annemde beni esimin yaninda opuyor sariliyor. Ayni sekilde eşimin anneside oglunu opuyor, opsun tabi evlarlari hosumuza gider.
Yani kimi anne cok fazla gosteremez sevgisini, kimi annede boyle sever.

Anneme , babama çok sarılıp öperim, babamın kolunun altına girer gıdıklarım :) eşim kalkıp bununla ilgili bir rahatsızlık hissettirse , hayırdır neyden rahatsız oluyorsun derim.

Kayınvalideniz size göre öpme işini abartıyor gibi gelebilir, ama bu onun yaptığını yanlış yapmıyor, velev ki size inat yapsın, kadın oğlunu öpüyor yani sadece öpüyor, vakumlama falan çok çirkin bir dile döküş..

Kayınvalideniz ne kadar size takmışda eğer, siz böyle düşündüğünüz için diyoruum bunu, sizde en az onu kadar kadına takmışsınız,her hareketi size rahatsızlık veriyor.

girdiğiniz ortamda bunun için surat yaparsanız herkese, kafanıza takıp mesele haline getirirseniz kendinize zorlaşır hayat.

kalabalık ortam dediğiniz kardeşlerinin olduğu bir aile kutlaması. kayınvalide oğluna sarılıp öperken fotoğraf çektirmek istemiş. gerçekten ne var bunda bu kadar alınıp kırılacak?

eşimin babası var yok arası zaten. eşim de bunu kafaya takmaz. mutlu olur aksine. hatta kendi de dahil olur.

ben de eşimle ailesinin yada ailemin yanında mıç mıç değilim. ama büyüğün kucugu sevmesi farklı bir şey. sonuçta yaş kaç olursa olsun evladı.
abartı bir şey yok. kadın oğluna sarılmış, öperken fotoğraf çektirmek istemiş. konu sahibi fotoğrafa dahil olarak hata yapmış. evlendi diye adamın çekildiği her fotoğrafın içinde olmak zorunda degil. sonra böyle dert ediniyor, onlar sarılmış da o eklenti gibi kalmış.

benim annemde abime hatta hepimize düşkün (ne güzel )
abim işten gelince yiğenimi kızdırmak için annem abimin adını söyleyerek (diyelim ali olsun )
ali benim ali benim diyeerek abime sarılır ahtapot gibi öper .. yiğenim gelir babaaa benim der falan güleriz hepimiz.. keza aynı ortamda gelinimizde var . ve şimdi dedim ki ' iyi ki fesat bi gelinimiz yokmuş . ' hayatı zorlaştırmayın yaaaa

Çok sorun etmeyin, annesi sonuçta. Zaten eleştirmişler insanlar tuhaflığı görüp. Herkes farkındaymış yani. kadın belki de özellikle sizi kıskandırmak için yapmıştır, var böyle dengesiz tipler.

Tepki gösterip kv nin istediğini eline vermeyin derim :)

Esiniz ve kv arasi nasildir? Esiniz annesine duskun mudur?

Cok benzer bir durumu biz yasiyoruz, kv bir araya geldigimizde hep oglu ona sarilirken o oglunu operken filan foto cektirmeye calisir, amaci da (esim ailesiyle inanilmaz mesafelidir hatta hic sevmez onlari ozel sebeplerden dolayi ve bunu herkes bilir) saga sola o resmi gosterip hayir oglum beni cok seviyor bak bu da kaniti demek icindir.sosyal medyada filan paylasip boy gostermeye calisir. Oyle bir durum mu var sizde de?

Bu arada ben bu konuya takilmiyorum.istedigi kadar opsun oglunu, oglunun dudaklari bana ait:)

Evet neden fotoğrafa girdibiniz ki ana oğul başbaşa fotoğraf çekilemeyecek mi? Ayrıca doğurup büyüttüğü oğlunu öperken sizden mi izin alacak? Ne oldu evlenince tapusunu mu aldınız? Sinir oluyorum gelinlerin dağdan gelip bağdadakini bağdadakini kovmasına. Ben de bi gelin kv bayılmıyorum ama eşime de koala gibi yapışmıyorum önce onun oğluydu valla benden çok hakkı var. Ben el kızıyım boşanırım yabancı olurum ama onların arasında asla kopmayacak bi bağ var. Anne olduğum için belki bu bağı daha iyi anlıyorum. Bi çocuk kolay yetişmiyor, sevgisi dünyaya bedel. Kimse evladımla arama giremez.

şuan geleceğin kaynanasıyım oğlumu öpmeden duramıyorum ama öyle koca adam olcak evlencek barklancak karısının yanında şapur şupur şımarık şımarık öpmem yaaa yaşını başını almış insan ayıptır ben kv den görmedim böyle bişey ama yapsada çok takılmam annesidir sonuçta tabiki sevecek öpecek

Benim kayinvaldem de mucccckkkk diye öper eşimi, ama hiç tuhaf gelmiyor bana. Oğlum 6 yaşında ellerini, ayaklarini, kıçını, basını öpmeye doyamıyorum. Ne yani evlenince karısı bana gıcık olmasın diye öpemeyecek miyim? Allahım bana ilerde oğlumu tekelinde görmeyecek, benim de sevmeme izin verecek bir gelin nasip et, amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…