• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öptüm Çok utanıyorum

vayy be yazmış çizmiş oynamışsınız ikinizi de tebrik ediyorum önyargılarınızla ya da peşin hüküm desem daha doğru mutluluklar
Yooo yazip çizmedim bende namaz kilan oruc tutan inançlı briyim ama maalesefki inançlı oldugunu soyleyenlerin çoğu dediğim gibi dusunuyor ve yine dedigimin arkasindayim inançları olmasa bi cok kisi bicok seyi yapar ama ahlak cok farklı inançlı yada inançsız farketmez

"Din guzel ahlaktir" gorusunu belirten bir inanca sahibim zaten inanc ve ahlak beraberdirler gercek inanan aksini savunmaz herkesi sadece inanci alikoymuyor kendi kisiligimiz degerlerimiz var herkesi boyle yaftalamak yanlis oluyor.
İnançlı isen tavsiyem yaptığın dogru degil değilsen zaten onemli değil demek nedir peki ben inancliyim ama inancsizlar yerine ben kötü oldum buda yaftalamak degilmi

Yooo yazip çizmedim bende namaz kilan oruc tutan inançlı briyim ama maalesefki inançlı oldugunu soyleyenlerin çoğu dediğim gibi dusunuyor ve yine dedigimin arkasindayim inançları olmasa bi cok kisi bicok seyi yapar ama ahlak cok farklı inançlı yada inançsız farketmez

bal gibi de yazıp çizmişsiniz. Benim bu tip insanları ahlaksız olarak gördüğümü söylemişsiniz düşüncelerim ucundan kıyısından geçmemesine rağmen. Hoş ne düşündüğümü nerden bilebilirsiniz? On yargılı ve peşin hükümlüsünüz..

bal gibi de yazıp çizmişsiniz. Benim bu tip insanları ahlaksız olarak gördüğümü söylemişsiniz düşüncelerim ucundan kıyısından geçmemesine rağmen. Hoş ne düşündüğümü nerden bilebilirsiniz? On yargılı ve peşin hükümlüsünüz..
O zaman yaptığınız yorumu tarafsız bir gözle tekrar okuyun

İyi geceler
Öncelikle zaman ayırıp okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. 19 yaşındayım.7 aydır konuştuğum 2 senedir tanıdığım çocukla sevgili olma yolunda ilerliyorduk. Yani flört aşamasındaydık. Aslında 2 senedir onu beğeniyorum. Benim daha önce sevgilim olmadı. Sinemaya sevdiğimiz bir film geldi ona gidelim dedik. Dışarda başbaşa ilk buluşmamız normalde sınıf ortamında konuşuyorduk sadece.

Filmi izlerken nasıl oldu anlamdan göz göze geldik ve onu öptüm o da şok oldu beklemiyordu. Ama şimdi çok utanıyorum. Sizce hata mı yaptım? Çok utanıyorum. Kendimi nasıl affederim?
İçinden gekeni yapmışsın eşimle ilk buluşmalarda resmiydik

Ama bana sarılmak istediğini öpmek istediğini hissetirsede ben uxak duruyordum

Bir gün tenha bı kenardan senden bişey isticem dedim noldu dedi

Sana bı kere sımsıkı sarilabilirmiyim dedim ve o an sarildik birbirimize

Hiç pişman değilim yine olsam yine yaparım

Yaptığın şeyler değil karşındaki kişi pişman ettirecekse yapma .

İnançlı isen tavsiyem yaptığın dogru degil değilsen zaten onemli değil demek nedir peki ben inancliyim ama inancsizlar yerine ben kötü oldum buda yaftalamak degilmi

Belki orda anlatmak istedigi suydu insaniz canimiz cok sey isteyebilir fakat bazen bazen insan kendine bu yaptigim yanlis oluyor inancima ters diyerek karsi koyabiliyor ki inanclarin amaci insani iyiye dogruya yoneltmektir.
Tabi sizin anladiginiz gibiyse yanlis onu savunmuyorum.

