- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
Aziıından opmusss hahajashaNolmuş nolmuş azından mı öpmüş.
Çok tatlısın.. Çocuğu da utandırmışsın, ama olan olmuş ...
'Kendimi nasıl affederim' demişsin de ben bi hata göremedim tatlım...
Mutluluklar Dilerim... Keşke her dert böyle olsa
Yaa kuzum utanılacak birşey değil olmuş geçmiş yalnız sana bir abla tavsiyesi; birşeyler yaşamak için henüz çok erken, senin yaşlarında evet duygulara hakim olmak zor anlıyorum ama bu durumun daha ileriye gitmesine müsaade etme, okuyor musun bilmiyorum ama önceliğin okulun, geleceğin olsun.İyi geceler
Öncelikle zaman ayırıp okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. 19 yaşındayım.7 aydır konuştuğum 2 senedir tanıdığım çocukla sevgili olma yolunda ilerliyorduk. Yani flört aşamasındaydık. Aslında 2 senedir onu beğeniyorum. Benim daha önce sevgilim olmadı. Sinemaya sevdiğimiz bir film geldi ona gidelim dedik. Dışarda başbaşa ilk buluşmamız normalde sınıf ortamında konuşuyorduk sadece.
Filmi izlerken nasıl oldu anlamdan göz göze geldik ve onu öptüm o da şok oldu beklemiyordu. Ama şimdi çok utanıyorum. Sizce hata mı yaptım? Çok utanıyorum. Kendimi nasıl affederim?
Hahahaha çok teşekkür ediyorumBiz ortak arkadaşımızın evinde kalabalık bi gecede tanışmış sabaha kadar da sohbet edince sarılıp uyumuştuk :) on ay oldu hayatımda ilk kez biriyle bu kadar uzun süredir birlikteyim ve çok aşığım :) çok hoşlanıyorsan onun da senden çok hoşlandığına eminsen fırsat bulunca bi daha öp :)
Çok tatlısın
Eşimi de ilk ben öptüm. O utangaçlıktan yanıma bile gelemedi. Çektim ve öptüm
İyi yapmışsın. Başka bir arkadaşın da dediği gibi sefan olsun
Evet utandı :) teşekkür ederimNolmuş nolmuş azından mı öpmüş.
Çok tatlısın.. Çocuğu da utandırmışsın, ama olan olmuş ...
'Kendimi nasıl affederim' demişsin de ben bi hata göremedim tatlım...
Mutluluklar Dilerim... Keşke her dert böyle olsa
Hahaha tek olmadığımı bilmek güzelAha bendensin
Benimkide yaklaşıp bi türlü öpemeyince ben...
DudakNeresinden öptün kız
Okuyorum üniversitede önceliğim okulum :) çok teşekkür ederim haklısınızYaa kuzum utanılacak birşey değil olmuş geçmiş yalnız sana bir abla tavsiyesi; birşeyler yaşamak için henüz çok erken, senin yaşlarında evet duygulara hakim olmak zor anlıyorum ama bu durumun daha ileriye gitmesine müsaade etme, okuyor musun bilmiyorum ama önceliğin okulun, geleceğin olsun.
Başarılar diliyorum o zaman, kendine zarar vermeyecek düzeyde yaşadığın hiçbir şeyden pişman olmaOkuyorum üniversitede önceliğim okulum :) çok teşekkür ederim haklısınız
Ben de hemen hemen o yaşlardaydım ilk öpüştüğümde ve ilklerin hep mükemmel olacağını filmlerdeki gibi hayal edip hüsrana uğrayanlardanımİlk kez 23 yasinda opustum, yani gecen yil. İlklere cok deger veren biriydim ama anlamsizmis. Flort ettigim bir cocuk vardi o zamanlar, iliski dusunmuyordum ama takiliyorduk, geldi pat diye optu. Hosuma gitmisti, utangacliktan devam ettirememistim bile, sonra ilk opucugumun ondan olmasini istemedigim icin sinirlendim, yani gumburtuye gitti o ilkim. Ondan sonra opustugum erkeklerin sayisini hatirlamiyorum. Sevmek, boyle seyler hissetmek bambaska. Opmek yanlis birsey degil, bize oyle empoze edildi, iyi de yaptin, her zaman ilk adimi adan katinlara bayilirim
Çok tatlısın Zehra :) bi daha öp. Öpmek, sevmek bunlar güzel şeyler.İyi geceler
Öncelikle zaman ayırıp okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. 19 yaşındayım.7 aydır konuştuğum 2 senedir tanıdığım çocukla sevgili olma yolunda ilerliyorduk. Yani flört aşamasındaydık. Aslında 2 senedir onu beğeniyorum. Benim daha önce sevgilim olmadı. Sinemaya sevdiğimiz bir film geldi ona gidelim dedik. Dışarda başbaşa ilk buluşmamız normalde sınıf ortamında konuşuyorduk sadece.
Filmi izlerken nasıl oldu anlamdan göz göze geldik ve onu öptüm o da şok oldu beklemiyordu. Ama şimdi çok utanıyorum. Sizce hata mı yaptım? Çok utanıyorum. Kendimi nasıl affederim?
Ben de hemen hemen o yaşlardaydım ilk öpüştüğümde ve ilklerin hep mükemmel olacağını filmlerdeki gibi hayal edip hüsrana uğrayanlardanımayrıca ertesi gün okula gittiğimde sanki koskoca kampüs benim bir gün önce öpüştüğümü anlamış gibi bir hissiyata kapıldım yüzüme bakan anladı sanki ah ne saflık
Hahaha ıslak mı öptü kuru mu Havvaaa
Olur böyle şeyler bunda kendinizi affedemeyecek bir şey yok. Keşke ondan bekleseydiniz ama olan olmus abartmaya lüzum yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?