- Konu Sahibi Kalenderender
-
O anda son nefesini vermediyse iyiherkes ya kadına ya geline hak vermiş.
kimse korkudan karısına sen de gel diyen kocadan dem vurmamış
Hayatı zorlastırmakla ne alakası var. Ben gorduklerımı yasadıklarımı aktarıyorum emınım basınıza gelmemıs boyle rahat konusuyorsunuz. Herkesın kalbı var kalpten seversen zaten kımseye batmaz ama goze sokmak ıcın yaparsn batar. Ne guzel babanız sevmıs sızı babası olmayan esınızın yanında baban bunı sureklı yapsa esının ıcınde ukte kalır demı. Hala dıyorum abartı seylerı sevmıyorum ve bana yapmacık gelıyor. Ben esımı aılesınım yanında gozune sokarak sevmem evımınde severım kaynanam oglunu sevecekse sevsın otuz kısının ıcınde degıl aksam basbasa otururken sevsın ısterım sızın. Babanız emınım sızı kalabalık bır ortamda boyle sevmez ve bunları soylemez aksam evde aıle ıcı otururken sever.dün akşamüstü ailemin yanına gittim.
akşam da eşimle babam aynı anda geldi.
önce babama sarıldım, hal hatır sordum, kabanını aldım vs...
sonra akşam oturuyorduk,
gittim yanına oturdum, kolunu attı omzuma, göğsüne yaslandım.
benim oğlanlar da biri onun kucağına bir benim kucağıma geldi.
babam da onlara,
siz annenizin çocuğusunuz, o sizi nasıl seviyorsa o da benim çocuğum, ben de onu seviyorum. o beni hiç üzmedi, siz de onu hiç üzmeyin minvalinde bir şeyler söyledi. gıdıkladı çocukları, gülüştük falan...
hiç problem olmadı. çünkü ruh hastası değiliz.
şimdi aynı durumu takıntılı gelin gibi anlatalım;
eşim evdeydi, valide ile ikimiz aynı anda eve girdik, önce ona sarıldı öptü, ben kalakalmış beklerken üstüne kabanını aldı! hayır yani onu sonra da alabilirdi, beni öylece bırakmasına çok kırıldım.
sonra akşam oturduk çay içiyoruz, ana oğul bana nispet yapar gibi yanyana sarılıp oturdular. bir dr benim çocuklarımı da utanmadan yanlarına aldılar. üstelik kayınvalide çocukları severken üzmeyin oğluşumu diye laf soktu.
hayati zorlaştırmayın. kocaman kalplerimiz var, hem anne-babamızı hem eşimizi ve çocuklarımızı sevebiliriz. herkesin yeri ayrı. sevmek ve sevilmek bu kadar öcü degil.
yok anası ahtapot gibi sarılmış-mış...
yok yalamış yutmuş.
ne kadar iğrenç tabirler...
Hayatı zorlastırmakla ne alakası var. Ben gorduklerımı yasadıklarımı aktarıyorum emınım basınıza gelmemıs boyle rahat konusuyorsunuz. Herkesın kalbı var kalpten seversen zaten kımseye batmaz ama goze sokmak ıcın yaparsn batar. Ne guzel babanız sevmıs sızı babası olmayan esınızın yanında baban bunı sureklı yapsa esının ıcınde ukte kalır demı. Hala dıyorum abartı seylerı sevmıyorum ve bana yapmacık gelıyor. Ben esımı aılesınım yanında gozune sokarak sevmem evımınde severım kaynanam oglunu sevecekse sevsın otuz kısının ıcınde degıl aksam basbasa otururken sevsın ısterım sızın. Babanız emınım sızı kalabalık bır ortamda boyle sevmez ve bunları soylemez aksam evde aıle ıcı otururken sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?