O an opmek istemissin olmuşsun, bişey yok:)tabi her istediğini şimdiden uygulama çünkü cok küçüksün:)

Burdakiler iyi yapmışsın diyorlar da acaba kendi kızları sinemada bir erkeği öpse gelse sonra anlatsa "iyi yapmışsın aferim kızım " mı derler? Peki sen annenin babanın yerinde olsan ne dersin?
Olmamış.

Benim kızım olsa ona ne derdim biliyor musun? "İnsanın sevgini göstermesinin yeri ve zamanı yoktur ve insanın sevgisini açıkça ifade etmesi hiç bir zaman utanılacak bir şey olamaz. Sevgini gösterirken değil nefretini kusarken düşünmelisin hem de en az 2 kere.
19 yaşında genç bir kızsın, sevmek sevilmek en doğal hakkın yalnızca senden isteyebilecegim tek şey hislerini yaşamadan önce karşındaki insanın "senin duygularını, hislerini suistimal etmeyecek biri" olduğundan daima emin ol. Sen bunu yapabilecek, anlayabilecek kadar yetişkin bir insansın." derdim.

Hoslandigin birini öpmüşsün bundan daha dogal bisey yok :) Sadece ilk ondan degil senden gelmis bu hareket.Zaten flört aşamasındaymışsınız.Cesur birisin demek ki :) İçinde kalacagina aklinda kalsin bosver :)

Benim kızım olsa ona ne derdim biliyor musun? "İnsanın sevgini göstermesinin yeri ve zamanı yoktur ve insanın sevgisini açıkça ifade etmesi hiç bir zaman utanılacak bir şey olamaz. Sevgini gösterirken değil nefretini kusarken düşünmelisin hem de en az 2 kere.
19 yaşında genç bir kızsın, sevmek sevilmek en doğal hakkın yalnızca senden isteyebilecegim tek şey hislerini yaşamadan önce karşındaki insanın "senin duygularını, hislerini suistimal etmeyecek biri" olduğundan daima emin ol. Sen bunu yapabilecek, anlayabilecek kadar yetişkin bir insansın." derdim.
Siz televizyonlarda çevrenizde evlilik dışı hamile kalıp sonra aldıran ve hayatına büyük bir yıkımla devam eden, otel odalarında erkek arkadaşlarının evlerinde öldürülen genc kızlarımızın haberlerini hiç mi görup okumadınız?
Onlarda sevgilerini yer ve zamana bakmadan yaşıyorlardi.
Maalesef bu dünya sizin söylediginiz kadar masum biyer değil.
Bunu dincilik vs ile yaftalamayın.
Evet şimdi masum bir öpücük bu kadar arka çıkılmayla ileride neye donusebilir bu kız burdaki yorumlardan ne kadar güç alarak ileri gidebilir biliyor musunuz?
Ve bu yorumlari yaparken karşısindaki cocugu taniyip bilmeden.
19 yaşında bile olsa küçük bir kız için yapılan yorumlar fazla romantik.
Ama bu dünya öyle bir yer değil.

Siz televizyonlarda çevrenizde evlilik dışı hamile kalıp sonra aldıran ve hayatına büyük bir yıkımla devam eden, otel odalarında erkek arkadaşlarının evlerinde öldürülen genc kızlarımızın haberlerini hiç mi görup okumadınız?
Onlarda sevgilerini yer ve zamana bakmadan yaşıyorlardi.
Maalesef bu dünya sizin söylediginiz kadar masum biyer değil.
Bunu dincilik vs ile yaftalamayın.
Evet şimdi masum bir öpücük bu kadar arka çıkılmayla ileride neye donusebilir bu kız burdaki yorumlardan ne kadar güç alarak ileri gidebilir biliyor musunuz?
Ve bu yorumlari yaparken karşısindaki cocugu taniyip bilmeden.
19 yaşında bile olsa küçük bir kız için yapılan yorumlar fazla romantik.
Ama bu dünya öyle bir yer değil.

