İkimiz de 19Kaç yaşındasın?
İşte böyle duygu yoğunluğu olur ya bir de 2 senedir bekliyorum onuHahaha ıslak mı öptü kuru mu Havvaaa
Olur böyle şeyler bunda kendinizi affedemeyecek bir şey yok. Keşke ondan bekleseydiniz ama olan olmus abartmaya lüzum yok :)
Bilmiyorum uyuyamadım :)İyi yapmışsın kız sefan olsun neden utanıyorsun:)
:) Allah mutluluğunuzu daim etsinSizi gercekten seviyorsa bu opucuk ömür boyu unutulmaz esimde bni tokalasrken birden opmustü ahh ahh dün gbi (7,5 sene önce)
Evet sanırım öyle oldu :) teşekkür ederimAmaaan flörtleştiğim çocuk da beni öptü, üstüne üstlük sevgilimden yeni ayrıldığım bir dönemdeydi. Şimdi hiç fena gitmeyen güzel bir ilişkimiz var. İçinden gelmiş, öpmüşsün, belki bu şekilde süreç hızlanır. Karşılık bulamazsan da canın sağ olsun, içinde kalacağına dışına çıkmış işte.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)Ay ne güzel
Utanma bence, içinden gelmiş öpmüşsün, kendini affedemeyecek birşey yok
Umarım teşekkür ederim :)Masumiyet kokuyor bu konu :)
Ne güzel işte, güzel bir hatıra ve güzel bir deneyim olmuş. Umarım tatlış bir ilişkiniz olur :)
Evet artık birbirimize açılmamıza gerek kalmadı dedi ve sevgili olduk. Ama şöyle ki ben bu durumda beni yanlış anlamasından korkuyorum sadecePeki sonrasında ne oldu?
Aradı mı seni
Mesaj attı mı?
Yaa duygu yoğunluğu , bilinç altı bilmiyorum oldu bir şeyler o an :))bilinc altın yaptı sen degil :)
Cunku sinema denince akla opusup koklasmak geliyor ...
:)Yaa duygu yoğunluğu , bilinç altı bilmiyorum oldu bir şeyler o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?