Opr. Dr. Tevfik SÖZEN & Sihirli Dokunuşlar

arkadaşlar Tevfik hocanın fiyatları hakkında bi bilgi verebilirmısınız.benim için önemli lütfennnnn

Fiyat vermem doğru olmaz, ama kendileriyle görüşün sizi bilgilendirir. (tevfiksozen@gmail.com)

başka sehırden gidecegım için fiyat benım için cok önemli boşa gıtmek istemiyorum.öail atsam oda fiyat solemıycek.istetigim sadece ortalama bi fiyat bilgisi

başka sehırden gidecegım için fiyat benım için cok önemli boşa gıtmek istemiyorum.öail atsam oda fiyat solemıycek.istetigim sadece ortalama bi fiyat bilgisi

kendısıne sehır dısında oldugunuz soylersenız fıyat hakkında kesın bıseyler soylıycektır maıl atın

hayırlı olsun bende kendisine ameliyat oldum bugün 20.günüm :D senin fotolarını göremiyorum niye anlamadm ama eminim çok güzel olmuştur.iyi tevfik sözen'i bulmuşuzu:52: bende çok memnunum :)

Micky canım cok gecmis olsun hangi arada ameliyat oldun kiz valla cok guzel olmus , cok yakışmış yeni burnun yüzüne , saglikla kullan canım, inşallah ömürlük olur:1:

offf ya micky albüm herkese açık demiş ama göremiyorum. efnan yardım edermisin

Ameliyatımı olalı tam 20 gün oldu. Başta bu mükemmel değişimi sağlayan doktorumuz Tevfik SÖZEN'e ve burada vesile olan sevgili efnan81 busra90 evhamli sizlere çok teşekkür ediyorum, o konuları açarak ne kadar iyi etmişsiniz :3:
Kendisiyle görüşmeye gittiğim ilk gün bile güven verici konuşmalarıyla kafamda hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldım, ilk günden kararımı vermiştim yani :1: güzel güzel tasarımlar yapıldı ve ameliyatımı oldum. Daha şişi inmemiş halini bile çok seviyorum :16:
Henüz karar verme durumda olan arkadaşlar umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız, seçimleriniz size mutluluk getirsin..
Daha fazla konuşup uzatmayım, fotograflar albümümde değerli yorumlarınızı bekliyorum:16:

merhaba lütfen arkadaşlık isteğimiz kabul edermisin resimlerini göremedim. şimdi burnun nasıl? nefes alabiliyormusun

Ameliyatımı olalı tam 20 gün oldu. Başta bu mükemmel değişimi sağlayan doktorumuz Tevfik SÖZEN'e ve burada vesile olan sevgili efnan81 busra90 evhamli sizlere çok teşekkür ediyorum, o konuları açarak ne kadar iyi etmişsiniz :3:
Kendisiyle görüşmeye gittiğim ilk gün bile güven verici konuşmalarıyla kafamda hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldım, ilk günden kararımı vermiştim yani :1: güzel güzel tasarımlar yapıldı ve ameliyatımı oldum. Daha şişi inmemiş halini bile çok seviyorum :16:
Henüz karar verme durumda olan arkadaşlar umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız, seçimleriniz size mutluluk getirsin..
Daha fazla konuşup uzatmayım, fotograflar albümümde değerli yorumlarınızı bekliyorum:16:

Mrb bende tevfik beyle telefon görüşmesi yaptım..henüz hastaneye gidemedim..bayramdan sonra düşünüyorum gitmeyi..gitmeden önce micky yardımcı olurmusun bana..özelden msj atarmısın..ben atamıyorum :)

Back
X