Bu saydığınız toplumsal sorunların önlemini ebeveynler olarak "kır dizini sen kızsın/kadınsın, adın çıkar, sana orospu derler" derken erkek evlatlarınıza "ağam, paşam, taşağını yiyeyim, bülüğüne kurban olayım, benim oğlum bütün 'KARILARI" karşısına dizer, hepsinin üstünden geçer, söyle bakayım sana hangi kızı ALAYIM? diyerek gerçekleştirdiğiniz iki yüzlü çocuk yetiştirme sistemini terk ederek alırsınız. Eğer siz o ebeveynlerden değilseniz zaten sorun yok.
Ayrıca mevzuyu dine ben getirmiyorum, dinden bahseden sizsiniz çünkü bence bu dinî değil insanî bir mesele.
Burada herkes birbiriyle her konuda fikir alışverişi yapıyor ve buradaki hiç kimse birbirini tanımıyor. Sırf karşımızdaki kişiyi tanımadığımız için fikir beyan etmeyeceksek o halde hiç kimseye hiç bir konuda fikir beyan etmemeliyiz sonuçta her sorun kendi içinde bir komplikasyon.
Söyleyeceğim son şey 19 yaş küçük bir yaş değildir, 19 yaşındaki gençler amansız bir hastalığın tedavisini buluyor, o gençler matematik formülü geliştiriyor, yeri geliyor senin benim hayal bile edemeyeceğimiz bir makina icat ediyor hatta bilmem söylememe gerek var mı ama 2 gün önce o gençler meclise girdi ve yasama organının bir parçası oldu.

Son düzenleme:
Bu saydığınız toplumsal sorunların önlemini ebeveynler olarak "kır dizini sen kızsın/kadınsın, adın çıkar, sana orospu derler" derken erkek evlatlarınıza "ağam, paşam, taşağını yiyeyim, bülüğüne kurban olayım, benim oğlum bütün 'KARILARI" karşısına dizer, hepsinin üstünden geçer, söyle bakayım sana hangi kızı ALAYIM? diyerek gerçekleştirdiğiniz iki yüzlü çocuk yetiştirme sistemini terk ederek alırsınız. Eğer siz o ebeveynlerden değilseniz zaten sorun yok.
Ayrıca mevzuyu dine ben getirmiyorum, dinden bahseden sizsiniz çünkü bence bu dinî değil insanî bir mesele.
Burada herkes birbiriyle her konuda fikir alışverişi yapıyor ve buradaki hiç kimse birbirini tanımıyor. Sırf karşımızdaki kişiyi tanımadığımız için fikir beyan etmeyeceksek o halde hiç kimseye hiç bir konuda fikir beyan etmemeliyiz sonuçta her sorun kendi içinde bir komplikasyon.
Söyleyeceğim son şey 19 yaş küçük bir yaş değildir, 19 yaşındaki gençler amansız bir hastalığın tedavisini buluyor, o gençler matematik formülü geliştiriyor, yeri geliyor senin benim hayal bile edemeyeceğimiz bir makina icat ediyor hatta bilmem söylememe gerek var mı ama 2 gün önce o gençler meclise girdi ve yasama organının bir parçası oldu.
Anlayacağınızı bilsem anlatırdım.Ama gerek yok.

Anlayacağınızı bilsem anlatırdım.Ama gerek yok.
Ben size cevap verirken sizin optimum zihinsel zekaya sahip olduğunuzu varsayarak tek tek düşündüklerimi anlattım. Siz beni de tanımıyorsunuz mesela, anlayabilecek zeka düzeyine sahip olmadığım kanısına nereden vardınız?
Bana da anlayacağımın ve haklı olduğumun gayet farkındasınız gibi geldi ama madem öyle uzatmaya gerek yok. Saygılar benden.

Beyciğimi de ilk ben öpmüştüm. Oh sefam olsun. :halay::halay: Görüşmeyi de ben teklif etmistim. Ilk opucuk de benden geldi. Adam evlilik teklifini iyiki benden beklememiş :KK76:
Ne tatlı bir anı, cesur kadınlara hayranım, ama ben teklifi karşıdan bekleyen bir kadınım, neyif kafasındaysam farkedilmeyi bekliyorum yaş 30 u geçti :)

Ben de 6 senelik sevgili
Oldugum cocugu ilk öpen olmustum durduk yerde:D

Şimdiki kocamin da gidip yanına kıvrılıp yatmıstım:D

Birsey olmaz

Back
X