• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öptüm Çok utanıyorum

İlişkiyse olur o iş. Niye mesaja geç cevap yazdın desen bile yürürsün oradan flörte. Bak bana, akşama gelirken ekmek al yazıyorum mesajda. Gel bunu flörte çevir. Ne diyecek, aldığım ekmek kadar sıcaksın mı diyecek. Allam ne kadar da evliyim.
hahahaha ekmek önemli ama

Ay çok tatlı ya:oops: çocuğun tepkisi ne oldu? Ne dedi? Bir sey söyledi mi öptüğün için? Birazcık hizlı olmuş ama bu da böyle bi anın oldu işte gül geç bisey olmaz :-)

Bence içinde kelebekler uçuşuyor :)
Kötü birşey değil bu, o an içinden öpmek gelmiş öpmüşsün.

Kendini affedemeyeceğin bir şey değil aksine düşündükçe tebessüm ettirir insana.

beklenmeyince daha değişik oluyor galiba :)
Evet midemdeki kelebekler büyük bir dehşete kapılmıştı ,midemi yirtacaklardi nerdeyse :))) bir o kadar da hoş ..içimden ılık ılık birşeyler akıyorDu sanki :) Ayyy o günlere gittim şimdi ,keşke geri dönebilsem. İlkler çok güzel gerçekten ..

Evet şuan mutluyum ama dün gece işte biraz utanmıştım :) yani düşündükçe üzülüyordum
Bence içinde kelebekler uçuşuyor :)
Kötü birşey değil bu, o an içinden öpmek gelmiş öpmüşsün.

Kendini affedemeyeceğin bir şey değil aksine düşündükçe tebessüm ettirir insana.

Evet midemdeki kelebekler büyük bir dehşete kapılmıştı ,midemi yirtacaklardi nerdeyse :))) bir o kadar da hoş ..içimden ılık ılık birşeyler akıyorDu sanki :) Ayyy o günlere gittim şimdi ,keşke geri dönebilsem. İlkler çok güzel gerçekten ..
Evet güzelmiş :)

İyi geceler
Öncelikle zaman ayırıp okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. 19 yaşındayım.7 aydır konuştuğum 2 senedir tanıdığım çocukla sevgili olma yolunda ilerliyorduk. Yani flört aşamasındaydık. Aslında 2 senedir onu beğeniyorum. Benim daha önce sevgilim olmadı. Sinemaya sevdiğimiz bir film geldi ona gidelim dedik. Dışarda başbaşa ilk buluşmamız normalde sınıf ortamında konuşuyorduk sadece.

Filmi izlerken nasıl oldu anlamdan göz göze geldik ve onu öptüm o da şok oldu beklemiyordu. Ama şimdi çok utanıyorum. Sizce hata mı yaptım? Çok utanıyorum. Kendimi nasıl affederim?

Esimi ilk ben öptüm...Pisman degilim hakimim..:halay:neyin pismanligi bu?

İyi geceler
Öncelikle zaman ayırıp okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. 19 yaşındayım.7 aydır konuştuğum 2 senedir tanıdığım çocukla sevgili olma yolunda ilerliyorduk. Yani flört aşamasındaydık. Aslında 2 senedir onu beğeniyorum. Benim daha önce sevgilim olmadı. Sinemaya sevdiğimiz bir film geldi ona gidelim dedik. Dışarda başbaşa ilk buluşmamız normalde sınıf ortamında konuşuyorduk sadece.

Filmi izlerken nasıl oldu anlamdan göz göze geldik ve onu öptüm o da şok oldu beklemiyordu. Ama şimdi çok utanıyorum. Sizce hata mı yaptım? Çok utanıyorum. Kendimi nasıl affederim?

Burdakiler iyi yapmışsın diyorlar da acaba kendi kızları sinemada bir erkeği öpse gelse sonra anlatsa "iyi yapmışsın aferim kızım " mı derler? Peki sen annenin babanın yerinde olsan ne dersin?
Olmamış.

Ben de 23 yaşındayım ve 1 ay önce öpüştüm ilk defa anaammm o ne güzel bi şeymiş kııızzzz :KK8: hiç niyetim yoktu sevgilim sarılınca o duygu seliyle çenemden bi tuttu gözler kapandı sonra hoop dudişler o yeee ama ikincisi pek masum olmadı :confused:

Eğer inançlıysan yanlış yapmışsın güzelim. Tövbe edip affedilmeyi dile
haram helal konularını tekrar oku. Yok inançlı değilsen zaten problem edecek birşeyin yok aklına geleni yaparsın kim tutabilir ki?

Kimse de demiyor ki ben kimim ki insanlara burada fetva veriyorum? Ben dinimi, inancımı mükemmel mi yaşıyorum, peygamber miyim de insanlara burada utanmadan sıkılmadan akıl veriyorum? Bir de alttan alta kendimce Müslüman olmayanları aşağılıyorum? Bu kadar masum duygular içeren bir konuyu bile gelip sanki fuhuş yaptığını anlatmışçasına bambaşka yerlere çekmişsiniz.Saygıdan bi' haber insanlarsınız, sizin gibiler adına ben utanıyorum.

Eğer inançlıysan yanlış yapmışsın güzelim. Tövbe edip affedilmeyi dile
haram helal konularını tekrar oku. Yok inançlı değilsen zaten problem edecek birşeyin yok aklına geleni yaparsın kim tutabilir ki?
Yanlış siteyle karıştırdınız sanırım. Burası Kadınlar Kulübü,Müslümanlar Kulübü değil.

Back
X