Çok geçmiş olsun , eminim senin burnunda çok güzel olmuştur sağlıkla kullanırsın inşallah :) ekledim seni fotolarını görmek için sabırsızlanıyorum![]()
Kabul ettim sizi teşekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun , eminim senin burnunda çok güzel olmuştur sağlıkla kullanırsın inşallah :) ekledim seni fotolarını görmek için sabırsızlanıyorum![]()
Teşekkür ederim ekledim sizi :)
arkadaşlar Tevfik hocanın fiyatları hakkında bi bilgi verebilirmısınız.benim için önemli lütfennnnn
tamam canım gördüm resimlerini de çok ama çok güzel olmuş çok yakışmış çok doğal duruyor :)
Teşekkür ederim mutlu ediyorsunuz beni, umarım isteyen herkes memnun kalır sonuçtan![]()
Fiyat vermem doğru olmaz, ama kendileriyle görüşün sizi bilgilendirir. (tevfiksozen@gmail.com)
Bence yinede kendilerine bu durumu anlatırsanız yardımcı olabilir.başka sehırden gidecegım için fiyat benım için cok önemli boşa gıtmek istemiyorum.öail atsam oda fiyat solemıycek.istetigim sadece ortalama bi fiyat bilgisi
başka sehırden gidecegım için fiyat benım için cok önemli boşa gıtmek istemiyorum.öail atsam oda fiyat solemıycek.istetigim sadece ortalama bi fiyat bilgisi
buarada arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim :)
mıckyy gecms olsunn ınsallah cok guzel olurr :) ama ben fotolarını goremıyorum ve cok merak edıyrmm![]()
bende göremiyorum fotoları
Micky canım cok gecmis olsun hangi arada ameliyat oldun kiz valla cok guzel olmus , cok yakışmış yeni burnun yüzüne , saglikla kullan canım, inşallah ömürlük olur![]()
offf ya micky albüm herkese açık demiş ama göremiyorum. efnan yardım edermisin
Ameliyatımı olalı tam 20 gün oldu. Başta bu mükemmel değişimi sağlayan doktorumuz Tevfik SÖZEN'e ve burada vesile olan sevgili efnan81 busra90 evhamli sizlere çok teşekkür ediyorum, o konuları açarak ne kadar iyi etmişsiniz
Kendisiyle görüşmeye gittiğim ilk gün bile güven verici konuşmalarıyla kafamda hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldım, ilk günden kararımı vermiştim yanigüzel güzel tasarımlar yapıldı ve ameliyatımı oldum. Daha şişi inmemiş halini bile çok seviyorum
![]()
Henüz karar verme durumda olan arkadaşlar umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız, seçimleriniz size mutluluk getirsin..
Daha fazla konuşup uzatmayım, fotograflar albümümde değerli yorumlarınızı bekliyorum![]()
Ameliyatımı olalı tam 20 gün oldu. Başta bu mükemmel değişimi sağlayan doktorumuz Tevfik SÖZEN'e ve burada vesile olan sevgili efnan81 busra90 evhamli sizlere çok teşekkür ediyorum, o konuları açarak ne kadar iyi etmişsiniz
Kendisiyle görüşmeye gittiğim ilk gün bile güven verici konuşmalarıyla kafamda hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldım, ilk günden kararımı vermiştim yanigüzel güzel tasarımlar yapıldı ve ameliyatımı oldum. Daha şişi inmemiş halini bile çok seviyorum
![]()
Henüz karar verme durumda olan arkadaşlar umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız, seçimleriniz size mutluluk getirsin..
Daha fazla konuşup uzatmayım, fotograflar albümümde değerli yorumlarınızı bekliyorum![]()