Merhaba arkadaşlar aranızda sinüzit ile estetik ameliyatı aynı anda olan var mı acaba?
Tesekkur ederim efnancim.dedim ya tel.den yaziyorum.ve yazdiklarimi o anda okuyamadiimdan bi suru harf hatasi olmus :)
Canim msjini aldim sabahtan beri tirmaliyorum nasil resim koyarim hatta nasil ozel msj atarim sana cvp veririm diye :) yapamayinca bari burdan yaziim dedim.hemde doktorumuzun sayfasi onlere gelsin :)
Nasil resim koycaz ya
Koyamiyom anlatiim bari. Hala odemler var.bugun 18 bitti.bide alerji oldu burun kenarlarinda.ama ii ve dahada ii olacak diye dusunuyorum.
uzun ugraşlardan sonra fotoğraf yükleyebildim albüme.gerçi henüz 23 günlük ve ödemli ama ben bu halini de çok seviyorum :)
bakalım siz ne düşüneceksiniz ????
senide ekledim arkadaş olarak.umarım resimlerimde görünüyodur.:)
Bende yorumlarin icin tesekkur ederim :)
gecmıs olsunnn emınım cok guzel olmustur ama merak edıyorum kabul edermısın arkadslık ıstegımı canımuzun ugraşlardan sonra fotoğraf yükleyebildim albüme.gerçi henüz 23 günlük ve ödemli ama ben bu halini de çok seviyorum :)
bakalım siz ne düşüneceksiniz ????
Yuklicem aklimda ama bi an once Sizinle tanisiim istedim.benim sadece burun ucu ameliyatim oldu.kemige hic dokunmadik.
herkese merhaba,
ne zamandır giremiyordum siteye. İş yerinde hala durumlar düzelmediği için sıkıntılıyım bu nedenle keyifsiz de olunca siteye de giremedim. Burnumu yaptıramasam da henüz tabiii. sizi takip ediyorum.Ameliyatı erteledim ama nefes sıkıntısı beni zorlayınca bazen tepem atmıyor değil. Ama neyse bakalım hayırlı zamanda olsun inşallah.
zlm1980 beni de eklermisin arkadaş olarak bende merak ettim.
Evhamli canım yaaaaaaaaaa resinlerine bayıldım çok tatlısın.
canım neden keyfszsınumarım her sey duzelır yoluna grer canım.. amelıytn acelesı elbette yok sen kendnı ıyı ve hazr hssettıkten snra olur bunlr zaten kafanı yorma ve ayrıca o guzel yorumun ıcın cok tesekkr edrm canım benım bizi hbrdar etmen bıle ck sevndrdı benı hersey hayrlı zamanda olsn ınsallah
Tabii albüm herkese açık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?