Opr. Dr. Tevfik SÖZEN & Sihirli Dokunuşlar

Yanimda olan beni yonlendiren,cesaretlendiren,ve dualarini esirgemeyen herkese tesekkur ederim.icimi 100 e bolsen 80 i yine acaba ve korku :) ama hep yureklendiriyorum kendimi.olucak guzel olucam.hersey iyi olucak .... deyip duruyorum kendi kendime.
Merhabalar bende Tevfik hocayi arastiriyorumda resimlerinizi görebilir miyim :)

kızlar yarın tevfik hocayla randevum var.lütfen yardımcı olun daha çok az kişinin resmini görebildim

ilk muhayenede tasarım yayapıyomu hoca eger ki olursa ne zaman sonraya ameliyat günü verir tahminen. off ben niye tevfik hocanın hastalarına arkadaşlık isteği yollayamıyorum

Merhaba canım bende aralık gibi düşünüyorum ameliyat olmayı hacettepeden haldun kamburoğlunu buldum ama henüz görüşemedim şuan ukraynadayım yazını okuyuncada aklım karıştı tevfik sözene nasıl ulaşabilirim yardımcı olurmusun bide sen ne kadar fiyat ödedin bazı doktorlar çok fazla istiyolar ben kuzenimle birlikte olcam cevap verirsen sevinirim canım

tevfiksozen@gmail.com maille kendisinden daha net bilgi alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…